Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(alikute @ 2014 07 02, 08:57)
Sidabriuke aš irgi jei pakakoja tai praplaunu patepu valikliu Ringuvos ir paskui tik skalbiu po kokiu 2d. Vaikiuko skalbiu atskirai su neutral smile.gif
Kakojam mes kas antra trečią diena,pagaliau susitvarkė musu viduriukai smile.gif
Mes irgi buvom TA pirmadienį,priaugom nedaug... Tik 400gr. Db sveria 5500gr. 63,5cm... Bus manekene smile.gif sake pabandyti primaitinti kosyte smile.gif bandem avizines bet nepatiko lelytej smile.gif

O tai gal kokia bulvyte ar morka bandykit? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano mažytė kakoja kas 4 dienas. Bet ji taip daro nuo gimimo, kartais net rečiau. Maitinu pienu.
Paulos drabužėlius skalbiu kartu su savo, tai net negalėčiau pasakyti kas kelias dienas tai darau. Kakučiais išteptus drabužėlius praplaunu su ringuvos muilu su tulžimi ir dedu į bendrą krūvą laukti skalbimo.
Šią savaitę pirmą kartą pabandžiau dukrytę maudyt didelėje vonioje - jai buvo baisoka. Iš pradžių bandė spardytis, žaisti. Bet po kiek laiko pradėjo verkti. Net nežinau ar bandyt dar kartą ar palaukt kažkiek ir tik tada kartot? Kur jūs maudot mažylius?
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 07 02, 09:03)
Sveikos,

Mano mažytė kakoja kas 4 dienas. Bet ji taip daro nuo gimimo, kartais net rečiau. Maitinu pienu.
Paulos drabužėlius skalbiu kartu su savo, tai net negalėčiau pasakyti kas kelias dienas tai darau. Kakučiais išteptus drabužėlius praplaunu su ringuvos muilu su tulžimi ir dedu į bendrą krūvą laukti skalbimo.
Šią savaitę pirmą kartą pabandžiau dukrytę maudyt didelėje vonioje - jai buvo baisoka. Iš pradžių bandė spardytis, žaisti. Bet po kiek laiko pradėjo verkti. Net nežinau ar bandyt dar kartą ar palaukt kažkiek ir tik tada kartot? Kur jūs maudot mažylius?

Mes kol kas jos vonelej maudom, bet uz menesio i LT, kai vaziuosim, tada bandysiu didelej vonioj su tuo ratu maudyt, ziuresim, kaio bus.. jei nepatiks, tada reikes ir buvimui LT vonele pirktis..
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 07 02, 10:03)

sveikos,
mes nuo pat gimimo vonioje, vonelės net nepirkau blush2.gif Jai atrodo, kad taip ir turi būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 07 02, 09:03)
Sveikos,

As jau irgi nusipirkau rekomenduota Ringuva demems ir labai jau aktyviai naudoju 4u.gif Nesuprantu, ar maniskis kazkoks kakalu karalius, bet pvz syryt pamaitinau ir kol palaikiau kad atsirugtu jis kokius tris kartus pavare gerai i pampersa ir jau jauciu kad visa nugara slapia-kakaluota doh.gif nurengiau nuprausiau, tai kol plikas pagulejo ant vystymo lentos, dar kruva pridare blink.gif
Jau ir pirkau Vokiskus pampersus, galvoja geriau sugers, bet tas pats g.gif

As maudau vaikiskoje vonele isodinta i spec. plasmasine kedute 4u.gif Paskui ja isimu ir dar ji paplukdau truputi smile.gif Paskutiniu metu pradejo labai jau aktyviai spardytis vandenyje, vos ne stojasi nuo tos kedutes, reikia jau istisai laikyti bigsmile.gif MB vis praso, kad vonioje maudyciau, bet pas mus ji didesne nei standartine, net neisivaizduoju kaip ji ten reiketu nulaikyti. Nebent paciai kartu maudytis biggrin.gif
O gal kas nors bandet kartu po dusu maudytis?
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 07 02, 08:03)

Mes visą laik vonelėj maudėm, o paskutinį syk pabandėm vonioje su ratu (kur aplink kaklą)- tai bernučiukui labai patiko, paplaukiojo, pasišypsojo, o mums kokia atrakcija buvo. Visi į vonios kambarį susigrūdom:ir aš, ir vyras, ir didysis vaikis. Liuks tas ratas smile.gif

P.S pasigirsiu mergaitės, šianakt mano sesuo pagimdė sūnelį-tai taip gera, sėdžiu visa išsišiepus, ašarą nubraukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alikute @ 2014 07 02, 08:57)

Mes irgi buvom TA pirmadienį,priaugom nedaug... Tik 400gr. Db sveria 5500gr. 63,5cm... Bus manekene smile.gif sake pabandyti primaitinti kosyte smile.gif bandem avizines bet nepatiko lelytej smile.gif

O tu MP maitini?
O nesiule misiniu primaitinti?
Man gydytoja sake, kad kai jau reikes pradeti primaitinti, tai pradeti nuo bulves ir kasdien prideti po viena - morka, kopusta ar kalafijora ir pan.

Visur raso, kad MP maitinant pradeti primaitinti nuo 6men. Ir sesele taip sake. O paklausus gydytojos, ji pasake, kad pradeti nuo 5men g.gif
Kaip jus planuojat?
Pas mane name dar du panasaus amziaus leliukai yra, maitinami misiniais, tai vienam ketvirta menesi ju dave ragauti braskiu, bananu, o kita net neturinciam 3men dave blink.gif Kazkaip ankstoka atrodo g.gif

Vakar mano maziui akiu dugna tyre, tai viskas gerai thumbup.gif Nerimavau pries tyrima, kad nebutu kokiu pakitimu. Jam kai dare galvos echoskopija, is pradziu rado cistu. Paskui jos dingo, bet jau rado kalcinatu verysad.gif Tai ir siuntineja visur... Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnute @ 2014 07 02, 12:12)
P.S pasigirsiu mergaitės, šianakt mano sesuo pagimdė sūnelį-tai taip gera, sėdžiu visa išsišiepus, ašarą nubraukiu blush2.gif

wub.gif
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 07 02, 12:21)
Visur raso, kad MP maitinant pradeti primaitinti nuo 6men. Ir sesele taip sake. O paklausus gydytojos, ji pasake, kad pradeti nuo 5men  g.gif
Kaip jus planuojat?
Pas mane name dar du panasaus amziaus leliukai yra, maitinami misiniais, tai vienam ketvirta menesi ju dave ragauti braskiu, bananu, o kita net neturinciam 3men dave  blink.gif Kazkaip ankstoka atrodo  g.gif

Vakar mano maziui akiu dugna tyre, tai viskas gerai  thumbup.gif  Nerimavau pries tyrima, kad nebutu kokiu pakitimu. Jam kai dare galvos echoskopija, is pradziu rado cistu. Paskui jos dingo, bet jau rado kalcinatu  verysad.gif  Tai ir siuntineja visur... Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif

mes šiandien buvom TA, priaugo ne per daugiausiai 700 g. Mūsų gydytojos politika yra, kad nuo 4 mėn. visus primaitinti pradedant viena košele doh.gif Nemaitinsiu kol kas, ir tikrai ne nuo kažkokios užpilamos nesąmonės pradėsiu. Nepatinka man reklama, oi nepatinka...

O kas tai yra? Ką reiškia? Viskas bus ok wink.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Aš irgi turiu tą plaukiojimo ratą, bet iš pradžių galvojau taip pabandysiu. bet nelabai sėkmingai.
Aš primaitint žadu nuo 5 mėn., nors maitinu savo pienu. Kol mažytė pripras ir galės suvalgyt visą porciją beveik mėnuo ir praeis. Dabar pats šviežių daržovių sezonas, tai tikrai pradėsiu nuo morkos ar bulvės skystos tyrelės. Morka gal saldesnė...?
Sūnų maitinau nuo 4,5 mėn daržoviene, nuo 6 mėn jau valgė mėsą, nes buvo žemas hemoglobinas ir su gydytojais nusprendėm natūraliai ją palaikyti be vaistų.
Braškių tai tikrai mūsų mažuliams dar ankstoka ragaut. Bet jau kai bus obuolys, tai tikrai duosiu.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 07 02, 11:43)

O kas tai yra? Ką reiškia? Viskas bus ok wink.gif

Tai smegenyse tokie kaip aguonu grudeliai, drusku sankaupos. Dazniausia jie netrukdo niekam vystytis, nieko nedaro ir nieko neitakoja. Taciau daromi visokie tyrimai norint nustatyti del ko jie atsirado. Buna, kad nuo igimtu infekciju, bet dazniausiai priezasciu neranda...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na ar atsiras kas mus pralenks svoriu? biggrin.gif Siandien po TA, svoris - 7900g, ugis 64cm, nors namie 66 buvau ismatavus. Kazin kieno tiesa g.gif Beje nusprendem skiepytis nuo Roto, siandien gavom pirma doze smile.gif Dar siuncia mus i Zalgiri del pasaitelio, nes mano mergina labai daznai springsta, ir gyd sako gali buti pasaitelis kaltas. Dar pas lor ir gastro del tos pacios priezasties pasikonsultuot keliausim smile.gif
Atsakyti
Bandem snd ir bulvytės,ir nuo tos raukosi biggrin.gif isrankus vaikas smile.gif o misinuka gauna du kart dienoj,visa kita MP smile.gif
Maudosi didelei vonioje su tėčiu ir ratu biggrin.gif
O braskytes ir mes davem paragauti kelis kartus,bet ten max 5lasai tos braškės buvo,palaize palaize patiko LB smile.gif
Atsakyti