Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(Miliuks @ 2014 05 29, 11:27)
mes is Siauliu 4u.gif
gydytoja juokaudavo kad gimdysiu kovo 11,nors termias 6 buvo 4u.gif

Prijuokavo gydytoja smile.gif
Mano terminas buvo 10 dieną.
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 05 29, 09:44)
o kaip jis ta smakriuka virpina? maniskis kartais begerdamas is buteliuko, paskutiniais lasais pradeda virpint su liezuveliu kazkaip  g.gif

Virpina smakiuka kartais verkdamas arba valgydamas. Taip sakant barzdyte kruta, nezinau kaip kitaip paaiskinti smile.gif

Kaip sauniai siandien sekesi slapima surinkti bigsmile.gif Nuprausiau, paguldziau ir tik pakisau indeli ir po akimirkos pradejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 05 29, 09:38)
Sveikutės,
o tu pati ją taip keli? Maniškė nekeldavo, bet su laiku išlaiko kuo puikiausiai. Mes abu su vyru per dieną po kelis kartus ją taip pakeliam.
O išmoks jie visko wink.gif tik vieni anksčiau, kiti vėliau. Ir tai nieko nekeičia.

Niekada nekeldavau, nieks nesake.. Nors dabar reabilitologas prirode visokiu pratimu daryt namie, iki masazu, bet uz rankyciu kelti nesake. Nezinau ar tureciau g.gif Siaip ant pilvuko galva puikiai islaiko, bet kai uz rankyciu keliu, tai visai nei kiek nesistengia prilaikyt unsure.gif
Atsakyti
Mano mazoji suviduriavo, jau dukart pampis ir drabuzeliai keisti, kol keitem, suciaudejo, tai aplink tisko. Kada jau reikia sunerimti? Nuo ko gali buti? Vakar isgeriau viena Mezymforte tablete, ar gali but nuo jos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2014 05 29, 16:12)
Mano mazoji suviduriavo, jau dukart pampis ir drabuzeliai keisti, kol keitem, suciaudejo, tai aplink tisko. Kada jau reikia sunerimti? Nuo ko gali buti? Vakar isgeriau viena Mezymforte tablete, ar gali but nuo jos?  unsure.gif

Del vienkartinio suciaudejimo tai nereiketu nerimauti 4u.gif Maniskis kasdien kelis kartus per diena suciaudi (ir mane aptasko jei salia sedziu) ir sukoseja, bet to nelaikau sirgimu. Ir gydytoja sake, kad tai normalu. Tiesiog organizmo apsaugine reakcija pasalinti patekusias kokias dulkeles, pukelius ar bakterijas smile.gif
Del viduriavimo ir tabletes negaliu pakomentuoti, turetum ziureti ka raso vartojime g.gif
As antra diena kenciu baisu galvos skausma doh.gif Nuejau i vaistine paklausti, ka galeciau pavartoti, tai sake kenteti g.gif o jei jau nebeis, tai paracetamolio isgeti. Sake, dabar labai daug kas kreipiasi su galvos skausmais, spaudimais ir sanariu skausmais del staigiai taip stipriai pasikeitusios oro temperaturos. Tai dar kenciu ta skausma, kol adaptuosiuosi prie naujo klimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 05 29, 19:24)
Del vienkartinio suciaudejimo tai nereiketu nerimauti  4u.gif  Maniskis kasdien kelis kartus per diena suciaudi (ir mane aptasko jei salia sedziu) ir sukoseja, bet to nelaikau sirgimu. Ir gydytoja sake, kad tai normalu. Tiesiog organizmo apsaugine reakcija pasalinti patekusias kokias dulkeles, pukelius ar bakterijas  smile.gif
Del viduriavimo ir tabletes negaliu pakomentuoti, turetum ziureti ka raso vartojime g.gif
As antra diena kenciu baisu galvos skausma doh.gif  Nuejau i vaistine paklausti, ka galeciau pavartoti, tai sake kenteti g.gif o jei jau nebeis, tai paracetamolio isgeti. Sake, dabar labai daug kas kreipiasi su galvos skausmais, spaudimais ir sanariu skausmais del staigiai taip stipriai pasikeitusios oro temperaturos. Tai dar kenciu ta skausma, kol adaptuosiuosi prie naujo klimato  biggrin.gif

Turejau omeny, kad kai suciaudejo, tai kakuciai tisko biggrin.gif
Man tai i vakara ziauriai skauda, kur pjauta, oras keicias ir pas mus.. busiu barometras nuo siol doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2014 05 29, 19:41)
Turejau omeny, kad kai suciaudejo, tai kakuciai tisko biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiguosiu: turiu plaukų slinkimo problemą. Per nėštumą nė vienas plaukelis nenukrito, o dabar... kuokštais slenka g.gif Ar yra kam nros taip?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 05 29, 23:40)
Pasiguosiu: turiu plaukų slinkimo problemą. Per nėštumą nė vienas plaukelis nenukrito, o dabar... kuokštais slenka  g.gif  Ar yra kam nros taip?

turbut kas antrai smunka,cia normalu kad ir kaip nemalonu ax.gif
su pirma dukra buvau beveik nuplikusi ir niekas nepadejo kol neiskrito tiek kiek turejo iskristi,o va dabar tai nesmunka bet uz tat nestumo pradzioj kaip reikalas pameciau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Mano mažutė vis dar pakosti ir daug čiaudo. Gydytoja sakė, kad kol nėra temperatūros, tai geriausi vaitukai - mamos pienelis. Na dar leido painhaliuot, kad skrepliai nebūtų tokie tiršti ir valyt nosį.
Man plaukai irgi pradėjo slinkti. Po pirmo gimdymo tai slinko gana ilgai ir galvojau, kad tikrai nnei vieno plaukelio nebeliks. Bet viskas susitvarkė - užaugo nauji:)

P. S. Ar darot atsilenkimus? smile.gif Manau, visoms būtų naudinga, jei kasdien kuri nors iš mūsų primintų apie sporto naudą ir paragintų bent 15 min skirti kūno formų dailinimui.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Sidabriukė @ 2014 05 29, 20:24)
As antra diena kenciu baisu galvos skausma doh.gif  Nuejau i vaistine paklausti, ka galeciau pavartoti, tai sake kenteti g.gif o jei jau nebeis, tai paracetamolio isgeti. Sake, dabar labai daug kas kreipiasi su galvos skausmais, spaudimais ir sanariu skausmais del staigiai taip stipriai pasikeitusios oro temperaturos. Tai dar kenciu ta skausma, kol adaptuosiuosi prie naujo klimato  biggrin.gif

As nekenciu skausmu schmoll.gif Isgeriu paracetamolio. O kiek zinau ir ibuprofena galima rolleyes.gif

QUOTE(vedeja @ 2014 05 29, 23:40)
Pasiguosiu: turiu plaukų slinkimo problemą. Per nėštumą nė vienas plaukelis nenukrito, o dabar... kuokštais slenka  g.gif  Ar yra kam nros taip?

Pas mane slenka kuokstais verysad.gif Taip baisiai, kad atrodo nupliksiu per kokia savaite... Bet tikiuos, kad ne...
Miliuks tu musu taip negasdink. O ka reiskia beveik nuplikus buvai? Ka net galvos oda svietesi? Nes dabar nuotraukose pas tave kaip tik atrodo nemazai plauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2014 05 30, 08:59)
Labas rytas smile.gif
Miliuks tu musu taip negasdink. O ka reiskia beveik nuplikus buvai? Ka net galvos oda svietesi?  Nes dabar nuotraukose pas tave kaip tik atrodo nemazai plauku smile.gif

tai butent negalejau net plauku susiristi nes plike sviete,o nuo 4men kai pradejo atauginet tai vaiksciojau kaip bahuras eziuku kirptas ir tik keli ilgi plaukai nusiure biggrin.gif net verkdavau niekur be kepures is namu neidavau,visokias priemones naudojau,bet kol neismuko kiek reikejo nieks nepadejo,bet tai nereikskia kad visom smuks tiek lotuliukas.gif
Atsakyti