Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

Skaiciau, kad maitinancioms negerai pratimai nuo kuriu labai prakaituojama, visai tinka kalanetika.
As su vezimu po 6 km nueinu, tai vaizdas kiek pagerejes ir keli kg nukrito.. Noreciau gerresniu rezultatu zinoma, pritipineju dar kai galiu ir nusilenkineju i sonus, preso dar nekankinu, jauciu bodiflex pratimai gerai nutu, bes patempia ir oda, jei teisingai suprantu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 05 27, 10:10)
Saunuole  4u.gif
Reikia tikrai vienytis metant kilogramus ir kabancius pilvus, gal taip bus daugiau motyvacijos  ax.gif
Zinau toki keturiu pratimu kompleksa, kuri reikia daryti kasdien  irpo menesio tipo bus idealus presas  biggrin.gif  Cia gal negimdziusioms toks greitas rezultatas butu  g.gif
Pabandysiu paieskoti, gal ir as prisiversiu  smile.gif

Oi lauksim lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus_alisa @ 2014 05 27, 08:10)
Skaiciau, kad maitinancioms negerai pratimai nuo kuriu labai prakaituojama, visai tinka kalanetika.
As su vezimu po 6 km nueinu, tai vaizdas kiek pagerejes ir keli kg nukrito.. Noreciau gerresniu rezultatu zinoma, pritipineju dar kai galiu ir nusilenkineju i sonus, preso dar nekankinu, jauciu bodiflex pratimai gerai nutu, bes patempia ir oda, jei teisingai suprantu. smile.gif

A irgi girdejau, kad didelis sportas ir isprakaitavimas negerai, kazkaip pieno skoni keicia.
Kas nemaitina, tai tikrai rekomenduociau masazus su body shaper aparatais. Lankiau kazkada seniau del limfos problemu, apie figuros pokycius net negalvojau, bet rezultatai tikrai akivaizdus buvo, nustebino bigsmile.gif Ten savotiska ir manksta gaunasi, o pasinaudojus visokiomis akicjomis ir kaina dar pamanoma iseina.
Buvau nuejusi pasidometi kada po gimdymo galima, bet darbuotoja saziningai patare, kad jei maitinu, geriau nelankyti. nes ju metu valosi organizmas, issikiria toksinai ir nera istirta ir jie nenukeliautu i piena. Tai patare nerizikuoti del vaikelio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lietaus_alisa @ 2014 05 27, 08:15)

Oi lauksim lauksim smile.gif

Radau pagooglinusi:
http://nsfitbitch.wo...y-ab-challenge/

http://www.fitnessto...y-ab-challenge/

Ziuriu, kad tu pratimu kompleksu yra ivairiu, galima pasirinkti su megstamesniais pratimais, bet programos is esmes panasios g.gif Ir atrodo, kad laiko daug tikrai neuzims.

Bandom urmu sportuoti ? bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikos, mamytės, ar priimsit į kovinukų namučius ax.gif ?
Mano berniukas gimė kovo 11d., 56 cm ir 4060 g. Per pirmą mėnesį priaugo 700 g. nuo nukritusio svorio iki 4700 g, o ūgis nepasikeitė, na o per antrą mėnesį driokstelėjo ir užsiaugino 5 cm ir 2 kg. blush2.gif Gydytoja ir juokėsi ir sakė, kad negerai per daug, žodžiu pusė kg viršsvoris. Na bet bernučiukas neatrodo l. storuliukas tik ilgšis toks ax.gif
Ar dar yra milžinukų mamyčių čia?
Jau dabar galima sakyti, kad ramus vaikis, nes visą antrą mėnesį diegliukai kamavo ir tik kokios pora savaičių kaip praėjo, tai net negaliu patikėt, kad naktį miegam, o ne klykaujam-rojus tongue.gif
Y\Tai antras sūnus, pirmąjam ką tik suėjo septyneri. Na šiam kartui apie mus tiek, tikiuosi šaunaus bendravimo 4u.gif
Atsakyti
Aš tai kankinu presą kartu su judamkartu.lt. Vaikščiot tingiu. Bet dabar kai namie taip karšta, tai tenka eit į miškelį su vežimuku pasivaikščiot.

Dar bandysiu kalorijas skaičiuot. Jau atgaivinau savo lentelę, kur pildžiau po praeito gimdymo. Taip įdomu buvo paskaitinėt ką valgiau, kokie išmatavimai mano buvo.
Atsakyti
QUOTE(liepsnute @ 2014 05 27, 08:27)

Zinoma, kad priimsim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alikute @ 2014 05 26, 21:55)
Mes db sveriiam 5100gr.o ūgis 59cm smile.gif

Auksta liekna panele 4u.gif

Radau tokia ugio ir svorio lentele, tai tie nusu manomi mazi svoriai nera is tikruju jau tokie mazi 4u.gif
http://www.manosveik...-svorio-lentele

Aisku, jei lyginames prie linkusiu i dideli putluma leliu, tai ir atrodo,kad labai atsilieka.

Mama mano pasakojo, kas as gimiaiu tik 2.5kg ir maza visada smulki ir kuda buvau, o uzaugau aukta ir kudumu niekada pasigirti negalejau ax.gif
Mano mazius irgi mazas gime ir pakankamai smulkus atrodo. Rytoj TA, tai bus aiskiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukė: 27 gegužės 2014 - 08:52
QUOTE(sipsenele @ 2014 05 26, 23:10)
Smulkutės, o iš foto nepasakysi smile.gif

Tai kad tos nuotraukos labai padidina leliukus smile.gif
Maniske ismiega visa naktį,bet papuliai susinormalizavo per kelias paras smile.gif man irgi reikia tuos savo drebučius visus sutvirtinti smile.gif šiaip kg neliko,bet tokia visa suglebusi,man labai padėjo šokinėti virvute prieš gimdymą,bet db dar negaliu... Man labiau patinka tokie kardio pratimai,šokinėti bėgioti...kažkaip atrodo greičiau tirpsta kg smile.gif o dėl pilvo tai padarai kaip netingiu atsilenkimu,apie 300.per diena,anksčiau darydavau 300ryte ir 300vakare smile.gif db aptingau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alikute @ 2014 05 27, 08:59)
Maniske ismiega visa naktį,bet papuliai susinormalizavo per kelias paras smile.gif man irgi reikia tuos savo drebučius visus sutvirtinti smile.gif šiaip kg neliko,bet tokia visa suglebusi,man labai padėjo šokinėti virvute prieš gimdymą,bet db dar negaliu... Man labiau patinka tokie kardio pratimai,šokinėti bėgioti...kažkaip atrodo greičiau tirpsta kg smile.gif o dėl pilvo tai padarai kaip netingiu atsilenkimu,apie 300.per diena,anksčiau darydavau 300ryte ir 300vakare smile.gif db aptingau biggrin.gif

Oho, kokia tu saunuole 4u.gif

Pagalvojau, kad jei tavo panele mazai priauga ir visa nakti ismiega, tai tu gal ja viena karta per nakti zadink ir maitink g.gif Tuo labiau, kad naktinis pienelis skaitosi riebesnis. Man pradzioje kai maziau priauginejo liepe neleisti ilgai miegoti, kad ir kaip tai patogu butu, o zadinti ir maitinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alikute @ 2014 05 26, 23:55)
Mes db sveriiam 5100gr.o ūgis 59cm smile.gif

Coliukes jus kaip ir mes 4u.gif

QUOTE(lietaus_alisa @ 2014 05 27, 09:07)
Labas rytas,

mums sekmadieni suejo 2 menesiukai, tad vakar buvom TA. Priaugome 3cm ir 1300 g, kaip, panasiai, kaip ir praeita karta, dabar sveria 5100 g thumbup.gif (gimem tai 2520)...

Vyras grizes siom dienom, tai bent pavalgius bunu...

Jau sakyciau padvigubejot thumbup.gif o mano vyras isvaziavo, tai matyt pasilaikysiu dietos naturaliai schmoll.gif

QUOTE(liepsnute @ 2014 05 27, 10:27)
Mano berniukas gimė kovo 11d., 56 cm ir 4060 g. Per pirmą mėnesį priaugo 700 g. nuo nukritusio svorio iki 4700 g, o ūgis nepasikeitė, na o per antrą mėnesį driokstelėjo ir užsiaugino  5 cm ir 2 kg. blush2.gif Gydytoja ir juokėsi ir sakė, kad negerai per daug, žodžiu pusė kg viršsvoris. Na bet bernučiukas neatrodo l. storuliukas tik ilgšis toks ax.gif
Jau dabar galima sakyti, kad ramus vaikis, nes visą antrą mėnesį diegliukai kamavo ir tik kokios pora savaičių kaip praėjo, tai net negaliu patikėt, kad naktį miegam, o ne klykaujam-rojus tongue.gif
Y\Tai antras sūnus, pirmąjam ką tik suėjo septyneri. Na šiam kartui apie mus tiek, tikiuosi šaunaus bendravimo 4u.gif

Priimsim mirksiukas.gif

Merginos, gal kam teko slapima is kudikio imti? As bandau su tuo maiseliu, bet nepavyko...kazkaip jai prabega..pagavau vos 5 ml. verysad.gif gal dar yra kokiu gudrybiu?
Atsakyti
QUOTE(liepsnute @ 2014 05 27, 09:27)
Mano berniukas gimė kovo 11d., 56 cm ir 4060 g. Per pirmą mėnesį priaugo 700 g. nuo nukritusio svorio iki 4700 g, o ūgis nepasikeitė, na o per antrą mėnesį driokstelėjo ir užsiaugino  5 cm ir 2 kg. blush2.gif Gydytoja ir juokėsi ir sakė, kad negerai per daug, žodžiu pusė kg viršsvoris. Na bet bernučiukas neatrodo l. storuliukas tik ilgšis toks ax.gif

Labas,

4u.gif su judejimu i prieki jums. Na del klausymo apie milzinukus tai as va su dukryte- sveria,6.5kg ir ugis 62cm. tai esam tarp visu cia dickes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 05 27, 12:30)
Merginos, gal kam teko slapima is kudikio imti? As bandau su tuo maiseliu, bet nepavyko...kazkaip jai prabega..pagavau vos 5 ml. verysad.gif  gal dar yra kokiu gudrybiu?

man teko, bet pas mane berniukas, tai tiesiai į bonkytę padarė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alikute @ 2014 05 27, 08:59)

Gerai tu čia pavarai thumbup.gif Reikės ir man į tave lygiuotis ir neatsilikt:)
Atsakyti
QUOTE(Astauskis @ 2014 05 27, 11:38)
Labas,

4u.gif  su judejimu i prieki jums. Na del klausymo apie milzinukus tai as va su dukryte- sveria,6.5kg ir ugis 62cm. tai esam tarp visu cia dickes  mirksiukas.gif

O tai tikrai l.panašaus dydžio vaikučiai- mano sveria 6700 g. ir 61 cm. Trys mėn. bus birželio 11 ax.gif 62 dydis dažniausiai mažas g.gif o ką jums daktarai sako, po kiek priaugot?
Atsakyti