Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 06 13, 20:40)
Nelabai - po erkes ikandimo visgi man pripaise Laimo liga ir dabar geriu antibus.

uiii unsure.gif Imk 4u.gif ir sveik kuo greičiau wink.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Sidabriuke, nepyk ant saves, tuoj grazuolis vartysis kaip kolduniukas i visas puses smile.gif smile.gif

O mazesnis prieaugis dabar bus normalus, nes nuo 4 men. man regis prieaugio normos mazeja. Aisku atpylinejimas turi itakos. Ilgas miegelis gal taip pat, bet minimaliai. As jau saviskei leidziu nakti ilgesni tarpa miegot nevalgius, nebezadinu... Manau vaikas auga, todel ir to naktinio saldaus miegelio nori labiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sidabriuke, nepyk ant savęs, o greičiau perkelk vaiką. Mano panelytė jau daugiau nei mėnesį vartaliojasi ant grindų. Kai tik pastebėjau, kad pradėjo bandyt apsiverst ant šono, iškart ir patiesiau sulankstytą antklodę ir neperšlampamą paklotą (ten laiką leidžia pliku užpakaliuku). Čia jos mėgstamiausia vieta - LAISVĖsmile.gif
Dar labai patogu guldyt ant tokių didelių minkštų dėlionių - http://pigu.lt/vaika...p;source=bitrec. Su pirmu vaiku labai pasiteisino, dabar dar neprisiruošiu ištraukt.

Prie jūros mes planuojam apsistoti Karklėje http://www.karklesvila.lt/. Ieškojau kambario su virtuve ir kiemo su žaidimu aikštele vyresnėliui. Dar buvo svarbu, kad iki jūros būtų tik kelios min. Manau, kad nemažai laiko teks praleisti kambary, tai norėjau, kad būtų jauku. Kaina mums 4 yra apie 150 Lt. Maistą gaminsimės patys. Tai bendroj sumoj turėtų gautis nelabai brangu.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Savaitgali kaime praleidom smile.gif
Siandien buvom santariskese akyciu pasitikrinti. Viskas tvarkoje. Tik jau apziuros baisumas, tai vajej.. Kisa i akytes tuos laikiklius, kad neuzsimerku.. Taip gaila buvo mazytes, taip verke vargsyte verysad.gif
Del mergaitisku lytiniu oragnu, as prausdama ir ta tarpuka prabraukiu, ir poto kai sluostau, truputi lupytes praskiriu ir irgi nusausinu.

Is anytos parsiveziau 8 litrus braskiu blink.gif Bet niekaip neprisiruosiu tos Pavlovos pasidaryt, nu bet taip noriu, bet tai vis ko neturiu saldytuve rolleyes.gif Tai vakar iskepiau paprasta trupinini pyraga su braskem, tik nezinau kaip reikes toki dideli suvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš savo vyruką pradėjau ant žemės guldyt. Patinka smile.gif maniškis dar neapsiverčia pats, tik į šonus pasisuka ir skersai išilgai makaruojasi.
Ar jūsiškiai nebando sėstis?
Atsakyti
sveikos. siandien TA buvom, tai grazuole sveria 6100 (+800g) ir 64,5 cm (+4,5cm). sake priaaugus per trecia menesi labai normaliai, tai dziaugiuosi, nes kitos pergyvena del tokio priaugio g.gif

maniske irgi ant sono apsivercia tik, ypatingai ant vieno, o siaip sukasi ratu vis, tai juokiames is jos, kad sukasi sitaip biggrin.gif beje, siandien pastebejau, kad gulint ant sono pyksta baisiausiai, nes neiseina ant pilvo jai, tai pasuku pati ir laiminga buna ant to pilvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas
Mažai užsuku čia, bet žiūriu tema dar gyvuoja smile.gif

QUOTE(Dezza @ 2014 06 10, 20:09)
Mano pupa tustinasi tik 1 karta savaiteje, tai jau ta karta kai pavaro, tai ooo siaubeli  blink.gif  Bet pro sonus nera buve, naudojam Huggies  smile.gif

O tuštinasi sunkiai ar ne? Maniškis irgi tik kas 5-6dienas, kartais dažniau padaro, bet kartais taip sunkokai, stena ilgai. Gydytoja nieko gero patart negalėjo, bandyt gerąsias bakterijas ir viskas.

QUOTE(Dezza @ 2014 06 12, 15:15)
Sveikos smile.gif
Gal kas lankete/lankote su mazyliais masazus/kineziterapija?

Kur einat į mankštas?
Mums irgi reik masažų ir mankštų. Patogiau būtų jei į namus atvažiuotų. Dar vis paieškose esu, nes pirmam vaikui buvau susiradus masažistę, bet nelabai patiko.

Aš braškių sezoną šiemet uždariau jau, nes po jų mažiui pilvą baisiai pučia. Teks atsivalgyti kitais metais biggrin.gif Laukiu nesulaukiu kada gi pasibaigs visos pilvelio bėdos.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Mums po vakar akyciu apziuros atsirado kraujosruva kaireje akyteje sad.gif Ir tokia ne maza verysad.gif

QUOTE(vedeja @ 2014 06 16, 14:28)
Šiandien ir aš savo vyruką pradėjau ant žemės guldyt. Patinka smile.gif maniškis dar neapsiverčia pats, tik į šonus pasisuka ir skersai išilgai makaruojasi.
Ar jūsiškiai nebando sėstis?

Nebando smile.gif

QUOTE(*JeiKa* @ 2014 06 16, 23:06)
Labas
Mažai užsuku čia, bet žiūriu tema dar gyvuoja smile.gif
O tuštinasi sunkiai ar ne? Maniškis irgi tik kas 5-6dienas, kartais dažniau padaro, bet kartais taip sunkokai, stena ilgai. Gydytoja nieko gero patart negalėjo, bandyt gerąsias bakterijas ir viskas.
Kur einat į mankštas?
Mums irgi reik masažų ir mankštų. Patogiau būtų jei į namus atvažiuotų. Dar vis paieškose esu, nes pirmam vaikui buvau susiradus masažistę, bet nelabai patiko.

Aš braškių sezoną šiemet uždariau jau, nes po jų mažiui pilvą baisiai pučia. Teks atsivalgyti kitais metais  biggrin.gif Laukiu nesulaukiu kada gi pasibaigs visos pilvelio bėdos.

Tustinasi ne sunkiai. Buna pastena biski, bet gana greitai privaro pilna pampi smile.gif

I masazus ir mankstas santariskese eisim smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Musu temute dar gyva smile.gif buvau uzmirsus jau smile.gif

Vedeja, musu maze labai nori sestis, is visu jegu stengias, bet snipstas gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kuriom dienom Sodra moka pinigėlius už VPA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2014 06 17, 08:59)

I masazus ir mankstas santariskese eisim  smile.gif

Čia toj vaikų konsultacinėj poliklinikoj?
Papildyta:
QUOTE(sipsenele @ 2014 06 17, 13:00)
Kuriom dienom Sodra moka pinigėlius už VPA?  g.gif

Už pirmą gaudavau 15 dieną, dabar nežiūrėjau kada gavau smile.gif
Papildyta:
Dezza, dar klausimas. O prieš patenkant į mankštas, buvot pas reabilitologą?
Atsakyti
QUOTE(*JeiKa* @ 2014 06 17, 14:22)

Už pirmą gaudavau 15 dieną, dabar nežiūrėjau kada gavau smile.gif

Už pirmą regis ir aš gaudavau 15 dieną, o va dabar dar negavau, tai galvoju gal kas pasikeitė smile.gif
Atsakyti