QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 05 28, 12:43)
Ar tik nepriklauso jums siandien sveikinimai ir balionu puokste?
Masaziukai jega, butinai visus isnaudok. As buvau gavus 4 nemokamus ir 6 mokamus prisipirkau, nes kursas buna 10 kartu.
Maza priezastis rasta - zemas hemoglobinas. O buteliuku ir zinduku pas mane visa kolekcija - Avent buteliukai+zindukai iv.pretekejimo, dr. Brown plastamsinis ir stiklinis buteliukas (kuri galeciau parduot, nes kainavo apie 40 lt, o mazoji taip sveite
), tommee teppee buteliukas dabar naudojamas, o zindukas su kryziuku tiko tik dvi dienas, nes ten taip lengvai gurksneliais bega. Bandziau jau visus variantus.
Dekui uz balionelius
kaip greitai laikas bega.
O skyre koki nors gydyma hemoglobinui pakelti?
Mes po 3men TA, sveria 5800g (+1,1kg), ugis 60cm (+4cm)
Svoris jauciu padidintas, nes ant drabuziu ir vystyklo, kuri patiesiau, numete gal tik 60g.
Nepatiko man siandien vizitas pas gydytoja, ji taip skubejo i kazkoki susirinkima, kad viskas truko rekordiskai greitai, vos spejau pasakyti, kad pastebejau pamperse kelis kartus po nakties rausva demele kur sysius, tai paskyre slapimo tyrima ir net nepaaiskino kaip ji paimti
Dar sutareme, kad pirmadieni skiepysiu nuo roto, kaip tik uzeisiu ir slapimo atsakymu. Na bet visas pokalbis vos ne tarpduryje vyko
Tikiuosi pirmadieni daugiau demesio sulauksim
Taigi help, mamytes
Nusipirkau slapimui indeli ir maiseli. Gal bandytis nuprausus indeli palaikyti
Jis beveik kiekviena karta man ant vystymo lentos pridaro, kol pakeitus pampi biski nerengiu ir pasnekinu. Jei nesigaus, tai gal tada maiseli klijuoti
O per kiek laiko reikia nuvezti? Speju, cia jau neis paimti vidurines porcijos taip kaip suaugusiems reikia
Kaip jus darot?
Dar buvome pas neurologe. Kadangi dar virpina smakriuka, tai skyre man gerti B grupes vitaminus, kurie persiduoda i piena, bet nekeicia jo skonio.