Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

O ho, kokie jusu vaikiukai dideli, mes kai buvom 2, 5 menesiu sverem 5750 ir 61 cm buvom smile.gif

QUOTE(Sidabriukė @ 2014 05 27, 09:10)
Sianakt mazius uzparpe nuo 22val iki 7val ryto  bigsmile.gif  atsikeliau as visa slapia nuo pieno.
Kieno nakti leliai ilgai miega kaip pienines darbas prisiderina?

Mano krutine pirma savaite buvo tokia skausminga is po nakties, kad baisu net buvo pajudeti. O paskui kazkaip prisitaike ir ryte nebuna taip baisu. Aisku pilna buna, bet nebeskauda taip smile.gif.

QUOTE(liepsnute @ 2014 05 27, 09:27)
Sveikos, mamytės, ar priimsit į kovinukų namučius ax.gif ?

Sveika prisijungusi!! 4u.gif

QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 05 27, 13:30)
Merginos, gal kam teko slapima is kudikio imti? As bandau su tuo maiseliu, bet nepavyko...kazkaip jai prabega..pagavau vos 5 ml. verysad.gif  gal dar yra kokiu gudrybiu?

Man reikes imti. Bet mums gydytoja prisake, kad tie maisiukai blogai surinkimui tai reikes gaudyti. Na is maniskes sunku bus pagauti bet bandysim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Kokiu cia saunuoliu mamyciu yra, kurios sportuoja bigsmile.gif As tai neturiu kada... Buvau uzsidegusi vienu metu, tai gal koki puse menesio pasportavau, bet kad man lb sunku istaikyt laiko laisvo, o jei pavyksta, tai ziurek nebaigei sportuot, o jau vaikas nubudes sleep.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Astauskis @ 2014 05 27, 13:38)
Na del klausymo apie milzinukus tai as va su dukryte- sveria,6.5kg ir ugis 62cm. tai esam tarp visu cia dickes  mirksiukas.gif

Mes turbut irgi prie didesniu smile.gif Sveriam 6,3 kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnute @ 2014 05 27, 08:27)
Ar dar yra milžinukų mamyčių čia?

mūsų dičkis, 2 mėn. 61 cm ir 6300 kg.
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 05 27, 12:30)
Merginos, gal kam teko slapima is kudikio imti? As bandau su tuo maiseliu, bet nepavyko...kazkaip jai prabega..pagavau vos 5 ml. verysad.gif  gal dar yra kokiu gudrybiu?

o kam slapimas? tyrimus vaikui daro kazkokius?
Atsakyti
Sveikos,
atsargiai su pilvo presu..aš anksčiau labai daug sportavau ir pilvo presą neblogą turėjau..bet po gimdymo darydama pratimus pastebėjau, kad jau kažkaip labai negražiai jis man išsišokęs..paieškojau info, anglų k.labai daug video, kad po gimdymo dažnai prasiskiria pilvo preso raumenys, tai vadinama diastasis rectus..pas mane buvo toks tarpas, kadd pirštas tilpo ir daugelis normalių pilvo preso pratimų negalima daryti, o dabar susiradau spec.pratimus ir lyg tas tarpas mažėja
mūsų mergaitė ilgakojė, 2 mėn buvo 61 cm o sverė 5130 gr.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2014 05 27, 23:39)
Sveikos,
atsargiai su pilvo presu..aš anksčiau labai daug sportavau ir pilvo presą neblogą turėjau..bet po gimdymo darydama pratimus pastebėjau, kad jau kažkaip labai negražiai jis man išsišokęs..paieškojau info, anglų k.labai daug video, kad po gimdymo dažnai prasiskiria pilvo preso raumenys, tai vadinama diastasis rectus..pas mane buvo toks tarpas, kadd pirštas tilpo ir daugelis normalių pilvo preso pratimų negalima daryti, o dabar susiradau spec.pratimus ir lyg tas tarpas mažėja
mūsų mergaitė ilgakojė, 2 mėn buvo 61 cm o sverė 5130 gr.

sveikos,
parodyk kokius pratimus darai bigsmile.gif nes ir aš turiu tą bėdą jau po antro nėštumo unsure.gif Pilvas dabar baisus, vis kaip nėščia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 05 28, 08:09)
sveikos,
parodyk kokius pratimus darai  bigsmile.gif nes ir aš turiu tą bėdą jau po antro nėštumo  unsure.gif Pilvas dabar baisus, vis kaip nėščia  doh.gif

http://m.youtube.com...h?v=EXm5UcVXuEU
bet dar neperžiūrėjau viso video, tai kasdien padarau tik tuo, ką prisimenu
Atsakyti
Labas rytas, nors man jis ir nelabai labas...

Pagavau sisiuko 20 ml ir pridaviau, manau, kad pakaks tyrimams. Tyrimus darom, nes mazoji mazai priaugo svorio ir nevalgo.

Pvz., paskutini karta 70 ml valge 4 nakties ir iki siol nevalgius... Verkia, bet buteliuko neima verysad.gif verysad.gif Varo mane jau is proto tas jos nevalgymas...
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 05 28, 10:16)

Pagavau sisiuko 20 ml ir pridaviau, manau, kad pakaks tyrimams. Tyrimus darom, nes mazoji mazai priaugo svorio ir nevalgo.

Pvz., paskutini karta 70 ml valge 4 nakties ir iki siol nevalgius... Verkia, bet buteliuko neima  verysad.gif  verysad.gif  Varo mane jau is proto tas jos nevalgymas...

Gaila mergytes, kad taip kencia neaisku del ko 4u.gif
Tikekis, kad ras kokie smulkia ir greit pataisoma priezasti mirksiukas.gif
O buteliuko ir zinduko nebandei keisti? Gal per stipriai ar per silpnai bega ir stresuoja mazyle g.gif

Buvom mes siandien pirma karta masaze bigsmile.gif Tikrai neblogai ji ten isjudino ir islankste 4u.gif Is pradziu mazius manes is akiu nepaleido, veliau atsipalaidavo ir masazistei net sypsotis pradejo, o i pabaiga turbut jau pavargo ir zirzeti pradejo.
Gavom is neurologes 5 masazus. Pazystama pasakojo, kad vaikams iki metu priklauso 20 proceduru ir jei ju neissiprasai ar neskiria, tai jos ir dingsta, o gydymo istaigoms vis tiek uz juos valstybe moka. Nezinau, ar tai tikrai taip ir yra, bet ta pazystama dali isnaudojo masazams, o dali - veze vaika i Vilijampole i kazkoki raidos centra i baseina g.gif
Nors man susidare nuomone, kad gydytojai neskuba taip lengvai tas proceduras skirti g.gif

Dabar mazius parpia prisiprocedurines, bet jau greitai reikes zadinti ir vezti i TA, skiepytis nuo roto ir pas neurologe. Bandysiu atsargiai perkelti i vezima ir peskom vaziuoti. Tik man labai nepatinka, kai pas gydytojus nuejus vezima reikia palikti uz duru. O jai isejus nerasciau doh.gif Kazin ar buna tokiu atveju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukė: 28 gegužės 2014 - 11:58
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 05 28, 13:53)
Gaila mergytes, kad taip kencia neaisku del ko  4u.gif
Tikekis, kad ras kokie smulkia ir greit pataisoma priezasti  mirksiukas.gif
O buteliuko ir zinduko nebandei keisti? Gal per stipriai ar per silpnai bega ir stresuoja mazyle  g.gif

Buvom mes siandien pirma karta masaze bigsmile.gif  Tikrai neblogai ji ten isjudino ir islankste  4u.gif  Is pradziu mazius manes is akiu nepaleido, veliau atsipalaidavo ir masazistei net sypsotis pradejo, o  i pabaiga turbut jau pavargo ir zirzeti pradejo.
Gavom is neurologes 5 masazus. Pazystama pasakojo, kad vaikams iki metu priklauso 20 proceduru ir jei ju neissiprasai ar neskiria, tai jos ir dingsta, o gydymo istaigoms vis tiek uz juos valstybe moka. Nezinau, ar tai tikrai taip ir yra, bet ta pazystama dali isnaudojo masazams, o dali - veze vaika i Vilijampole i kazkoki raidos centra i baseina  g.gif
Nors man susidare nuomone, kad gydytojai neskuba taip lengvai tas proceduras skirti  g.gif

Dabar mazius parpia prisiprocedurines, bet jau greitai reikes zadinti ir vezti i TA, skiepytis nuo roto ir pas neurologe. Bandysiu atsargiai perkelti i vezima ir peskom vaziuoti. Tik man labai nepatinka, kai pas gydytojus nuejus vezima reikia palikti uz duru. O jai isejus nerasciau  doh.gif  Kazin ar buna tokiu atveju  g.gif

Ar tik nepriklauso jums siandien sveikinimai ir balionu puokste? 4u.gif 4u.gif
Masaziukai jega, butinai visus isnaudok. As buvau gavus 4 nemokamus ir 6 mokamus prisipirkau, nes kursas buna 10 kartu.

Maza priezastis rasta - zemas hemoglobinas. O buteliuku ir zinduku pas mane visa kolekcija - Avent buteliukai+zindukai iv.pretekejimo, dr. Brown plastamsinis ir stiklinis buteliukas (kuri galeciau parduot, nes kainavo apie 40 lt, o mazoji taip sveite lotuliukas.gif ), tommee teppee buteliukas dabar naudojamas, o zindukas su kryziuku tiko tik dvi dienas, nes ten taip lengvai gurksneliais bega. Bandziau jau visus variantus.

Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 05 28, 13:43)
Maza priezastis rasta - zemas hemoglobinas.

labai žemas?
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 05 28, 11:16)

Pvz., paskutini karta 70 ml valge 4 nakties ir iki siol nevalgius... Verkia, bet buteliuko neima  verysad.gif  verysad.gif  Varo mane jau is proto tas jos nevalgymas...

tyrimams ir 10ml uztenka 4u.gif as su maisiuku tiek ir tepaimu nes viskas isbega pro sali doh.gif
Papildyta:
Mano berniukas gimė kovo 11d., 56 cm ir 4060 g. Per pirmą mėnesį priaugo 700 g. nuo nukritusio svorio iki 4700 g, o ūgis nepasikeitė, na o per antrą mėnesį driokstelėjo ir užsiaugino  5 cm ir 2 kg. blush2.gif Gydytoja ir juokėsi ir sakė, kad negerai per daug, žodžiu pusė kg viršsvoris. Na bet bernučiukas neatrodo l. storuliukas tik ilgšis toks ax.gif
Ar dar yra milžinukų mamyčių čia?
Jau dabar galima sakyti, kad ramus vaikis, nes visą antrą mėnesį diegliukai kamavo ir tik kokios pora savaičių kaip praėjo, tai net negaliu patikėt, kad naktį miegam, o ne klykaujam-rojus tongue.gif
Y\Tai antras sūnus, pirmąjam ką tik suėjo septyneri. Na šiam kartui apie mus tiek, tikiuosi šaunaus bendravimo 4u.gif

sveika 4u.gif
mes irgi kovo 11 gimem 4u.gif
2men mes sverem 6100g 59cm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miliuks: 28 gegužės 2014 - 13:34
QUOTE(rutuliukass @ 2014 05 28, 09:08)
http://m.youtube.com...h?v=EXm5UcVXuEU
bet dar neperžiūrėjau viso video, tai kasdien padarau tik tuo, ką prisimenu

Ačiū už nuorodą. pradėsiu daryti, nes pas mane ir po pirmo buvo prasiskyrę raumenys, taip ir nesuaugo verysad.gif Na gal pavyks bent sumažinti tą tarpą, nes operacijos tai nesinori, o pilvas siaubingas.
Atsakyti