VaidaCan, papasakok kaip sekasi su dvynukais
Kai pamatau veziojant dvynukus, visada norisi nusisypsoti, man taip grazu, bet isivaizduoju, kad ir rupesciu daugiau.
QUOTE(panele Morta @ 2014 08 05, 06:51)
maniske auga kaip ant mieliu, rinkutes tik dedasi
nors gime tokia lieknute, dabar nepasakyciau
valgo koses is darzoviu, dabar bulve-morka-cukinija, tai labai patinka. po to atsigeria arbatos, tai viena valgyma pakeitem I darzoviene, bei naktim nesikelia, pavalgo 21 val ir po to 7 ryto panasiai prabunda
Jau maniskis visa savaite darzoviene valgo, labai patinka, net krykstauja ir pats ziojasi, kad greiciau ideciau sauksta
Siandien jau prie bulves ir morkos pridejau cukinijos, tikiuosi patiks taip pat.
Mes 5men nejom TA, nes gydytoja atostogauja. Praeita menesi pasitarem, kad jei nebus nieko kas neramina, tai praleisim viena apziura.
As namuose ji kartais sveriu, tai 5men svere apie 7,6 kg. Man atrodo normalus vaikas, aisku, ne is tu rubuiliu. Bet name yra dar du panasaus amziaus leliukai, tai daug didesni ir putlesni. Man jau kazkoks kompleksas atsiras tuoj
Jos pastoviai stebisi koks mano mazas, Maitinciau as misineliu, tai jauciu ir maniskis sparciai pustusi.
Liepos pabaigoje buvom savaite prie juros, labai patiko, vaikas labai ramus buvo. Namo seimininke tikejosi koncertu naktimis klausytis, bet isvaziuojant stebejosi, kad per savaite taip ir neisgirdo kaip vaikas verkia
Uzverke kelis kartus tik kai diena i pliaza nuvaziavom. Netiko karstis, tai parode balsa taip, kad per 10min puse aplink gulejusiu zmoniu isejo
Oi tie karsciai
Man atrodo, kad jie vaika maziau veikia nei mus suaugusius
Langai atlapoti, tai praeita nakti uodai vaika sukandziojo 8 vietose, net issigandau ryte pamaciusi
tepu Fenistil. Gal zinote kokiu naturaliu budu, kaip apsisaugoti nuo uodu?