Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(Sidabriukė @ 2014 09 06, 11:26)
Net nezinojau  g.gif Nors jei ir kietina, tai ne taip kaip ryziai. Cia as pagal rezultatus sprendziu  biggrin.gif

Jo ryžiai nepralenkiami šiuo klausimu biggrin.gif o kukurūzai vengtini tuo atveju, jei bendrai yra polinkis į viduiukų užkietėjimą.
Atsakyti
Sveikutes..

Mergaites kaip jusu vaikuciams su miegojimu reikalai ax.gif ?
Na ar greit uzlusta miegucio.?

Maniskis ziauriai sunkiai doh.gif

vakar va migdem su vyru 2 val doh.gif

jau as nuluzau, nes jegu nebuvo, tai maniskis uzsupo ji. ir taip beveik kiekviena vakara doh.gif

atrodo ir diena mazai miega, o vistiek neina uzlauzti nakciai, nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 09 10, 10:38)
Sveikutes..

Mergaites kaip jusu vaikuciams su miegojimu reikalai  ax.gif ?

Maniskis ziauriai sunkiai  doh.gif

vakar va migdem su vyru 2 val  doh.gif

jau as nuluzau, nes jegu nebuvo, tai maniskis uzsupo ji. ir taip beveik kiekviena vakara  doh.gif

atrodo ir diena mazai miega, o vistiek neina uzlauzti nakciai, nors tu ka  doh.gif

Pas mus irgi visokiu vakaru buna 4u.gif Paskutinius kelis vakarus atrodo uzmiega, bet gretai prabunda ir vel zvalus, linksmas. Tada nebemigdau per prievarta, o duodu pazaisti lovyteje arba pas save i lova pasiguldau. Tai tada galima tiketis, kad po kokios valandos kazkiek pavargs ir bus imanoma uzmigdyti. Esu bandziusi priverstinai migdyti, tai uztrukdavo 1-2 val blink.gif Rezultatas tas pats ar migdyti kelias valandas ar leisti pazaisti ir paskui greitai uzmiega. Speju, su savo tokiais metodais rezimo nelabai ivesciau vaikui g.gif

Keista prisipazinti, bet vakar pasijauciau tokia laisva, laiminga kaip naujai gimusi pabuvusi ilgesni laika be vaiko. Diena vaziavau pas drauge, vakare sportuoti i kluba thumbup.gif Tai vakare man tiek energijos, ispudziu, o MB toks nuvarges, .t.y. mano rupescius peremes biggrin.gif
Ta rutina namuose tai stoga rauna - visa diena kazka veiki, dirbi, o atrodo jokio rezultato nera ir dar daug ko nespejai...

Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 09 10, 10:38)
Mergaites kaip jusu vaikuciams su miegojimu reikalai  ax.gif ?

Maniskis greit. Jokio supimo nieko, pats pasiemes savo merliuka, trina trina, pasivercia ant sono ir po 5-10 minuciu miega smile.gif jau nuo 21 valandos iki 6 valandu as rami. Mano laikas smile.gif Siandien is ryto 9.30 jau zadinau, nes pas gydytoja vaziavom.
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 09 10, 11:23)
Tai vakare man tiek energijos, ispudziu, o MB toks nuvarges, .t.y. mano rupescius peremes  biggrin.gif Ta rutina namuose tai stoga rauna - visa diena kazka veiki, dirbi, o atrodo jokio rezultato nera ir dar daug ko nespejai...

kaip gerai kartais vyrams palikt, kad bent nors trumpam i mamų kailį įlistų smile.gif

Sidabriuke, o jei as prie kompo pasedziu, dar su vezimu lauke 2-3 valandas vazinejames ir tos dienos neber...

Mūsų ūgis 72 cm, svoris 8,4 kg. be 5 dienų mums 6 mėnesiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedeja: 10 rugsėjo 2014 - 14:21
QUOTE(vedeja @ 2014 09 10, 14:18)

Puikiai auga tavo kleckas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 09 10, 15:18)

Nemažas smile.gif

Mano vakare užsimigdo greitai. Naktį vis dar valgo du kartus doh.gif Grynai kaip brolis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriistina @ 2014 09 10, 16:59)
Naktį vis dar valgo du kartus  doh.gif Grynai kaip brolis  cool.gif

Maniškis 4-5 kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2014 09 10, 18:18)

Vajeeee... as jau uzmirsau ka reiskia keltis nakti maitinti bigsmile.gif Maniskis uzmiega vidutiniskai apie 23val ir pabunda pats 7-8 val ryte. Tada pavalges ne visada nori is karto dar miegoti, tai nei man jau keltis, nei ka, tai ir gulinejam smile.gif Kartais jei pati apie 6val prabundu, tai pakeliu pamaitinti ir toliau jis parpia iki 10val. Taip man labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2014 09 10, 15:18)

Maniskis taip pat doh.gif

Smagu kad patys leliai uzsimigdo.
Maniski reikia supti doh.gif

Sese pamenu irgi pati uzmigdavo. Ne visada, bet uzmigdavo. O bernuzelis, ziuriu mamyciukas. Diena turiu buti salia jo, kad matytu mane, o jei nemato dudas paleidzi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 09 10, 23:33)
Maniskis taip pat doh.gif

Smagu kad patys leliai uzsimigdo.
Maniski reikia supti doh.gif

Sese pamenu irgi pati uzmigdavo. Ne visada, bet uzmigdavo. O bernuzelis, ziuriu mamyciukas. Diena turiu buti salia jo, kad matytu mane, o jei nemato dudas paleidzi biggrin.gif

Pas mus ta pati situacija...:(pakankamai sunkiai uzmiega nakciai...duodasi,malasi...nakti 3-4k. keliasi valgyti. O diena pamiega 2-3k. Namuose miega max iki valandos,lauke apie 2val. Pasvajoti man reikia tik, kad visa nakti ismiegotu...taip ir vaikstau kaip zombis neissimiegojusi su skaudancja galva:(
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 09 10, 22:33)
O bernuzelis, ziuriu mamyciukas. Diena turiu buti salia jo, kad matytu mane, o jei nemato dudas paleidzi biggrin.gif

Gerai, kad užtenka tik būti šalia thumbup.gif Maniškiui taip tinka max 2 min, o tada ištisinis zyzimas, rėkimas ir turiu imt ant rankų...
Atsakyti
Sveikos smile.gif "Milijonas metų" nerašiau čia, visgi FB ir mano aktyvistė panelė daro savo...
Džiugu matyti senus nikus, taipogi ir naujus-gerai,kad temutė gyvuoja:)Trumpai papasakosiu apie mūsų 5 mėnesiukus smile.gif
Kas pamena, kas ne-gimdžiau 2i paras, galiausiaiviskas baigėsi cezariu. Panelė nuo pat pradžių buvo rami,tik aš turėjau problemų su savo sveikata, bet viskas praėjo. Kas mėnesį priauginėjo po 1 kg, verkė nuo pirmos dienos su ašarom (iš tikro iki šiol nesuprantu, kas čia keisto - nes ne vienas asmuo stebėjosi, kad su ašarytėm). Laikui bėgant nusistovėjo ritmas - dabar kas vakarą eina miegot 19-20 h ir keliasi 7-8 ryte, bet...Turiu būt šalia, kitaip blaškosi ir nemiega, pripratau jau lovoj gulėt, nors kartais ir pabėgu:)
Kalbant apie pasiekimus-4 mėnesių pradėjo ropot, 5 atsisėdo pati, o va šį pirmadienį atsistojo lovytėje - lygiai 5,5 mėn. Dabar nebeturiu išvis ramybės - nes jai riekia vis eit kažkur, lipt, viskas įdomu tik pirmas 5 minutes,nenusėdi vaikas vietoj,per dieną pavargstu kaip nežinau kas, būna ir ašarų. Bet jau susitaikiau su tuo - kad paskutinį kartą ilsėjausi prieš gimdymą biggrin.gif
Dantukų dar neturi, valgo tik MP,bet žadu jau ryt bulvę duot smile.gif
Auga kaip ant mielių - 5mėn. TA -8300 ir 70 cm. (gimė 4380g. ir 55cm., nors 1 mėn.proga taipogi 55 cm. pamatavo).
Kai kažkokiu stebuklingu būdu randu laisvą minutėlę, siuvu žaisliukus mažiesiems - FB kovinukų temoje juokaujam, kad jie tampa simboliu jau, nerealiai smagu matyt, kaip juos "tampo" mažieji smile.gif Jei kam įdomu - foto rasit čia smile.gif Vienu žodžiu atėjau,pasipasakojau ir vsio, vėl tik skaitinėsiu smile.gif
Atsakyti