Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(jelencikas @ 2014 07 30, 18:25)
Mes ir i Karkle lekiam kita savaite.  ax.gif smile.gif O kur ten ta Villa Vanilla?

Sveika, ji randasi prie turizmo informacijis centro placio g. 60, karkle

Ai ten gi ziogelis anksciau salia buvo smile.gif Aisku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, jungiuosi ir aš, 2014 kovunukų dvynukių mamytė :] Maiškės, kiek matau, atsilieka tiek svoriu, tiek raida šiek tiek nuo kitų kovinukų, bet nieko, dvynukėms galima :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaCan: 04 rugpjūčio 2014 - 22:03
QUOTE(VaidaCan @ 2014 08 04, 21:58)
Sveikos mamytės, jungiuosi ir aš, 2014 kovunukų dvynukių mamytė :]

Sveika, prisijungus 4u.gif

O kaip kitoms mamytėms sekasi? Atsotogaujat, nuleipote iš karščio?
Atsakyti
Sveika prisijungus VaidaCan 4u.gif kaip sekasi iskarto su dviems? bigsmile.gif nesunku?

maniske auga kaip ant mieliu, rinkutes tik dedasi biggrin.gif nors gime tokia lieknute, dabar nepasakyciau biggrin.gif valgo koses is darzoviu, dabar bulve-morka-cukinija, tai labai patinka. po to atsigeria arbatos, tai viena valgyma pakeitem I darzoviene, bei naktim nesikelia, pavalgo 21 val ir po to 7 ryto panasiai prabunda smile.gif

vartosi kaip saslykas, kartais is proto isveda, nes netinka nei ant nugaros, nei ant pilvo doh.gif biggrin.gif laukiu, jau kada sedes, ir jai paciai bus idomiau smile.gif

beje, valgant darzoviene, sugeba susikisti ne tik rankas, bet ir kojas doh.gif lotuliukas.gif

karscius kazkaip puikiai istveria, nei irzlesne, nei piktesne smile.gif

kaip kitiems kovinukams einasi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele Morta: 05 rugpjūčio 2014 - 06:53
VaidaCan, papasakok kaip sekasi su dvynukais 4u.gif Kai pamatau veziojant dvynukus, visada norisi nusisypsoti, man taip grazu, bet isivaizduoju, kad ir rupesciu daugiau.

QUOTE(panele Morta @ 2014 08 05, 06:51)

maniske auga kaip ant mieliu, rinkutes tik dedasi biggrin.gif nors gime tokia lieknute, dabar nepasakyciau biggrin.gif valgo koses is darzoviu, dabar bulve-morka-cukinija, tai labai patinka. po to atsigeria arbatos, tai viena valgyma pakeitem I darzoviene, bei naktim nesikelia, pavalgo 21 val ir po to 7 ryto panasiai prabunda smile.gif

Jau maniskis visa savaite darzoviene valgo, labai patinka, net krykstauja ir pats ziojasi, kad greiciau ideciau sauksta biggrin.gif
Siandien jau prie bulves ir morkos pridejau cukinijos, tikiuosi patiks taip pat.

Mes 5men nejom TA, nes gydytoja atostogauja. Praeita menesi pasitarem, kad jei nebus nieko kas neramina, tai praleisim viena apziura.
As namuose ji kartais sveriu, tai 5men svere apie 7,6 kg. Man atrodo normalus vaikas, aisku, ne is tu rubuiliu. Bet name yra dar du panasaus amziaus leliukai, tai daug didesni ir putlesni. Man jau kazkoks kompleksas atsiras tuoj doh.gif Jos pastoviai stebisi koks mano mazas, Maitinciau as misineliu, tai jauciu ir maniskis sparciai pustusi.

Liepos pabaigoje buvom savaite prie juros, labai patiko, vaikas labai ramus buvo. Namo seimininke tikejosi koncertu naktimis klausytis, bet isvaziuojant stebejosi, kad per savaite taip ir neisgirdo kaip vaikas verkia thumbup.gif Uzverke kelis kartus tik kai diena i pliaza nuvaziavom. Netiko karstis, tai parode balsa taip, kad per 10min puse aplink gulejusiu zmoniu isejo lotuliukas.gif

Oi tie karsciai doh.gif Man atrodo, kad jie vaika maziau veikia nei mus suaugusius g.gif
Langai atlapoti, tai praeita nakti uodai vaika sukandziojo 8 vietose, net issigandau ryte pamaciusi blink.gif tepu Fenistil. Gal zinote kokiu naturaliu budu, kaip apsisaugoti nuo uodu?
Atsakyti
Sveikos, o mes gelbejames nuo karscio pas mociutes - prasitesem atostogas;) ypac vyresnelis labai patenkintas - vandeniu su slangu laistosi, uogas skina.
Paulyte irgi visai neblogai karsti toleruoja, tik miegas pasikeite vietoj vieno ilgo pietu miegelio atsirado keli pusvalandukai.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Skaitau, kad jau turbūt visi leliukai vartosi, o va maniškis net nebando, kažkodėl nemato reikalo, sesės pasekėjas, nes ir sesė vėlai pradėjo vartytis smile.gif

Sidabriuke, nepergyvenk Tu taip dėl to vaiko svorio, tikrai viskas puiku wink.gif Va mano coliukas 4 mėn sveria tik 6,140 kg, tik +440 g per pastarąjį mėnesį ax.gif
Atsakyti
Iš tiesų labai visi gąsdino nėštumo metu, kad bus labai sunku su dvynukais. Kaip aš juokiuosi, gąsdino neauginančios dvynukų mamytės :] Tad natūraliai pasiruošiau blogiausiam biggrin.gif O dabar dvynukai man norma, pirmi vaikai, tad neturiu su kuo palyginti biggrin.gif Zinoma, viskas double lotuliukas.gif keisti sauskelnes, rengti, maudyti ir t.t. lotuliukas.gif Man vaikai pasitaikė ramūs, nuo trečio mėnesio išmiega 6 val., o dabar paguldau 20 val. ir keliasi 19 val. Bet čia greičiausiai todėl, kad MP nebemaitinu schmoll.gif O pasimaitindavau abi kartu, susikrauni ant pagalvės vaikus ir į trasą biggrin.gif Aišku, problemos visai kitos, kaip su vienu lelium biggrin.gif Pagrinde, ar tilpsim pro duris kur nors, pro kasas ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
oi, ne 19 val., o 7 biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes..

norejau paklausti ar jau visos primaitinat mazuliukus? 4u.gif

maniskis tik gaves biski banano, obuolio ir slyvos.
daugiau nieko g.gif

Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 08 05, 22:01)
norejau paklausti ar jau visos primaitinat mazuliukus?  4u.gif
maniskis tik gaves biski banano, obuolio ir slyvos.daugiau nieko  g.gif

as jau daugiau kaip savaite kaip pradejau primaitint. Valgom bulviu kose su morkyte, siandien isbandem HIPO bulviu kose su moliugu. Nuo obuolio labai jau raukosi. O Hipo pabandziau del to, kad vaziuojam i Palanga 4 dienom. Bandau surizikuot ne namine kose duot. Pirmas kartas labai nepatiko. O kuo toliau tuo skaniau smile.gif

ar i kosytes dedate druskos, ar skaninate pienuku? as tai sausai duodu, nei druskos, nei pienuko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 08 05, 23:01)
sveikutes..

norejau paklausti ar jau visos primaitinat mazuliukus?  4u.gif

maniskis tik gaves biski banano, obuolio ir slyvos.
daugiau nieko  g.gif

Aš dar tikrai neprimaitinu smile.gif
Atsakyti