Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(linxmute @ 2014 05 28, 14:55)
labai žemas?

Hemoglobinas - 104. Jei ir rytoj jinai man valgys po 50 ml, tikriausiai varysiu pas gydytoja, nelauksiu sutarto vizito, nes siaip turim eit birzelio 10.
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 05 28, 12:43)
Ar tik nepriklauso jums siandien sveikinimai ir balionu puokste?  4u.gif  4u.gif
Masaziukai jega, butinai visus isnaudok. As buvau gavus 4 nemokamus ir 6 mokamus prisipirkau, nes kursas buna 10 kartu.

Maza priezastis rasta - zemas hemoglobinas. O buteliuku ir zinduku pas mane visa kolekcija - Avent buteliukai+zindukai iv.pretekejimo, dr. Brown plastamsinis ir stiklinis buteliukas (kuri galeciau parduot, nes kainavo apie 40 lt, o mazoji taip sveite  lotuliukas.gif ), tommee teppee buteliukas dabar naudojamas, o zindukas su kryziuku tiko tik dvi dienas, nes ten taip lengvai gurksneliais bega. Bandziau jau visus variantus.

Dekui uz balionelius smile.gif kaip greitai laikas bega.

O skyre koki nors gydyma hemoglobinui pakelti?

Mes po 3men TA, sveria 5800g (+1,1kg), ugis 60cm (+4cm) smile.gif Svoris jauciu padidintas, nes ant drabuziu ir vystyklo, kuri patiesiau, numete gal tik 60g.
Nepatiko man siandien vizitas pas gydytoja, ji taip skubejo i kazkoki susirinkima, kad viskas truko rekordiskai greitai, vos spejau pasakyti, kad pastebejau pamperse kelis kartus po nakties rausva demele kur sysius, tai paskyre slapimo tyrima ir net nepaaiskino kaip ji paimti doh.gif Dar sutareme, kad pirmadieni skiepysiu nuo roto, kaip tik uzeisiu ir slapimo atsakymu. Na bet visas pokalbis vos ne tarpduryje vyko doh.gif Tikiuosi pirmadieni daugiau demesio sulauksim g.gif
Taigi help, mamytes 4u.gif Nusipirkau slapimui indeli ir maiseli. Gal bandytis nuprausus indeli palaikyti g.gif Jis beveik kiekviena karta man ant vystymo lentos pridaro, kol pakeitus pampi biski nerengiu ir pasnekinu. Jei nesigaus, tai gal tada maiseli klijuoti g.gif
O per kiek laiko reikia nuvezti? Speju, cia jau neis paimti vidurines porcijos taip kaip suaugusiems reikia g.gif Kaip jus darot? ax.gif

Dar buvome pas neurologe. Kadangi dar virpina smakriuka, tai skyre man gerti B grupes vitaminus, kurie persiduoda i piena, bet nekeicia jo skonio.
Atsakyti
Musu maziui hemoglobinas pries savaite buvo 91... patekom i hematologu rankas, pribade, aibe tyrimu padare: foline rugsti, B12, feritina, citologini periferinio kraujo, ir viskas gerai, atsargu uztenka. Tad kolkas sekti kas dvi savaites krauja reikes. O siaip pagal laboratoriniu tyrimu zinyna telpam beveik i zemutine norma budami tiek savaiciu. Pasizvalgykite: http://nma.mikrovisata.net/k_tyr.htm
Atsakyti
[quote=Sidabriukė,2014 05 28, 19:02]

Skyre gerti po 5 lasiukus gelezies. O su berniuku paprasciau, manau maiselis butu patogu, tik pampi reikia didesni uzdeti. Arba gaudyk kaip as - fontaneli i indeli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 05 28, 18:02)
Dekui uz balionelius smile.gif  kaip greitai laikas bega.

O skyre koki nors gydyma hemoglobinui pakelti?

Mes po 3men TA, sveria 5800g (+1,1kg), ugis 60cm (+4cm)  smile.gif Svoris jauciu padidintas, nes ant drabuziu ir vystyklo, kuri patiesiau, numete gal tik 60g.
Nepatiko man siandien vizitas pas gydytoja, ji taip skubejo i kazkoki susirinkima, kad viskas truko rekordiskai greitai, vos spejau pasakyti, kad pastebejau pamperse kelis kartus po nakties rausva demele kur sysius, tai paskyre slapimo tyrima ir net nepaaiskino kaip ji paimti  doh.gif  Dar sutareme, kad pirmadieni skiepysiu nuo roto, kaip tik uzeisiu ir slapimo atsakymu. Na bet visas pokalbis vos ne tarpduryje vyko  doh.gif Tikiuosi pirmadieni daugiau demesio sulauksim  g.gif
Taigi help, mamytes  4u.gif Nusipirkau slapimui indeli ir maiseli. Gal bandytis nuprausus indeli palaikyti g.gif  Jis beveik kiekviena karta man ant vystymo lentos pridaro, kol pakeitus pampi biski nerengiu ir pasnekinu. Jei nesigaus, tai gal tada maiseli klijuoti  g.gif
O per kiek laiko reikia nuvezti? Speju, cia jau neis paimti vidurines porcijos taip kaip suaugusiems reikia  g.gif  Kaip jus darot? ax.gif

Dar buvome pas neurologe. Kadangi dar virpina smakriuka, tai skyre man gerti B grupes vitaminus, kurie persiduoda i piena, bet nekeicia jo skonio.

svarbu ta maiseli neuzlenkti kai pampi desi nes kitaip ismegs viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 05 28, 17:02)

Taigi help, mamytes  4u.gif Nusipirkau slapimui indeli ir maiseli. Gal bandytis nuprausus indeli palaikyti g.gif  Jis beveik kiekviena karta man ant vystymo lentos pridaro, kol pakeitus pampi biski nerengiu ir pasnekinu. Jei nesigaus, tai gal tada maiseli klijuoti  g.gif

Aš jau rašiau, kad tiesiai į indelį padarė. Į maišelį nepavyko, ten tik keli ml buvo, viskas per šonus ištekėjo. Nereik žiūrėt, kad vidurinis šlapimas būtų. Svarbu paaro ir gerai.

Svirpliuk, o kokia priežastis tokio hemoglobino neaišku? Kaip svoris auga? MP valgo?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Mes vakar pas reabilitologa buvom. Gavom masaziuku ir manksteliu kursa smile.gif Gydytojas islankste visaip kaip mano pupa. Sake didokas nugaros raumenuku tonusas, o paguldyta ant nugaros, kai keli uz rankyciu, visai nelaiko galvytes verysad.gif Na bet sake viskas sutvarkoma smile.gif

Beje gal kas lankote baseina su maziukais?
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2014 05 29, 09:08)
Sake didokas nugaros raumenuku tonusas, o paguldyta ant nugaros, kai keli uz rankyciu, visai nelaiko galvytes  verysad.gif  Na bet sake viskas sutvarkoma  smile.gif

Sveikutės,
o tu pati ją taip keli? Maniškė nekeldavo, bet su laiku išlaiko kuo puikiausiai. Mes abu su vyru per dieną po kelis kartus ją taip pakeliam.
O išmoks jie visko wink.gif tik vieni anksčiau, kiti vėliau. Ir tai nieko nekeičia.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

As anksciau bijodavau kelt uz rankyciu, kol nepamaciau, kad masaziste taip daro. Tai dabar per rytine mankstele bent 4 kartus ja taip pakeliu. Kol kas dar nelaiko galvytes, bet dar papildomai masaziuku reikia. Gal po pakartotinio kurso susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 05 28, 17:02)

o kaip jis ta smakriuka virpina? maniskis kartais begerdamas is buteliuko, paskutiniais lasais pradeda virpint su liezuveliu kazkaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 05 29, 09:03)
As anksciau bijodavau kelt uz rankyciu, kol nepamaciau, kad masaziste taip daro. Tai dabar per rytine mankstele bent 4 kartus ja taip pakeliu. Kol kas dar nelaiko galvytes, bet dar papildomai masaziuku reikia. Gal po pakartotinio kurso susitvarkys.

kaip keliate uz rankyciu? kai mazius guli?
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2014 05 28, 12:36)
tyrimams ir 10ml uztenka  4u.gif as su maisiuku tiek ir tepaimu nes viskas isbega pro sali  doh.gif
Papildyta:

sveika 4u.gif
mes irgi kovo 11 gimem  4u.gif
2men mes sverem 6100g 59cm ax.gif

Kaip šaunu, kad yra dar daugiau čia gimusių tą pačią dieną
(neprasta data šiaip ax.gif ) Iš kokio miesto Jūs?
Taip pat vaikutis iš didesnių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnute @ 2014 05 29, 12:37)
Kaip šaunu, kad yra dar daugiau čia gimusių tą pačią dieną
(neprasta data šiaip ax.gif ) Iš kokio miesto Jūs?
Taip pat vaikutis iš didesnių 4u.gif

mes is Siauliu 4u.gif
gydytoja juokaudavo kad gimdysiu kovo 11,nors termias 6 buvo 4u.gif
Atsakyti