QUOTE(Sidabriukė @ 2014 09 20, 09:31)
1. Nepergyvenk, viskam ateis laikas Buna, kad irgi vis pasirupinu, kad kazko nedaro, o praeina kelios dienos ir matai progresa
2. O is kur perkate mesa? Ieskote kur naminiu, ekologisku ar perkate kaip ir sau?
Ir kaip ja laikote? Girdejau, kad labai patogu yra mesa sumalti i farsa ir uzsaldyti mazais rutuliukais, t.y. po kiek reikia vienam kartui. Ir verdant darzoviene imesti kukuliuka, tai jis greiciau isvirs ir lengviau susiblenderiuos nei mesos gabalas. Gal zinot ir kitokiu patogiu budu?
2. O is kur perkate mesa? Ieskote kur naminiu, ekologisku ar perkate kaip ir sau?
Ir kaip ja laikote? Girdejau, kad labai patogu yra mesa sumalti i farsa ir uzsaldyti mazais rutuliukais, t.y. po kiek reikia vienam kartui. Ir verdant darzoviene imesti kukuliuka, tai jis greiciau isvirs ir lengviau susiblenderiuos nei mesos gabalas. Gal zinot ir kitokiu patogiu budu?
1. Ačiū, paguodei
2. Mėsą pirkau mėsos parduotuvėje. Vištieną turiu grynai naminę, bet jos dar nedaviau. Aš kolkas duodu jautienos, tai man gydytoja patarė, o paskui ir skaičiau, kad išvirti mažais gabaliukais (taip atseit daugiau išlieka maistinių medžiagų, kai mažais gabaliukais), juos užsišaldyti. Verdant daržovienę po gabaliuką įdedu ir paskui viską blenderiuoju.