Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(Traskusis Sausainelis @ 2014 08 13, 16:17)
Tiesa, cia as - Aurelija K  blush2.gif del visom zinomu priezasciu turejau pasikeisti nika  verysad.gif

Sveikos,
aš taip ir maniau, kad čia Tu bigsmile.gif kodėl turėjai pasikeisti? Nieko nežinau schmoll.gif

Mano pupytė irgi jau valgo daržovienes. Nelabai daug suvalgo, bet, pradžia padaryta smile.gif

Verdu aš kaskart šviežią maistą, nes šildyto ir pati nemėgstu, ir maistinių medžiagų ne kažką lieka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 08 14, 12:05)
Sveikos,
aš taip ir maniau, kad čia Tu  bigsmile.gif kodėl turėjai pasikeisti? Nieko nežinau  schmoll.gif

Mano pupytė irgi jau valgo daržovienes. Nelabai daug suvalgo, bet, pradžia padaryta smile.gif

Verdu aš kaskart šviežią maistą, nes šildyto ir pati nemėgstu, ir maistinių medžiagų ne kažką lieka  rolleyes.gif

friends.gif nu va pazistami apsireiske biggrin.gif ziuriu kiek cia nauju mamuku mes turim smile.gif O pasikeist turejau nes vis dar tikrino viena ponia (ta pati nuostabiausia biggrin.gif )ka ir kur ir ar is viso komentuoju smile.gif ir uzsiiminejo seimos kirsinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Traskusis Sausainelis @ 2014 08 14, 09:18)
friends.gif nu va pazistami apsireiske biggrin.gif ziuriu kiek cia nauju mamuku mes turim smile.gif O pasikeist turejau nes vis dar tikrino viena ponia (ta pati nuostabiausia biggrin.gif )ka ir kur ir ar is viso komentuoju smile.gif ir uzsiiminejo seimos kirsinimu smile.gif

doh.gif fuiiii kaip slykstu man tokie dalykai .
man buvo taip su mano exo naujaja zmonele doh.gif

net rasydavo man az doh.gif doh.gif

O as dar nedristu nieko duoti maziui. alergiukas jis pas mane, tai turiu labai atsargiai viska verysad.gif

dar virusa pasigavom. tempa iki 38.5
kelinta naktis blogai miega

gaila vargsiuko, neramus visas verysad.gif
Atsakyti
O jej, troliuke , nu ir naglumas gi moters. Jos turbut neturi ka veikt. O bjauriausia, kai pavyksta jom sujaukt viska. Tai jus gi su kosytem galit iki 6 men neskubet. Mes coliukes, todel ir kertam koses. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 08 14, 15:55)
O as dar nedristu nieko duoti maziui. alergiukas jis pas mane, tai turiu labai atsargiai viska  verysad.gif

gal tridienė? Sveikit 4u.gif

Traskusis sausaineli, nefaina doh.gif mane irgi sekė (gal ir seka), bet dėl norėjimo žinoti viską doh.gif ne piktybiškai bent.
Atsakyti
kaip maziukam pamatuojat temperatura?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 08 14, 22:55)

su infraraudonųjų spindulių termometru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 08 14, 21:55)

Pirma menesi tai matuodavau su skaitmeniniu pazastyje. Beje, taip vaikui matavo ir klinikose. Paskutiniu metu nematavau, nereikejo, tai nezinau kaip sektusi, kai jis dabar daug judresnis.
Atsakyti
QUOTE(Traskusis Sausainelis @ 2014 08 14, 14:17)
O jej, troliuke , nu ir naglumas gi moters. Jos turbut neturi ka veikt. O bjauriausia, kai pavyksta jom sujaukt viska. Tai jus gi su kosytem galit iki 6 men neskubet. Mes coliukes, todel ir kertam koses.  biggrin.gif

jojo, ten virsune buvo. net buvo ilindus i musu Spaliuku temos albuma - dukrytes, trauke foto ir rode exui doh.gif doh.gif
kur as laukiuosi, su kokia suknele ir fotiku fotkinu.
dabar del to atsargiai rodausi vaikuciu foto ax.gif

Dar laukiu su primaitinimu. nes maniskis toks ne is mazuju 69 cm ir 7200 wub.gif wub.gif

QUOTE(linxmute @ 2014 08 14, 14:48)
gal tridienė? Sveikit  4u.gif

aga tridiene mums buvo.
mazius dabar isbertas visas kunelis. nes berimas toks poodinis. sake rytoj jau turetu viskas baigtis.
QUOTE(vedeja @ 2014 08 14, 18:55)

as matuoju i pazastele su tikru termometru.
nes turiu ta i ausyte kur isikisa ir nuspaudi myktuka rodo.
bet jis pvz rode 37.4
o paprastas termometras rode 38 . 5 unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

QUOTE(troliuke @ 2014 08 14, 15:55)
doh.gif fuiiii kaip slykstu man tokie dalykai .
man buvo taip su mano exo naujaja zmonele  doh.gif

net rasydavo man az  doh.gif  doh.gif

O as dar nedristu nieko duoti maziui. alergiukas jis pas mane, tai turiu labai atsargiai viska  verysad.gif

gaila vargsiuko, neramus visas  verysad.gif

Kai dar turejom nestukiu tema, man i AZ kazkokia moteriskaite pirma kart regeta parase, kur tu pradingusi esi? biggrin.gif tada kazkiek laiko neprisijungusi buvai. Tai nelabai turejau ka ir besakyti smile.gif). Bet manau nelogiska butu buve jei cia ta pati smile.gif)

QUOTE(vedeja @ 2014 08 14, 22:55)

Matuoju su skaitmeniniu i pazastuke. Laikau ja rankoje, i pazasti termometras ir viskas smile.gif)
Atsakyti
Sveikos,

Paulytė 5 mėn. svėrė 8200 g ir 65 cm. Pamaitinta:) kaip gydytoja pakomentavo.
Tai pradėjom primaitinimą - ragavom bulvę, pomidorą, persiką, slyvą. Viskas patiko, bet suvalgo po ne daug - kokių 30 ml per kartą.
Mano mažylė labai daug juda. Jau šliaužia atgal ir taip nukeliauja iki brolio žaislų. Gerai, kad kol kas jis noriai jai viską aiškina ir leidžia griauti:)
Gydytoja leido mokyti sėdėti. Tai dabar jau sodinam ant kelių prie stalo ir padarėm sėdimą padėtį supynėse. Jai labai patinka.

Tik gaila, kad po paskutinio patikrinimo iš poliklinikos parsinešėm kažkokį virusiuką. Abu vaikai suslogavo vienu metu.

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 08 12, 14:27)
Tuo paciu siulau jums rubeliu nauju is JAV leliukams. Gal kas tiks ir patiks smile.gif

o gal tu žinai kada ir iš kur galima būtų bearpaw kailinius batus mūsų mažiukams parsisiųsti? galvoju šiai žiemai būtų pats tas jei pavyktų rasti už normalią kainą.
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 08 18, 13:20)
Mano mažylė labai daug juda. Jau šliaužia atgal ir taip nukeliauja iki brolio žaislų. Gerai, kad kol kas jis noriai jai viską aiškina ir leidžia griauti:)

oho, tikrai, kad daug juda. O maniskis ne g.gif iki keliavimo toli dar jam...
Atsakyti