Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(vedeja @ 2014 07 11, 00:30)
ne, mes dar nenuleidom  biggrin.gif

Mes taip pat dar neplanuojam smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Kaip laikotes? rolleyes.gif

QUOTE(jelencikas @ 2014 07 03, 15:57)
Užmečiau aš savo sportus.... ax.gif Džiaugiuosi, kad bent numestas kilas negrįžta. Stengiuosi mažiau valgyt. Skaičiuoju kalorijas. Bet būna dienų kaip tyčia... kai niekaip negali be saldumynų. O dabar dar uogienes pradėjau virt ir RAGAUT. Jaučiu nieko gero nebus.
Po savaitgalio prižadu susiimti.

O kaip kitos? Ruošiatės bikinio sezonui? Jums dar laikosi negro juosta ant pilvo? kaip ji mane nervina....

Buvo buvo bikinio sezonas - tris dienas biggrin.gif Stai ir vel lietus pliaupia doh.gif Nors toki karsti jau sunku tverti. As sportuoju. Darau ta pacia tabata, tik jau pasisunkinau truputi smile.gif Leidziu sau pailseti viena diena savaiteje rolleyes.gif

QUOTE(liepsnute @ 2014 07 09, 11:24)
Labuka 4u.gif

šiandien buvom TA - svoris 9 kg (+1100g.), ūgis 68 (+3cm.)Ir toliau stabiliai mano milžinukas auga ir neketina sustot...Eisim pas rebilitologę, kad skirtų mankštų ir masažų, nes nelabai nori kojom remtis, kai pastato,sako, kad dėl to jog dičkis toks, tai prajudins riebaliukus biggrin.gif

Mano nugarai šakės nuo nešiojimų, ryte atsikėlus vos išsijudinu, kol skausmas praeina blink.gif Bernučiukas tikrai ramus vaikis ir be reikalo neverkia, pagaliau galiu drąsiai sakyti, kad išsimiegu tongue.gif

Kaip jūsų mažiai, ar guli vežimo lopšyje?
Mes jau pasikeitėm į sėdimąją dalį, nes gulėt nenori jei nemiega ir tada lauke skandalai, o dabar pusiau gulom ponaitis labai patenkintas. Klausiau šiandien gydytojos, ar ne per anksti, tai sakė tikrai galima.

Oooo koks dickis 4u.gif O jums nesake gyd, kad cia jau virssvoris? Nes man sake, kad mano pupa jau truputi virssvorio turi, bet cia sake nieko tokio g.gif Kaip maitini, beje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezza: 11 liepos 2014 - 11:39
Sveikos,

Mano panelytė tai nei vežime gulėt, nei kėdutėj sėdėt nebenori. Klykia kaip pjaunama. O tik paimi ant rankų - iškart viskas gerai. Tai pasiskolinau nešioklę - tinka:)
Net ant grindų nebegaliu vienos palikt, nes verčiasi ant pilvo ir po kelių minučių rėkia, nes atgal apsiverst nemoka. Tik apverčiu, ji vėl atgal - kaip voverė rate:) treniruojasi. Jei pasiguldau sau ant pilvo, tai ji jau atsisėda - ne tik galvą ir pečus atkelia. Jaučiu dėl to ir kėdutėje būt nebenori. O dar bent 2 mėnesius kažkaip reikia pakentėt iki sėdėjimo. Žodžiu, auga kūdikėlis:)

Aš vėl sportuoju ir mažiau ĖDU. Tikiuosi, dar kilą palaidosiu ir tada kankinsiu tik pilvą, kad vėl būtų plokščias.

Laukia lyja, tai nieko nesinori daryti. Tinginiauju, skaitau knygą ir plepu su mažyle:) Tobula.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jelencikas: 11 liepos 2014 - 12:32
Sveikos 4u.gif
Ar kas nors naudojates nesioklemis?
Apie jas nieko visiskai nenusimanau ax.gif ar naudingos, iki kokio amziaus, kokios turi buti kad butu patogios ir saugios vaikui?

Pamaciau pasiulyma ir galvoju, ar verta isigyti g.gif

http://beta.lt/visa-...p;category_id=1
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 07 12, 11:04)
Sveikos 4u.gif
Apie jas nieko visiskai nenusimanau  ax.gif ar naudingos, iki kokio amziaus, kokios turi buti kad butu patogios ir saugios vaikui?

Pamaciau pasiulyma ir galvoju, ar verta isigyti  g.gif

Sveikos,

Man drauge siule savo nesiokle pirkti,bet as paprasiau,kad man ja paliktu kokiom dviem savaitem po namus meginti,tai pameginus paaiskejo,kad man visiskai nepatogu nuo vaiko 7kg svorio,baisiai reze pecius dirzai.
Atsakyti
Sveikos mamytės, 100 metų nematytos 4u.gif

Labai apsidžiaugiau susiradus jus bendraamžiuose, maniau jau seniai išsiskirtėt ar į fb perbėgot wub.gif
Mūsų džiaugsmai ir bėdelės labai panašios: sparčiai augam, dabar jau 8kg ir 66 cm pasiekėm, vis dar maitinu pati. Kuo toliau, tuo lengviau, atsikankinau tuos pirmus 2 mėn, užtat dabar 10 min ir pavalgom, jokio diskomforto seniai nebejaučiu.
Vaikas buvo labai geras ir ramus, nuo 1 mėn parpia visą naktį, dabar jau apie 9 val išmiega nesikeldamas, šiąnat net 10 išmiegojo thumbup.gif . Užtat kai nemiega, valgo vis dar gan dažnai, kas 2,5 - 3 val, tik su didesne pietų pertrauka.
Dabar ta ramybė baigės, dieną mėgsta pazyst, įsikiša vos ne visą ranką į burnytę ir barasi, barasi...Lyg ir ankstoka dantims dygt, neprivalgymu irgi neįtarsi, gal pilvuką skauda, net nežinau, ką galvot. Va ir dabar barasi, nors ką tik beveik valandą buvo nešiojamas...
Gulėt lovoj nemėgsta, arba zirzia, arba verčiasi ant pilvuko ir atgal sugrįžt nebemoka doh.gif Supamoj kėdutėj irgi greit atsibosta, vienintelis išsigelbėjimas - nešynė. Netrukus planuojam į pajūrį, manau jau sportinį vežimą reikės imt, nes jis lopšy tik miega, šiaip gulėt nebenori visiškai.Bet svarbiausia, kad vis dar duoda naktį išsimiegot biggrin.gif
Bandžiau nusipirkt naują maudymosi kostiumėlį, o varge kaip man dar toli iki prekinės išvaizdos wub.gif . Nors likę vos 3-4 kg (iš 23), bet pilvukas dar pūpso, liemens nerasta, klubai kaip lotynų amerikietės, niekas netinka. Iki šiol dariau tik pratimus nugarai, nes vaiką ištisai nešiojant nugarytę įskaudo, bet nuo kitos sav pradėsiu sportuot rimčiau, nors ir namie.
Visoms linkėjimai 4u.gif !!!
Papildyta:
Sveikos 4u.gif
Apie jas nieko visiskai nenusimanau  ax.gif ar naudingos, iki kokio amziaus, kokios turi buti kad butu patogios ir saugios vaikui?

Pamaciau pasiulyma ir galvoju, ar verta isigyti  g.gif

Mes naudojam, labai patogu nešiot, bet užsidėt yra reikalų, bent jau man. Dabar kai ir vyras pamėgo nešioklę, tai kol nusireguliuoju pagal save, kol įsidedu vaiką, kol užsisegu viską, tai kitą kartą nusispjaunu ir vėl tampau jį ant rankų lotuliukas.gif . Beje, kitos draugės nesiskundė, visoms viskas patogu, tai mamytei, iš kurios "paveldėjau" nešioklę, irgi viskas buvo OK. Tai susidariau įspūdį, kad man vienintelei užsidėt problematiška, bet užtat nešiot super thumbup.gif
Dėl patogumo, tai tikriausiai kiekvienai skirtingai, kaip ir su vežimukais, reikia matuotis ir žiūrėt, o dėl saugumo, manau jos visos saugios, jei ne savadarbės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vedeja @ 2014 07 03, 11:49)
Sveikos, žurnale Tavo vaikas vaikų gydytojos A. Leipuvienės komentaras, kad jeigu vaikas priauga nuo MP ir nuo adaptuoto pienio mišinio košę pradėti duot reik nuo 6 gyvenimo mėnesio.

Mūsų gyd, irgi patarė tik nuo 6 mėn pradėt daržovių košes, jei MP maitinamas. Pirmą vaiką nuo 3 mėn jau mišinukais maitinau, tai anksčiau (nuo 4 ar 5 mėn) jau liepė košes įvest, tiesa ir gydytoja buvo kita...
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 07 10, 10:56)
.
O man kol kas nugara nelabai vargina, bet labai skauda koju kelius  verysad.gif  Sesti, stoti tikra kancia. Speju, kad galejau jiems pakenkti kai sedu ar stoju su vaiku ant ranku, gal jiems gaunasi per didelis kruvis ar kaip nors neteisingai tai darau  g.gif

Man irgi kelius dažnai skauda, gal prieš mėn. prasidėjo...Irgi galvoju, kad negerai darau, kai sėduosi/stojuosi su papildomais 8 kg ant rankų. O dar lb dažnai iš pirmo į antrą auštą lakstau vaiką pasiėmus, nes miegam, valgom, prausiamės IIa, o visas gyvenimas paprastai verda Ia. Būtent kai laiptais auštyn einu daugiausiai ir jaučias.
Bet gal dar ir didelis svoris nėštumo metu padarė savo, juk tokia apkrova sąnariams buvo, tiesiog tik dabar pasijuto pasekmės? Tikiuosi praeis g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Mano pupa siandien tokia zirzla, tokios dar nemaciau. Visa diena dejuoja ir dejuoja. Rankas istisai gruda i burna, bet taip su tokia jega spaudzia, visas delnas gi nelenda, tada pyksta. Ikisau savo pirsta, tai ne ciulpia o kramto. Ar tik nebus dantuku pradzia? g.gif

Sveikos 4u.gif

Naudojam babybjorn miracle nesiokle. Super daiktas. Kartais neisivaizduoju ka be jos daryciau. Mazoji lopsyje nelabai beguli, nebent miega. Babybvjorn miracle su nugaros itvaru tokiu, tai man nugara nepaskausta, bet yra dar babybjorno kazkokia nesiokle, kur per klubus dirzas juosiasi, ir alia dali svorio ant klubu paskirsto. Zinoma nesiojant vaika, kuris ne pora kg jau sveria jauciasi ir peciu nuovargis ir nugaros, jei panesioji ilgeliau. Su nesiokle esu vaiksciojus apie 1,5 max tai jauciau nuovargi peciuose, bet kad kazkas baisaus, kaip Astauskis berods rase, kad rezia tiesiog-tai tikrai NE. Galbut nuo nesiokles priklauso.

QUOTE(Armile @ 2014 07 13, 12:05)
Sveikos mamytės, 100 metų nematytos 4u.gif

Labai apsidžiaugiau susiradus jus bendraamžiuose, maniau jau seniai išsiskirtėt ar į fb perbėgot  wub.gif

Sveika, smagu matyt 4u.gif
Perskaicius, toks jausmas, kad apie mano vaika parasei biggrin.gif Tik manoji visa nakti neismiega, o visa kita, labai panasu. Del maitinimo ir as laaaaabai atsikankinau pirmus 2 menesius... O dabar viskas tiesiog liux.. Maitinimas tikras malonumas smile.gif
Atsakyti
Zadu ryt Babybjorn pirkt, tai kokia rekomenduotumet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2014 07 13, 22:38)

Pas mus irgi babybjorn, yra nugaros itvaras, bet dirzas eina ir per klubus, kaip Dezza rase. Parasyta tiesiog babybjorn, kadangi pati nepirkau, tai nezinau, koks tiksliai modelis.
Atsakyti
Labas smile.gif
Mes siandien manksteles pradejom lankyti. Rugilei labai patiko, visalaik sypsojosi ir snekejo smile.gif Aciu D, nes kai masazus lankem, tai budavo koncertai doh.gif

QUOTE(kufuke @ 2014 07 13, 22:38)

Man rodos ta kur juosiasi per klubus, vadinasi Babybjorn Comfort. As turiu Babybjorn Miracle,ji be dirzo klubams, bet nugaros itvaras toks yra. Man nugaros neskauda nesiojant. Babybjorn comfort kiek zinau dar iki vyresnio amziaus leidzia vaika nesioti. Kiek teko dometis, tai jei zadi pirkti isvis be jokio nugaros palaikymo, pacia paprasciausia nesiokle, tai tada babybjorno ( tos paprastos) imti neverta, nes ji tokia pati kaip ir bet kuri pigesne.
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2014 07 11, 10:39)
Oooo koks dickis  4u.gif O jums nesake gyd, kad cia jau virssvoris? Nes man sake, kad mano pupa jau truputi virssvorio turi, bet cia sake nieko tokio  g.gif Kaip maitini, beje?

Sakė blush2.gif 1 kg viršsvorio, bet taip pat ramino, kad nieko baisaus smile.gif Valgom MP+mišinėlį.
Atsakyti