Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(kufuke @ 2014 07 15, 23:35)
Vasarinukuose vienai is mamu ta pati beda, paskyre mamai griezta dieta, o kai ji nepadejo, tai pagulde kartu su vaiku stebejimui i ligonine... unsure.gif

Oho unsure.gif tai gal ir išsiaiškins priežastis, manau tokiu atveju nėra ligoninė blogai. Aišku nėra ir smagumo jokio ten gulėti ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Noreciau prisijungti prie jusu smile.gif Man 29 m., esu is Vilniaus. Siu metu kovo 14d. naturaliai pagimdziau suneli Danieliu, svoris 3000 gr., ugis 50 cm. Uzvakar buvome 4 menesiu proga poliklinikoje, tai sveriame 6800 gr. ugis 64 cm. Maitinu pati, pirma menesi maitinti sekesi prastai, nes nenorejo imti kruties ...sad.gif bet po truputeli isiuliau wink.gif Ar priimsite mane i savo buri? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasusss @ 2014 07 17, 18:17)
Ar priimsite mane i savo buri? wink.gif

visada prašom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasusss @ 2014 07 17, 17:17)
ar priimsite mane i savo buri? wink.gif

visada laukiam 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz priemima smile.gif
Gal esate kuri susidurusi su kudikiu mazakraujyste? padare mums kraujuka ir hemaglobinas ant ribos 112 (min. norma 110)...sad.gif gydytoja pakolkas jokiu vitaminu maziukui neskiria, liepe tik man valgyti gelezies turinti maista...nors as ir taip vitaminus maitinancioms geriu su gelezimi.
Atsakyti
QUOTE(rasusss @ 2014 07 18, 13:43)
Gal esate kuri susidurusi su kudikiu mazakraujyste?

kokie itarimai kilo, kad dare tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(rasusss @ 2014 07 17, 17:17)
Sveikos. Noreciau prisijungti prie jusu smile.gif Man 29 m., esu is Vilniaus. Siu metu kovo 14d. naturaliai pagimdziau suneli Danieliu, svoris 3000 gr., ugis 50 cm. Uzvakar buvome 4 menesiu proga poliklinikoje, tai sveriame 6800 gr. ugis 64 cm. Maitinu pati, pirma menesi maitinti sekesi prastai, nes nenorejo imti kruties ...sad.gif bet po truputeli isiuliau wink.gif Ar priimsite mane i savo buri? wink.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Pasirode, kaip kad buciau as rasiusi, tik maniskis truputi mazesnis gime, bet toks pats uzaugo per 4 menesius smile.gif

As jau eisiu daiktus pakuotis, rytoj isaziuojam i pajuri bigsmile.gif Jau isivaizduoju, kaip masina atrodys uzgrusta doh.gif
Ir laukiu ir idomu kaip mums ten seksis apsigyventi ir kaip bus su maitinimais ir sauskelniu keitimais visur mieste ir prie juros ax.gif Juk negryzinesi kiekviena karta pamaitinti, tai reikes kokia skarele nesiotis kad butu prisidengti g.gif
Atsakyti
Sveikutes..

Kaip gyvuojat per tokius karscius? 4u.gif

beje gal jau turi kovinukai dantuku ? 4u.gif

As siandiena jau radau pas savo mazyli pirma dantuka 4u.gif wub.gif wub.gif

jau zinojau kad greit bus, nes mazius buvo labai neramus paskutiniu metu.

Ir va turim pirma grazuolii wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2014 07 18, 23:51)
kokie itarimai kilo, kad dare tyrimus?

Paprasciausiai gydytoja pasiule pasidaryti vitamino d tyrima,nes jai nelabai patiko momenelio vienas krastas...tai kartu pasidarem ir bendra krauja.tai pasirido vitamino d yra per daug,tai menesi liepe jo negerti,o hrmoglobinas i mazaja puse...siaip jokiu pozymiu daugiaunera. Svorio priaugam normaliai(700gr),vaikas guvus,aktyvus...na gal labai dideliu apetitu nepasizymi,ypac kai siomis dienomis karsta.
Maciau kazkuri is jusu rase,kad vaikas pamirso kaip is buteliuko gerti.maniskis irgi pirma savaite neeme kruties ir valge is buteliuko,o paskui isiuliau jam kruti ir buteliuko negavo.neseniai norejau duoti vandenuko atsigerti isbuteliuko,bet jis nesuorato ka daryti su juo...neciulpia ir viskas,nervuojasi...nors as labai noreciau retkarciais ir nutraukto pieno palikti,kad galima butu ramiai be streso keletui valandu iseiti.
Dantuku mes dar neturim,bet jau kartais duodu obuoliuko ar banano paragauti.gydytoja sake,kad jau siek tiek galima.
Papildyta:
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 07 19, 15:04)
Sveika prisijungus  4u.gif
Pasirode, kaip kad buciau as rasiusi, tik maniskis truputi mazesnis gime, bet toks pats uzaugo per 4 menesius  smile.gif

As jau eisiu daiktus pakuotis, rytoj isaziuojam i pajuri  bigsmile.gif Jau isivaizduoju, kaip masina atrodys uzgrusta  doh.gif
Ir laukiu ir idomu kaip mums ten seksis apsigyventi ir kaip bus su maitinimais ir sauskelniu keitimais visur mieste ir prie juros  ax.gif  Juk negryzinesi kiekviena karta pamaitinti, tai reikes kokia skarele nesiotis kad butu prisidengti  g.gif

Atostogos prie juros labai faina.manau,kad papludimyje laisvai ir pampius pakeisi ir pamaitinsi kur radusi pavesiuka.mes irgi planuojam po keliu savaiciu i pajuri.o kaip dabar sekasi jums augti?kaip sekasi maitinti krutimi?nes man po pirmos savaites tai vis toks stresas buvo,kad vel kruties neims..mes dideliu apetitu nepasizymim, valgom apie 5min,bet gydytoja sako,kad viskas normalu,nes uzuaugom,ismokom gerai zisti todel greiciau ir pavalgom.o jus soske ciulpiat?nes maniskiui niekaip negaliu isiulyti...visokiu firmu ir formu bandem...jis ciulpia nusiraminimui nyksti...nepatinka man tai bet nzn ka daryti jau...su charakteriu pas mane vyrukas...
Atsakyti
QUOTE(rasusss @ 2014 07 24, 11:34)
o jus soske ciulpiat?nes maniskiui niekaip negaliu isiulyti...visokiu firmu ir formu bandem...jis ciulpia nusiraminimui nyksti...nepatinka man tai bet nzn ka daryti jau...su charakteriu pas mane vyrukas...

maniskis iki kokio 2.5 menesio soskes visai neeme. Kai pradejo kumstukus kist i burna arba dabar viska is eiles, tai ir soske ima. Gerai ji, kai reikia maziu nuramint arba pries miega smile.gif
Atsakyti
Sveikutes :-)
O mano grazuole apie soske net girdet nenori, spjauna toliausiai, snd bandziau buteliuka duoti irgi spjauna.. nebezinau ka daryti, nes nemiega, uzmigdau diena tik automobily...jokiu supimu, raminimu, nesiojimu nepripazista. Jei tik nepataikau laiku maitint, kada ji uzmiega (o tas laikas tik jai zinomas) tada galiu kankinkis bele kiek...klyks nesavu balsu, kol pasieks savo.. doh.gif sunu uzauginau net nepastebejau kaip, be jokiu kaprizu, o cia pana auga :-) nakti subludyja kas valanda keltis, paima kruti ir vel uzmiega, ir taip gali ir visa nakti daryt....pavalgo r miega. Nezinau ka daryt, atrodo ir sveika, ir linksma, bet tie klykimai uzmiegant ar naktiniai prabudinejimai ir valgymai kas valanda, kartais dazniau, retsykiais reciau, vercia nusisaut doh.gif suprantu, jei soske imtu, gal nereiktu naktim tiek valgyt, gal ir diena uzmigtu.. ale aip pripratint, bandau visaip ir visokias....niekaip nepasiduoda :-) uch... o pirstai, ir ranku ir koju, kumsciai ir viskas burnoj buna nuolat. Kartais net iki vemimo igruda pirstukus doh.gif dantu nesimato, bet bijau pagalvot kas bus kai jie prasides doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mums siandien 5 menesiukai smile.gif
Buvom pas gydytoja, tai 7100g (+660g) ir 67cm (+1cm). Primaitint nesiule, sake ir taip auksciau nei viduriukas, bet paskui paklause, ar normaliai kakoja, sakau, kas 3 dienas unsure.gif tai sake duot (grynai del viduriu) kriause, abrikosa ir slyva, sutarkuot su stikline tarka (nes su metaline nelieka vitaminu) or pirma savaite tik tas sultis, kurios gausis, o kita savaite ir pacia vaisiu kosele.. smile.gif ryt mazyles teta atvaziuoja, tai gavo uzduoti tokia tarka surast cool.gif biggrin.gif
klausiau del padubusio maumenelio, tai sake, kad minimaliai pas mus ir tai ten nediduke skylute belikus ir sake, kad jei galvyte gerai auga, tai tikrai nieko blogo. Galvyte 41,5cm (+1cm), tai viskas puikiai thumbup.gif
Dar lasiuku akytei gavom, nes antra diena asaroja ir puliuoja, bet turetu praeit.. kakliukas jau gerai thumbup.gif wub.gif
o lasiukai gelezies, tai sake vis gi pagert profilaktiskai, nes didzioji dalis turku - anemikai, o musiske vis gi su turku maisyta biggrin.gif sake doze tokia, kad cia tik profilaktikai smile.gif
Atsakyti