Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai

QUOTE(giedriause @ 2015 09 20, 12:44)
čia ką, rimtai??? bigsmile.gif

žinau, kad ka-kokio tarpukario veikėjo sūnus buvo Liūtas, bet nebepamenu kurio g.gif o šiaip mano aplinkoje Liutaurus Liūtais vadina.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 09 18, 22:35)
Lietuvos verslo darbdavių konfederacijos vadovas- Danukas Arlauskas biggrin.gif  wub.gif

Oficialiai, ko gero, - Danas. Gana dažnas vardas tarp 40-50-mečių vyrų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morella @ 2015 09 21, 08:22)
Oficialiai, ko gero, - Danas. Gana dažnas vardas tarp 40-50-mečių vyrų 4u.gif

Man atrodo, kad Danas-neoficialiai, o Danukas-oficialiai šiuo atveju smile.gif
Atsakyti
Iš pajūrio mokyklos tinklalapio - Styvenas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 09 23, 11:31)
Iš pajūrio mokyklos tinklalapio - Styvenas  doh.gif

Is anglu kalbos sulietuvinimas... Man nieko nera baisiau uz is anglu kalbos lietuvinamus vardus doh.gif pazystamu tarpe yra" Kevinas, Adamas, Aronas, Kolinas... Nu kazkas baisaus doh.gif
Atsakyti
Ką tik per radiją kalbino merginą, vardu Gidonė smile.gif
Atsakyti
Geda

irgi per radija siandien
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2015 10 06, 19:38)
Geda

irgi per radija siandien

Aš pažįstu moterį tokiu vardu smile.gif
Atsakyti
ir aš pažįstu.
Atsakyti
Mano kolegės vardas buvo Geda.
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2015 09 09, 14:26)

Jei imtume tik lietuvišką reikšmę, tai būtų visai gražus, bet kitatikius, t.y., ne žydus, irgi gojais vadina.

QUOTE(muminukas @ 2015 09 20, 17:38)
žinau, kad ka-kokio tarpukario veikėjo sūnus buvo Liūtas, bet nebepamenu kurio  g.gif o šiaip mano aplinkoje Liutaurus Liūtais vadina.

Buvo toks išeivijos literatūrologas Liūtas Mockūnas (beje, išties labai į liūtą panašus:) )

QUOTE(muminukas @ 2015 09 21, 13:37)
Man atrodo, kad Danas-neoficialiai, o Danukas-oficialiai šiuo atveju  smile.gif

Esate visiškai teisi
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 10 09, 11:45)
Buvo toks išeivijos literatūrologas Liūtas Mockūnas (beje, išties labai į liūtą panašus:) )

Dar buvo trečiojo Lietuvos Respublikos prezidento Kazio Griniaus sūnus Liūtas Grinius (1927-1989), inžinierius. Tikriausiai Muminukas jį turėjo omenyje.
Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2015 09 13, 13:44)
Siksto koplycia yra Vatikane, kur Di Vincis visa savo rankom ispaise  ax.gif

Norint pasigirti savo apsišvietimu, reikia būti atsargiam ir kitų neklaidinti. Visų pirma - Da Vinčis. Antra, prie Siksto koplyčios freskų jis neprisidėjo. Žymiausios - nutapytos Mikelandželo, kitos - Perudžino, Botičelio ir kitų.
Mano vyro antras vardas turėjo būti Sikstas. Tačiau kunigas padarė korektūros klaidą ir įrašė Siktas. Taip ir nugyveno gyvenimą. Siūliau išsitaisyti, bet kadangi antras vardas - taip ir liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nutė: 31 spalio 2015 - 13:26