Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(Sidabriukė @ 2014 09 20, 09:31)
1. Nepergyvenk, viskam ateis laikas  mirksiukas.gif Buna, kad irgi vis pasirupinu, kad kazko nedaro, o praeina kelios dienos ir matai progresa  4u.gif

2. O is kur perkate mesa? Ieskote kur naminiu, ekologisku ar perkate kaip ir sau?
Ir kaip ja laikote? Girdejau, kad labai patogu yra mesa sumalti i farsa ir uzsaldyti mazais rutuliukais, t.y. po kiek reikia vienam kartui. Ir verdant darzoviene imesti kukuliuka, tai jis greiciau isvirs ir lengviau susiblenderiuos nei mesos gabalas. Gal zinot ir kitokiu patogiu budu?

1. Ačiū, paguodei 4u.gif
2. Mėsą pirkau mėsos parduotuvėje. Vištieną turiu grynai naminę, bet jos dar nedaviau. Aš kolkas duodu jautienos, tai man gydytoja patarė, o paskui ir skaičiau, kad išvirti mažais gabaliukais (taip atseit daugiau išlieka maistinių medžiagų, kai mažais gabaliukais), juos užsišaldyti. Verdant daržovienę po gabaliuką įdedu ir paskui viską blenderiuoju.
Atsakyti
Sveikutes..

Kur visos dinge unsure.gif ?

Kaip kovinukai gyvena?

Kokie pasiekimai 4u.gif ?

Maniskis kaip tankas jau pok namus ropineja, paskui sese biggrin.gif

Jau isikibes su rankyte stovi ant kelenu tvirtai biggrin.gif

Greitai laikas bega wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip Jums sekasi?
kokias darzoves jau ivedete? nes as jau nebeismanau ka duoti:(
morka, bulve, cukinija, moliuga, brokoli ir ziedini kopusta obuoli
Ka jus dar dedat?
Atsakyti
QUOTE(*Lialia* @ 2014 10 10, 09:57)
Sveikos,
kaip Jums sekasi?
Ka jus dar dedat?

dar dedu briuselio kopusta, paprasta kopusta, planuoju sparagines pupeles ivest. duodu banana, kriause, kartais i obuoliu tyre idedu pora avieciu.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2014 10 10, 10:45)
dar dedu briuselio kopusta, paprasta kopusta, planuoju sparagines pupeles ivest. duodu banana, kriause, kartais i obuoliu tyre idedu pora avieciu.

aciu, dar truuti minciu davete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lialia* @ 2014 10 10, 09:57)
Sveikos,
kaip Jums sekasi?
Ka jus dar dedat?

Aš dar dedu mažą svogūniuką, topinambą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 10 08, 21:33)
Kaip kovinukai gyvena?Kokie pasiekimai 4u.gif ?

Kažko tikrai buvo aptilę pas mus ax.gif O mes dar neturime dantų, dar silpnai pats sėdi ir neropoja. Nežinau, ar aš čia su juo mažai užsiimu, ar mes šiek tiek vėluojantys su bendraamžiais g.gif
Valgyt prie daržovių jau daviau naminę vištą, jautieną, veršieną. Valgo viską, tik, kai į košę įmaišau kopūstą - nepatinka.
Aš dar žirnius kelis išverdu. Bet paskui suspaudžiu, kad neužspringtų.

O kokias kruopų košes duodate? užpilamas ar pačios darote?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 10 12, 21:53)
Kažko tikrai buvo aptilę pas mus  ax.gif  O mes dar neturime dantų, dar silpnai pats sėdi ir neropoja. Nežinau, ar aš čia su juo mažai užsiimu, ar mes šiek tiek vėluojantys su bendraamžiais  g.gif

Mes panašiai drinks_cheers.gif Maniškė neropoja, tik šliaužia atgal, sėdi tik pasodinta ir tai nelabai noriai, geriau pas mamą ant kelių smile.gif Bet tikrai toli gražu nėra dėl ko nerimauti, pas visus savi tempai. Ai tiesa dantukų irgi dar neturim, čai tai man nauja patirtis nes vyresnieji abu po pirmą dantį išsiaugino 4 mėn.
Atsakyti
Sveikutės, seniai matytos 4u.gif
Maniškis irgi valgo viską, ką tik paduodu, bet daugiausiai vis dar MP geriam smile.gif Buvom šią sav. pas gyd., sakė per dažnai maitinu, taisysiuos, o iki šiol meniu buvo maždaug toks:
6.00 MP
7.30 MP
10.30 mamuko košės (valgo visokias), po košės dar dažnai bananą ar obuoliuką sutarkuotą suvalgo;
11.30 MP (atsigėrimui, nes pats skysčių geria labai mažai)
14.30 daržovienė su mėsyte (valgo visas daržoves, tame tarpe ir burokėlius su kopūstais)
15.30 MP
18.30 MP
21-21.30 MP
(dabar būna, kad ir naktį valgo MP)
Gyd. pakomentavo, kad negalima taip greit po košės MP duot, nes kartais tiesą pasakius net valandos neišlaukdavau. Liepė po 3 val, vakar vos 2 val ištempėm. Kad jis man vandenuką gertų, tai būtų ramiau, o dabar tik apie 20-30 ml išgeria...
Vyrukas nemažas, 9,4 kg (7 mėn), ūgio šįkart nematavo, bet lygiai 6 mėn buvo 70cm.
Turim 2 dantukus apačioj, dygsta 4 viršuj, tai piktas kaip velniukas dabar. Nuo 1 mėnesio visą nktį išmiegodavo, dabar apie 2k sugeba atsikelt, atpratau jau nuo tokio ritmo doh.gif
Sėdi savarankiškai dar silpnai, bet užtat baisiai nori stovėt, kai pastatau tai ir eit laikydamasis bando, žodžiu ramiai sėdėt jam nelabai patinka. Šliaužia atgal arba šonais, pirmyn dar sunkiai, neropoja. Reikės dažniau ant grindų guldyt, bet nelabai jis mėgėjas sportuot: 20 min maks. vienu metu išbūna, nors dėlioju žaislus, kalbinu, linksminu. Vienas apskritai niekur nebūna, kažką pasidaryt galiu tik tada, kai užmiega terasoj...
Tiesa, kalba labai daug, praktiškai visą diena čiauška, krykščia, gana aiškiai taria mama, tete, atia, dede, tik žinoma dar nesupranta, ką sako. Katučių mėgsta plot, bando "atia atia" daryt abiem rankytėm rolleyes.gif
Va tokie ta mūsų rutina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armile: 18 spalio 2014 - 11:21
Oi, truputį nusišnekėjau per skubėjimą: ryte iki košės tik 1k pienuką geriam arba didesnius tarpus tarp MP darom lotuliukas.gif
Norėjau paklaust mamyčių, kurios vis dar MP maitina: kaip jūsų vaikučiai geria papildomus skysčius....? Kaip jums atrodo, ar normalu, kad po grūdų košyčių ar daržovienių su mėsyte vaikas beveik neatsigeria, o pienuką tik po 2,5-3 val gauna?
Atsakyti
QUOTE(Armile @ 2014 10 18, 12:21)
Sveikutės, seniai matytos 4u.gif

Smagu matyti senus pažstamus 4u.gif Pas mus ta pati problema dėl atsigėrimo, nenori ir mano mergina iš puodelio gerti, duok jai (.) ir viskas. Mano visi trys sunkiai susidraugavo su kitokiu gėrimo būdu nei žindimas, matyt per didelis skirtumas nuo to prie ko pratę. Tai su vyresniaisiais žaidžiau ilgai su šaukšteliais, panašu, kad ir su mažyle tas pats bus. Mes tiesa dar mėsytės nevalgom, nes primaitinti pradėjau tik nuo 6 mėn., o dabar jau antra savaitė slogytė kamuoja tai nenoriu įvedinėti nieko papildomai kol sirguliuoja, nes ir taip apetitas blogas, bet kitą savaitę jau būtinai reikės į mėsedžių gretas stoti. Tai vat kol kas labai nesukau galvos dėl atsigėrimo, bet kai mėsytę pradėsim valgyti nežinau ką darysim nes tikrai reikia pagarbaus atstumo nuo mėsos iki pieno smile.gif Matyt vėl teks su šaukšteliu žaisti.
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 10 12, 17:53)
Kažko tikrai buvo aptilę pas mus  ax.gif  O mes dar neturime dantų, dar silpnai pats sėdi ir neropoja. Nežinau, ar aš čia su juo mažai užsiimu, ar mes šiek tiek vėluojantys su bendraamžiais  g.gif
Valgyt prie daržovių jau daviau naminę vištą, jautieną, veršieną. Valgo viską, tik, kai į košę įmaišau kopūstą - nepatinka.
Aš dar žirnius kelis išverdu. Bet paskui suspaudžiu, kad neužspringtų.

O kokias kruopų košes duodate? užpilamas ar pačios darote?

Sveikutes.

O mes jau keturis dantis turim lotuliukas.gif

du virsuj, du apacioj jau wub.gif

Maniskis jau nuo 6 men beveik ropoja, ir greitai , ir visur..

reikia juk paskui sesute visur speti. ir jau isikabines ant kelenu stovi wub.gif

ir atsiremes jau ziuriu bando sestis pats. wub.gif

Maniskis tu uzpilamu nelabai ziuriu megsta. schmoll.gif valgo skaniai grikiu, ryziu. dar savo pienuko jei ipilu, isvis skaniai valgo thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Armile @ 2014 10 18, 08:21)

Gyd. pakomentavo, kad negalima taip greit po košės MP duot, nes kartais tiesą pasakius net valandos neišlaukdavau. Liepė po 3 val, vakar vos 2 val ištempėm. Kad jis man vandenuką gertų, tai būtų ramiau, o dabar tik apie 20-30 ml išgeria...
Vyrukas nemažas, 9,4 kg (7 mėn), ūgio šįkart nematavo, bet lygiai 6 mėn buvo 70cm.
Turim 2 dantukus apačioj, dygsta 4 viršuj, tai piktas kaip velniukas dabar. Nuo 1 mėnesio visą nktį išmiegodavo, dabar apie 2k sugeba atsikelt, atpratau jau nuo tokio ritmo doh.gif
Sėdi savarankiškai dar silpnai, bet užtat baisiai nori stovėt, kai pastatau tai ir eit laikydamasis bando, žodžiu ramiai sėdėt jam nelabai patinka. Šliaužia atgal arba šonais, pirmyn dar sunkiai, neropoja. Reikės dažniau ant grindų guldyt, bet nelabai jis mėgėjas sportuot: 20 min maks. vienu metu išbūna, nors dėlioju žaislus, kalbinu, linksminu. Vienas apskritai niekur nebūna, kažką pasidaryt galiu tik tada, kai užmiega terasoj...
Tiesa, kalba labai daug, praktiškai visą diena čiauška, krykščia, gana aiškiai taria mama, tete, atia, dede, tik žinoma dar nesupranta, ką sako. Katučių mėgsta plot, bando "atia atia" daryt abiem rankytėm rolleyes.gif
Va tokie ta mūsų rutina mirksiukas.gif

Ogo kokie pasiekimai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti