Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(sipsenele @ 2014 06 17, 13:26)
Už pirmą regis ir aš gaudavau 15 dieną, o va dabar dar negavau, tai galvoju gal kas pasikeitė smile.gif

Kiek zinau, 20-ta diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2014 06 17, 14:45)
Kiek zinau, 20-ta diena mirksiukas.gif

Na tada laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*JeiKa* @ 2014 06 17, 14:22)
*Čia toj vaikų konsultacinėj poliklinikoj?
Papildyta:

Už pirmą gaudavau 15 dieną, dabar nežiūrėjau kada gavau smile.gif
Papildyta:
**Dezza, dar klausimas. O prieš patenkant į mankštas, buvot pas reabilitologą?

*Taip konsultacineje.
** Ejom pas ortopeda. Jis siunte pas reabilitologa ir tada gavom proceduras 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mes vakar TA buvom.. tonusiukai geresni, bet masazus test.

Svoris 6440g (+840g), ir 63cm (+3cm), galvyte 40,5cm.
Su tais matavimais tai vel, pradziai pamatavo, sako 62cm, sakau, kad pries 2 savaites 63cm buvo g.gif sako, pamatuokim darkart, tada jau 63.. g.gif gavom antra roto viruso injekcija. Paskyre profilaktiskai gert gelezies lasus g.gif anemijos profilaktikai ir geresniam smegenu vystymuisi g.gif tyrimu jokiu nedare..
Kita pirmadieni eisim i TA vietinej poliklinikoj ir skiepus gausim..
As vakar irgi buvau pas gydytoja, nes kokias 3 savaites peda skauda, tai pasirodo, kad raisciai patempti, tirpstanciu tableciu israse nuo skausmo ir raumenu spzmams malsint, vakar viena kaliau, tai padejo iskart, bet tik savaitei paskyre..
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2014 06 21, 08:54)
Labas rytas, mes vakar TA buvom.. tonusiukai geresni, bet masazus test.

Svoris 6440g (+840g), ir 63cm (+3cm), galvyte 40,5cm.

Su TA 4u.gif
Mes kaip visada panasiai turbut sversim po savaites kai eisim i TA. Prieskelias dienas pasveriau, tai buvo 6,2 kg.

Norejau paklausti, ar saldote kokiu uogu vaikuciams?
As sumasciau ir uzsalziau netrintu, be cukraus, tokiu mazesniu braskiu kelis maiselius. Pagalvojau, kad galesiu pagal reikala issiimti po kelias uogas atitirpinti ir sutrinti prie koses ar kokio kito valgio g.gif
Dabar sumasciau, kad dar patogiau butu sublenderiuoti baskes ir uzsaldyti ledu formeles. Kai atitirps, bus nedidele porcija braskiu dzemo, suprantama be cukraus g.gif Kai vel parsivesime is sodo, turbut taip bandysiu ax.gif
Veliau ta pati butu galima padaryti su juodaisiais serbentais, avietemis ir pan.
Jau turincios didesniu vaikciu tubut patars ar tai geras sumanymas 4u.gif

Atsakyti
as visas uogas saldau trintas su cukrumi, ziema dar vistiek neduosiu, o virs metu budama mazyte jau gales valgyt su blynukais kokiais. o sia ziema dar nebus metuku, o uogu tokiu man rodos dar negalima, dar per maza g.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 06 23, 13:23)
Norejau paklausti, ar saldote kokiu uogu vaikuciams?
As sumasciau ir uzsalziau netrintu, be cukraus, tokiu mazesniu braskiu kelis maiselius. Pagalvojau, kad galesiu pagal reikala issiimti po kelias uogas atitirpinti ir sutrinti prie koses ar kokio kito valgio  g.gif
Dabar sumasciau, kad dar patogiau butu sublenderiuoti baskes ir uzsaldyti ledu formeles. Kai atitirps, bus nedidele porcija braskiu dzemo, suprantama be cukraus  g.gif  Kai vel parsivesime is sodo, turbut taip bandysiu  ax.gif
Veliau ta pati butu galima padaryti su juodaisiais serbentais, avietemis ir pan.
Jau turincios didesniu vaikciu tubut patars ar tai geras sumanymas  4u.gif

aš irgi šaldau ir šaldysiu. Didesniems vaikams trintas su cukrumi, mažytei bus be cukraus. Man labiausiai pasiteisinusios uogos - šaldytos trintos avietės thumbup.gif braškės atitirpusios man ne labai patinka, vaikams maniškiams irgi, o štai avietės valgo ir su blynais, ir su koše, ir vienas biggrin.gif
Dar juodųjų serbentų šaldysiu. Gal žemuogių reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 06 23, 12:40)
Sveikos,

aš irgi šaldau ir šaldysiu. Didesniems vaikams trintas su cukrumi, mažytei bus be cukraus. Man labiausiai pasiteisinusios uogos - šaldytos trintos avietės  thumbup.gif braškės atitirpusios man ne labai patinka, vaikams maniškiams irgi, o štai avietės valgo ir su blynais, ir su koše, ir vienas  biggrin.gif
Dar juodųjų serbentų šaldysiu. Gal žemuogių reiktų  g.gif

as dar saldau agrastus trintus su cukrumi, mums labai skanu, serbentus irgi, nors maniskiams nepatinka jie, bet as juoduosius smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

o aš šiemet pirmą kartą ruošiuosi išvirti uogienės. Iki šiol atsiveždavom iš mamų. Jos ir uogų mums visada prišaldo ir krapukų.
Paulytei šią žiemą uogų aš tikrai duosiu. mėlynės, serbentai, avietės, vėliau gal ir braškės - nemanau, kad jos labiau alergizuoja nei visokios pirktos tyrelės. Juk nuo 6,5 mėn. kūdikiams galima duoti trintų uogų kaip desertą. Trinsiu be cukraus, bet maitindama greičiausiai šiek tiek pasaldinsiu. Priklausomai nuo dukrytės valgumo.

Žemuogės šaldytos pasidaro karčios.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aptilo kazkaip cia pas mus, atostogos, gamta, grynas oras tikrai geriau uz kompus smile.gif

Mano mazius auga neblogai, rytoj i TA eisime. Ech, jau 4 menesiukai, jau leliukas virsta i maza zmoguti. Kartais tokia nostalgija uzeina ir pagaunu save bandant prisiminti gimdyma ir tai, koks mazas ir gleznas buvo sunelis wub.gif

As su tokiu buitiniu klausimu ax.gif
Maniskis per diena 3-4 kartus rimtesni reikala daro ir daznai neisvengiame avariju doh.gif Tai pro sona, tai pro virsu. Aisku ir drabuziai susitepa. Skalbiu drabuzelius su Neutral panasiai kas 4 dienas. Jei tiems sukakotiems is karto nieko nedarau, tai paskui neissiskalbia, ypac balti bodziai doh.gif Dazniausiai tai stengiuosi is kato perrengus ta vieta patrinti su ukisku muilu ir padedu tokius ismuiluotus laukti skalbimo. Tada dazniausiai issiskalbia.
Kaip jus kovojate su dememis, gal kokiu gudresniu patarimu turite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 06 29, 22:49)
Skalbiu drabuzelius su Neutral panasiai kas 4 dienas. Jei tiems sukakotiems is karto nieko nedarau, tai paskui neissiskalbia, ypac balti bodziai  doh.gif  Dazniausiai tai stengiuosi is kato perrengus ta vieta patrinti su ukisku muilu ir padedu tokius ismuiluotus laukti skalbimo. Tada dazniausiai issiskalbia.
Kaip jus kovojate su dememis, gal kokiu gudresniu patarimu turite  mirksiukas.gif

Sveikos,
o 4 dienas ir laikai tokius ištemptus drabužiukus? Paskui išsiskalbia? Pas mus šeima didelė, skalbiu kasdien. Mažiukės atskirai, bet irgi bent kas 2 dienas. Nes persirengiam bent kartą per dieną, plius paklotukai (vystykliukai), merliukai, tai ir susidro.
O tokius sudirbtus rūbelius ir aš arba su milteliais užmerkiu, arba su muilu ištrinu, bet skalbiu po valandos max.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

seimyna is 4 asmenu, bet skalbiu kasdien. vyresnelis lauke duodas, tai iskarto grizes jau mesti skalbti reik, mazoji labai seilejas, tai n kartu perrengiu dienoj, atpila daznai, nes vartosi, tai isvis matyit sujudina skranduka, tai merliukai ir tt eina I trasa smile.gif skalbiu su froshais skystais (rekomendavo), labai patiko. neskalbiu kudikio atskirai, skalbiu atrinkus baltus atskirai, spalvotus atskirai, patalynes atskirai, juodus ir tamsius atskirai.. nematau nieko blogo skalbti kartu g.gif jei issitepa kakuciais, iskarto demes uzpilu ir greitu metu skalbiu. uzpilu tai ariel demiu issemeju, bet jau baigias, tai pirksiu irgi frosh:)
Atsakyti