Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

Sveikutes smile.gif
Visa savaitgali sode pratupejom, tik oras keistokas buvo, toks permainingas, viena minute salta, kita karsta, keliu minuciu lietus vis nulija, tai begam sleptis, tai vel lendam i lauka doh.gif Bet svarbiausia vaikas grynu oru kvepuoja, o ne cia mieste, tarp tu dulkiu irnesakyk.gif

QUOTE(alikute @ 2014 06 06, 18:50)
Dezza,negaliu nes dar kaip pati supranti tos vietos raumenys nesutvirteja,pasokineju ir klynas  šlapias būna... blush2.gif

Man irgi taip buvo unsure.gif Bet jau susitvarke, nepergyvenk, cia laikina smile.gif

QUOTE(Sidabriukė @ 2014 06 09, 09:43)
O jusu vaikai neprakakoja sauskelniu taip, kad  nugara ir drabuzius issiterlioja?

Mano pupa tustinasi tik 1 karta savaiteje, tai jau ta karta kai pavaro, tai ooo siaubeli blink.gif Bet pro sonus nera buve, naudojam Huggies smile.gif

QUOTE(lietaus_alisa @ 2014 06 09, 12:21)
Sveikos  4u.gif
Kaip sekasi sportuoti? smile.gif
As dar laikausi, nors kartais labai jau tingisi smile.gif
Pampersus pravarom kartais, bet nieko..  biggrin.gif
Dezza, ta treniruote man gera pasirode, baziniai pratimai joje, nuo kuriu ir pradedama stiprinti kuna  thumbup.gif

As kaip pradejau sportuoti, taip dar nei vienos dienos nepraleidau. Darau dar ta pacia tabata pradedantiesiems, sunkesnes imtis bijau, nemanau, kad pajegsiu ax.gif

QUOTE(troliuke @ 2014 06 10, 18:01)
Vakar atsventem 3 men..  wub.gif  wub.gif
Kaip laikas greit prabego.

Sveikinimai 4u.gif

Vaisinu siandienos kepiniais blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2014 06 10, 21:09)
Sveikutes smile.gif
Visa savaitgali sode pratupejom, tik oras keistokas buvo, toks permainingas, viena minute salta, kita karsta, keliu minuciu lietus vis nulija, tai begam sleptis, tai vel lendam i lauka  doh.gif Bet svarbiausia vaikas grynu oru kvepuoja, o ne cia mieste, tarp tu dulkiu  irnesakyk.gif
Man irgi taip buvo  unsure.gif  Bet jau susitvarke, nepergyvenk, cia laikina smile.gif
Mano pupa tustinasi tik 1 karta savaiteje, tai jau ta karta kai pavaro, tai ooo siaubeli  blink.gif  Bet pro sonus nera buve, naudojam Huggies  smile.gif
As kaip pradejau sportuoti, taip dar nei vienos dienos nepraleidau. Darau dar ta pacia tabata pradedantiesiems, sunkesnes imtis bijau, nemanau, kad pajegsiu  ax.gif
Sveikinimai  4u.gif

Vaisinu siandienos kepiniais  blush2.gif
user posted image

Nu tu čia prieš nakty suerzinai! Labai gražus,butu gaila valgyti tokius! smile.gif
Sveikutes,musu reikaliukai lyg ir tvarkosi,duodu misinuka 2kart dienoje,mažiau atpilinejam ir matau kad mažytė tikrai priaugo svoriuko.tik labai bijau kad pienuko nesumažėtų dėl tu poros kartu,nes pirmas dvi dienas buvo kieta krūtinė po praleistų valgymu is papulio,o db jau kaip visada minkšta,bet pienukas bėga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alikute: 10 birželio 2014 - 22:40
Labas rytas,

Dezza, keksiukai atrodo nuostabiai 4u.gif Aš tai dažniausiai puošyba tingiu užsiimti, nes jie nuo stalo dingsta per pusdienį.
Aš tai kepiau Napoleoną ir negalėjau patikėt, bet man gavosi tai padaryti su 2 vaikais. Dar ruošiau Pavlovą. Visiems labai patiko, atrodo nuostabiai ir pakankamai paprastą jį paruošti.

Alikute, kažką praleidau - kodėl tu maitini mišinukų jei tau krūtinė nuo pieno net kietėja? Dėl atpilinėjimo ar dėl svorio? jei dėl svorio, tai aš Paula iš buteliuko, bet savo pienu maitindavau pradžioj, kai nenorėjo užmigdavo žįsdama.

Liepsnute, ačiū, kad pasidalinai informacija. Reikia ir man jau prisiruošt ir susipirkt viską. Kol kas namie beveik visą laiką kol nemiega būna ant neperšlampamo paklotuko nuoga dupce. bet reikia jau papuošt užpakaliukąsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės, šiandien mums trys mėnesiukai, buvom pas gydytoja ta proga-ūgis 65 cm (paaugo 4 cm), svoris 7 kg 900 g (priaugo 1 kg 200 g). Nemaži tokie...
Klausiau, ar nereikia padidint D vitamino, nes delniukai ir pėdutės prakaituoja, bet sako, kad ne, nes nėra kitų rachito požymių tongue.gif
Per apžiūrą vyrukas taip miegojo, kad vos prižadinom, tai jau tada toks patenkintas buvo, šypsojosi, kad net gydytoja juokėsi, kad retai kada tokie mažiai per apžiūras neverkia, o čia dar prižadintas priverstinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnute @ 2014 06 11, 09:30)
Sveikutės, šiandien mums trys mėnesiukai, buvom pas gydytoja ta proga-ūgis 65 cm (paaugo 4 cm), svoris 7 kg 900 g (priaugo 1 kg 200 g). Nemaži tokie...

Su TA ir mėnesiukais wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(jelencikas @ 2014 06 11, 08:21)
Dezza, keksiukai atrodo nuostabiai 4u.gif Aš tai dažniausiai puošyba tingiu užsiimti, nes jie nuo stalo dingsta per pusdienį.
Aš tai kepiau Napoleoną ir negalėjau patikėt, bet man gavosi tai padaryti su 2 vaikais. Dar ruošiau Pavlovą. Visiems labai patiko, atrodo nuostabiai ir pakankamai paprastą jį paruošti.

O kas ta Pavlova? g.gif

QUOTE(liepsnute @ 2014 06 11, 09:30)
Klausiau, ar nereikia padidint D vitamino, nes delniukai ir pėdutės prakaituoja, bet sako, kad ne, nes nėra kitų rachito požymių tongue.gif
Per apžiūrą vyrukas taip miegojo, kad vos prižadinom, tai jau tada toks patenkintas buvo, šypsojosi, kad net gydytoja juokėsi, kad retai kada tokie mažiai per apžiūras neverkia, o čia dar prižadintas priverstinai biggrin.gif

Sauniai augat 4u.gif
Atsakyti
Jelencikas ir dėl atpyliimo ir dėl svoriuko,nes labai atpilineja ir priaugo tik 200gr. Per mėn.tai db duodam misinuka,sakyčiau situacija biski pagerėjo :)ziuresim kaip tas svoriukas musu auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2014 06 11, 09:36)
Labas rytas smile.gif
O kas ta Pavlova?  g.gif
Sauniai augat  4u.gif

Štai įdedu nuoroda - morenginis pyragas su uogomis žymios rusų balerinos numylėtinis:
http://www.beatosvir...ecipes/pavlova/

Alikute, o ne gėriau būtų savo pienu iš buteliuko ir duot vaistukų nuo atpilynėjimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jelencikas: 11 birželio 2014 - 12:13
Sveikos smile.gif
Gal kas lankete/lankote su mazyliais masazus/kineziterapija? Mums i mankstas liepe atvykti su patogia apranga, kas tai yra? Ar tiks bodziukas ir kelnytes? Beje kazkodel ir man liepe buti su patogia apranga, tai negi ir as sportuosiu? biggrin.gif
Del masazu klausimas, koki aliejuka rinktis? Gal esate isbandziusios ka nors? Apie J&J esu labai daug blogo skaicius, tai iskart atmetu smile.gif

QUOTE(jelencikas @ 2014 06 11, 13:11)
Štai įdedu nuoroda - morenginis pyragas su uogomis žymios rusų balerinos numylėtinis:

Kaip tik siandien skambino anyta ir sake , kad sode labai daug braskiu. O jas valgau turbut tik as viena biggrin.gif Bus proga isbandyti Pavlova thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2014 06 12, 14:15)

Del masazu klausimas, koki aliejuka rinktis? Gal esate isbandziusios ka nors? Apie J&J esu labai daug blogo skaicius, tai iskart atmetu  smile.gif

Aš patarčiau rinktis ne kažkokį specialų aliejų masažams, pvz. J&J, o tiesiog ekologišką augalinį aliejų, kūdikiams labiausiai tinka saldžiųjų migdolų aliejus, jis švelnus, greit įsigeria. Taip pat galima į jį įlašinti ir eterinio aliejaus, kūdikiams rekomenduojami mandarinų, levandų, arbatmedžio. Man tai toks aliejus - gėris tongue.gif
Atsakyti
Prisiduodam po TA, tai sveriam 6.500(+1.3) ir esame 64 ( +5) cm ugio. Neblogai priaugo vyriokas, panasiai kas menesi jis isties, tik sikart jau su papildomu 1 ar dviem primaitinimais misinuku, nes as jau grizau i darba. Dziugu, nes hgb 111. Norma 3-6 men. yra nuo 101 iki 129, buvo 91., bet tai irgi vistik buvo norma tokio amziaus. gavome siuntima i ankstyvaja korekcija, tai keliausime sportuoti, dar keliausime pas kardiologa ir neurologa. Tiek ziniu, siaip neramus musu vabalas, sunkiai uzmiega labai, soskes neima.
Atsakyti
Jelencikas,zinok nznau ar butu geriau,mums jokiu vaistuku nesiūlė,tik mišinį viena kart dienoje,o savo pieno su pientraukiu nedaug nusitraukiu tai iš buteliuko nelabai mp išeis pamaitinti...
Dezza,aš darau namie masaziukus,per youtube nusiziejus ten toky neilga,tai naudoju lelytej kokosų aliejų,negaliu pasakyti ar gerai jis kūdikiams,bet mūsu neberia,tai naudoju smile.gif
Atsakyti