Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(Armile @ 2014 10 18, 11:45)
Oi, truputį nusišnekėjau per skubėjimą: ryte iki košės tik 1k pienuką geriam arba didesnius tarpus tarp MP darom lotuliukas.gif
Norėjau paklaust mamyčių, kurios vis dar MP maitina: kaip jūsų vaikučiai geria papildomus skysčius....? Kaip jums atrodo, ar normalu, kad po grūdų košyčių ar daržovienių su mėsyte vaikas beveik neatsigeria, o pienuką tik po 2,5-3 val gauna?

Mano irgi sunkiai geria. Duodu po kosiu ir siaip kada i tarpus vandenuko. Tai per visa diena taip nugurksniuoja max 60ml. Na, bet dar MP gauna 3k/d, tai manau del to skysciu nepritruks smile.gif Vakar isviriau ramuneliu arbata, tai atrodo gere su didesniu noru. Kartais obuoliu sulciu duodavau skiestu vandeniu, bet pastebejau, kad po ju pradejo atpylineti g.gif
As nemanau, kad blogai, jei po koses mazai arba isvis neatsigeria. Taigi ir suaugusiems nera sveika po valgio is karto gerti. Be to vaikams dar ir tas maistas nera toks tirstas.
Atsakyti
Maniskis irgi mažai skysčių geria. Klausiau dėl to gydytojos, tai ji pasakė, kad jie ir neturi daug isgert smile.gif
O jus is ko duodate gert? is buteliuko? is buteliuko su snapeliu ar siaip is kokios taureles? Man gydytoja patarinejo mokyt ji gert is taureles. Mokomes, tik paskui visas slapias buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 10 19, 11:00)
Maniskis irgi mažai skysčių geria. Klausiau dėl to gydytojos, tai ji pasakė, kad jie ir neturi daug isgert smile.gif
O jus is ko duodate gert? is buteliuko? is buteliuko su snapeliu ar siaip is kokios taureles? Man gydytoja patarinejo mokyt ji gert is taureles. Mokomes, tik paskui visas slapias buna smile.gif

Duodu gerti is buteliuko su snapeliu, bet jis dazniau su juo tik dantenas bruzina biggrin.gif Kartais geria is paprasto vaikisko puoduko, na bet tada irgi puse per barzda biggrin.gif
O buteliuku su zindukais jau nebenauju.
Atsakyti
Sveikos,
maniškė nelabai vandenuko geria. Tiksliau gal iš šaukštelio gertų, bet aš mažai užsiimu tuom reikalu blush2.gif Tad mūsų skysčiai pagrinde tik MP.
Mūsų pasiekimai: ropoja jau gana greitai, sėdi tvirtai, atsisėda pati, stojasi. Stovėdama bando pasileisti, bet jei neatsiremia normaliai, tada griūna... Turim du dantukus. Naktį valgo MP po begalę kartų...
Atsakyti
na mes misinuka geriam ne mp bet npergyvenu kad jis man mazai skyciu isgeria,po kosiu atsigeia tik kelis gurksnius nekisu daugiau nores gers,beto zinau kad skysciu netruksta nes kai gulejom ligoninei slapima tyre tai sake pakanka,reiskia nereikia vandenuko smile.gif
Atsakyti
Didžiulis ačiū visoms atsakiusioms - nuraminot thumbup.gif

Juk galų gale ir tos košės gana skystos, tikrai be reikalo po jų dar ir MP duodavau, buvo pradėjęs net atpylinėt kažkiek wub.gif
Atsakyti
Ku ku, kaip gyvuojat mamytės ir mažiukai? bigsmile.gif bigsmile.gif

Ar duodate savo kūdikėliams žuvų taukus? Man gydytoja sakė duoti po pusė šaukštelio, o vitamino D 4 lašiukus. Lašindavau kažkaip mažiau, lygtai po 2 įkrisdavo. Maniškiam labai trapūs kauliukai, girdžiu tik trakšt trakšt, nepaklausiau, gal dėl to tie žuvų taukai reikalingi?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 10 30, 13:33)
Ku ku, kaip gyvuojat mamytės ir mažiukai?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ar duodate savo kūdikėliams žuvų taukus? Man gydytoja sakė duoti po pusė šaukštelio, o vitamino D 4 lašiukus. Lašindavau kažkaip mažiau, lygtai po 2 įkrisdavo. Maniškiam labai trapūs kauliukai, girdžiu tik trakšt trakšt, nepaklausiau, gal dėl to tie žuvų taukai reikalingi?

Mes geriam nuo 6 menesiu. Liepe po sauksteli duot, bet as perku eyeq baby kapsules plius duodu vitamino d po 2 lasiuius
Atsakyti
Merginos kiek jjusu maziai miega i diena kartu? 4u.gif

Maniskis viena arba du doh.gif
antra kart labai sunku uzmigdyti doh.gif

O kaip kitu mazyliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 11 07, 18:20)
Merginos kiek jjusu maziai miega i diena kartu?  4u.gif

Maniskis viena arba du  doh.gif
antra kart labai sunku uzmigdyti  doh.gif

O kaip kitu mazyliai  4u.gif

Mes 3 kartus.
10 val. - 30 min,
tarp 12-13 val. - 1,5 -2 val.
18 val. - 30min.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2014 11 07, 15:19)
Mes 3 kartus.
10 val. - 30 min,
tarp 12-13 val. - 1,5 -2 val.
18 val. - 30min.

tai visumoj iseina 3 val 4u.gif

Maniskis jei neinam i lauka, eina kazkur apie 11.30
miega apie 1,5 val

ir paskiaua jei uzlauziu kokia 5 , tai irgi 1.5

O jei iseinam i lauka, miega kokia 2-3 val

tai vakare sunku uzlauzti.

Bet visumoj paemus gaunasi va 3 valandeles per diena, kaip ir jusu miegelio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Keliasi apie 7...niekaip po valandos persukimo ilgiau neismiega... po to 10 eina miegot...valandai, kartais dviem...po to 2-3 vel miegot....apie 2 val...
Parasykit ka valgo jusu leliukai...kokias koses...aciu ax.gif
Atsakyti