Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(Sidabriukė @ 2014 08 29, 09:31)
Vakar dar nedaviau grudu koses, sventem puse gimtadienio  biggrin.gif
Nusipirkau ekologisku ryziu, tai zadu isvirti gerai ir sublenderiuoti. Gal dar ipilsiu truputi MP jei reikes praskiesti g.gif
Na cia planai, o kaip seksis pranesiu veliau  biggrin.gif
Taip tikiuosi, kad grudu koses irgi valgys taip noriai kai ir darzovienes ax.gif

Tai ka, nelabai man siandien sekesi su ryziu kose doh.gif Is tikruju tai net nepasidomejau kaip reikia virti ax.gif Vienu zodziu, per mazai vandens ipyliau, per trumpai viriau, nelabai norejo susiblenderiuoti, pripyliau MP, tai gavosi kazkoks marmalas su ryziu trupiniais doh.gif
Bet vaikas valge tyrinejancia veido israiska bigsmile.gif apie 20ml suvalge pakankamai noriai, paskui turbut uzsikimso ir pradejo zagseti akis isputes. Tai staigiai daviau uzsigerti (.)
Tikriausiai rytoj jau bus gerai, nes ir pirma darzoviene gavosi gabaluota blush2.gif
Atsakyti
Mano dvynukės jau irgi valgo košytes. Svorio šiek tiek trūksta, 5900 ir 6200 [5,5 mėn.]. Pradėjo nuo darzovių, viską valgė puikiai. Dabar pridėjau grūdus, kazkaip ne taip skaniai valgo. Bandysiu po grudų sulčių duoti, gal kiek skaniau bus merginoms. O šiaip gydytoja jau visokias darzoves, vaisius, grūdus leido duoti.
Atsakyti
QUOTE(VaidaCan @ 2014 08 29, 20:51)
Dabar pridėjau grūdus, kazkaip ne taip skaniai valgo. Bandysiu po grudų sulčių duoti, gal kiek skaniau bus merginoms. O šiaip gydytoja jau visokias darzoves, vaisius, grūdus leido duoti.

Vaida, kokius grudus duodi?
Atsakyti
Duodu avizas, nuo jų pradėjau. Taip pat grikius ir trijų grūdų kosytę. Dar kartais duodu ir spec. vaikų košyčių, kur būna pieniškos košytės su grūdais visokiais. Na, bet jos labai saldzios. Pas mus grūdų košė būna antrą maitinimą, o darzovių dieną.
Atsakyti
QUOTE(VaidaCan @ 2014 08 30, 19:23)
Duodu avizas, nuo jų pradėjau. Taip pat grikius ir trijų grūdų kosytę. Dar kartais duodu ir spec. vaikų košyčių, kur būna pieniškos košytės su grūdais visokiais. Na, bet jos labai saldzios. Pas mus grūdų košė būna antrą maitinimą, o darzovių dieną.

As praejau nuo ryziu koses, sekancia gal kukuruzu duosiu, paskui avizas, grikius g.gif Man taip gydytoja susake, tai ir klausau biggrin.gif
Siandien jau pavyko pagaminti ryziu kose thumbup.gif ipyliau truputi MP. Vaikui labai patiko, po kiekvieno sauksto rankom mosikavo ir dziugavo, tai suvalge 50ml kiek ir buvau paruosusi bigsmile.gif
Bandysiu ieskoti pirkti ekologiniuose skyriuose kruopu miltu, tada daug greiciau issivirs koses. Prisiskaiciau vakar apie tas koses ir ju ruosima, tai kazkodel tu vaikisku uzpilamu nenoriu schmoll.gif Kazkada pati labai megau ryte verdanciu vandeniu uzpilamas koses, bet paskui teko paskaityti, kad jos specialiai apdirbtos, kad taip greitai pasigamintu, tai jose beveik nieko vertingo nebelieka. Nuo to laiko pati tokiu nevalgau, tai ir vaikui nepirksiu schmoll.gif Cia nebent kokioje kelioneje labai patogu butu, bet ne kasdieniniam valgymui, ypac kai kol kas nedirbu.
Na cia toks pamastymas, bet kiekviena mama elgiasi kaip jai atrodo geriausia ir tinkamiausia 4u.gif
Atsakyti
Na man užpilamos košytės irgi nelabai prie širdies schmoll.gif norėtųsi kažkokių natūralesnių kruopų. O kažkokiose išvykose tos užpilamos košes, yra nepamainomas dalykas smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
del kosiu, tai as perku dribsnius, kuriuos verdu ir po to blenderiuoju. sako, kad geriau virskina vaikuciu skrandukai dribsnius, nei paprastas kruopas, nors dribsniai ir pravalyti kazkiek. tos uzpilamos tai man per prabangiai atrodancios, o ir norisi, kad paaugus, valgytu viska nuo stalo, tai geriau naturalesnis skonis. isvirus sublenderiuoju, kartais siek tiek imausau misinuko, ir pora sauksteliu vaisines tyreles. kerta issisiepus musu madam smile.gif dribsnius perku Nordic, man jie geriausi, perku ryziu, grikiu, avizu.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes valgome jau irgi dviejų rūšių grūdines košytes - grikių ir ryžių. Reiks jau įvesti ir daugiau kruopų. Pirkau "Mamuko", rašo, kad iš ekologiškų kruopų, labai patinka, kad nebereikia blenderiuoti ar malti, ir, kad ne užpilamos, o normaliai verdamos smile.gif Tik viena kas nepatinka, tai kaina biggrin.gif Galėtų bent trečdaliu pigesnės būti...
Vėliau tikrai pirksiu dribsnius "Milyn Paras" arba "Nordic" ir blenderiuosiu.
Atsakyti
As praejau nuo ryziu koses, sekancia gal kukuruzu duosiu, paskui avizas, grikius g.gif Man taip gydytoja susake, tai ir klausau biggrin.gif
Siandien jau pavyko pagaminti ryziu kose thumbup.gif ipyliau truputi MP. Vaikui labai patiko, po kiekvieno sauksto rankom mosikavo ir dziugavo, tai suvalge 50ml kiek ir buvau paruosusi bigsmile.gif
Bandysiu ieskoti pirkti ekologiniuose skyriuose kruopu miltu, tada daug greiciau issivirs koses. Prisiskaiciau vakar apie tas koses ir ju ruosima, tai kazkodel tu vaikisku uzpilamu nenoriu schmoll.gif Kazkada pati labai megau ryte verdanciu vandeniu uzpilamas koses, bet paskui teko paskaityti, kad jos specialiai apdirbtos, kad taip greitai pasigamintu, tai jose beveik nieko vertingo nebelieka. Nuo to laiko pati tokiu nevalgau, tai ir vaikui nepirksiu schmoll.gif Cia nebent kokioje kelioneje labai patogu butu, bet ne kasdieniniam valgymui, ypac kai kol kas nedirbu.
Na cia toks pamastymas, bet kiekviena mama elgiasi kaip jai atrodo geriausia ir tinkamiausia 4u.gif

Man irgi nelabai tos uzpilamos iš tiesų, bet pirmiausia dėl saldumo, nes giliau nesu domėjusis g.gif Pmaciusi, kas per reikalas, duodu tik labai retai, kada pramiegu lotuliukas.gif O man gydytoja susakė: avizos, grikiai, kelių grudų, kukurūzų smile.gif Ryt meginsiu ryzius, bišk prisibijau, nes mamos sako, kad kietina viduriukus. Jums nieko? Po košės duotat MP? Nes aš jau nebturiu jo, maitinau mišinukais, tai mano tikslas kuo maziau jo naudoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaCan: 31 rugpjūčio 2014 - 21:29
Sveikutės, seniai čia berašiau, bet žinokit labai pasiilgau savo senų draugių iš nestuke.gif laikų 4u.gif Žinoma smagu, kad vis naujų mamyčių prisijungia.

Mes turbūt visiškoje mažumoje - dar košyčių neragavę smile.gif Svoris geras, kaujas geras tai nusprendžiau palaukti iki 6 mėn. Tiesa maitinu MP, jei mišinukais reikėtų maitinti ir aš anksčiau būčiau pradėjusi su košytėmis žaisti.

Atsakyti
QUOTE(Chikaga @ 2014 09 02, 00:38)
Sveikutės, seniai čia berašiau, bet žinokit labai pasiilgau savo senų draugių iš  nestuke.gif laikų  4u.gif Žinoma smagu, kad vis naujų mamyčių prisijungia.

Mes turbūt visiškoje mažumoje - dar košyčių neragavę  smile.gif Svoris geras, kaujas geras tai nusprendžiau palaukti iki 6 mėn. Tiesa maitinu MP, jei mišinukais reikėtų maitinti ir aš anksčiau būčiau pradėjusi su košytėmis žaisti.

Pas mus irgi kol kas tik MP, ryt einam i TA, ziuresim, ka sakys gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaCan @ 2014 08 31, 21:27)
Man irgi nelabai tos uzpilamos iš tiesų, bet pirmiausia dėl saldumo, nes giliau nesu domėjusis  g.gif  Pmaciusi, kas per reikalas, duodu tik labai retai, kada pramiegu  lotuliukas.gif  O man gydytoja susakė: avizos, grikiai, kelių grudų, kukurūzų  smile.gif Ryt meginsiu ryzius, bišk prisibijau, nes mamos sako, kad kietina viduriukus. Jums nieko? Po košės duotat MP? Nes aš jau nebturiu jo, maitinau mišinukais, tai mano tikslas kuo maziau jo naudoti  doh.gif

Kol kas po keliu ryziu koses valgymo dieno nepastebejau, kad butu pasikeiimu su viduriais. nors jo viduriai niekada nebuvo linke kieteti smile.gif
Po kosiu visada duodu MP. Eisim siandien skiepytis, tai reikes paklausti, gal duoti kazko kitko jau gerti ar dar nereikia g.gif
Atsakyti