QUOTE(vedeja @ 2014 07 18, 23:51)
kokie itarimai kilo, kad dare tyrimus?
Paprasciausiai gydytoja pasiule pasidaryti vitamino d tyrima,nes jai nelabai patiko momenelio vienas krastas...tai kartu pasidarem ir bendra krauja.tai pasirido vitamino d yra per daug,tai menesi liepe jo negerti,o hrmoglobinas i mazaja puse...siaip jokiu pozymiu daugiaunera. Svorio priaugam normaliai(700gr),vaikas guvus,aktyvus...na gal labai dideliu apetitu nepasizymi,ypac kai siomis dienomis karsta.
Maciau kazkuri is jusu rase,kad vaikas pamirso kaip is buteliuko gerti.maniskis irgi pirma savaite neeme kruties ir valge is buteliuko,o paskui isiuliau jam kruti ir buteliuko negavo.neseniai norejau duoti vandenuko atsigerti isbuteliuko,bet jis nesuorato ka daryti su juo...neciulpia ir viskas,nervuojasi...nors as labai noreciau retkarciais ir nutraukto pieno palikti,kad galima butu ramiai be streso keletui valandu iseiti.
Dantuku mes dar neturim,bet jau kartais duodu obuoliuko ar banano paragauti.gydytoja sake,kad jau siek tiek galima.
Papildyta:
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 07 19, 15:04)
Sveika prisijungus
Pasirode, kaip kad buciau as rasiusi, tik maniskis truputi mazesnis gime, bet toks pats uzaugo per 4 menesius
As jau eisiu daiktus pakuotis, rytoj isaziuojam i pajuri
Jau isivaizduoju, kaip masina atrodys uzgrusta
Ir laukiu ir idomu kaip mums ten seksis apsigyventi ir kaip bus su maitinimais ir sauskelniu keitimais visur mieste ir prie juros
Juk negryzinesi kiekviena karta pamaitinti, tai reikes kokia skarele nesiotis kad butu prisidengti
Atostogos prie juros labai faina.manau,kad papludimyje laisvai ir pampius pakeisi ir pamaitinsi kur radusi pavesiuka.mes irgi planuojam po keliu savaiciu i pajuri.o kaip dabar sekasi jums augti?kaip sekasi maitinti krutimi?nes man po pirmos savaites tai vis toks stresas buvo,kad vel kruties neims..mes dideliu apetitu nepasizymim, valgom apie 5min,bet gydytoja sako,kad viskas normalu,nes uzuaugom,ismokom gerai zisti todel greiciau ir pavalgom.o jus soske ciulpiat?nes maniskiui niekaip negaliu isiulyti...visokiu firmu ir formu bandem...jis ciulpia nusiraminimui nyksti...nepatinka man tai bet nzn ka daryti jau...su charakteriu pas mane vyrukas...