Labas rytas
Atsizymiu, kad sportavau Nors ir lengva ta Tabata pasirode, bet siandien raumenukus skauda
Astauski ir jus su menesiukais
Dvi mazas mergytes su menesiukais
Labas rytas
Mes vakar gavom pirma skiepa visa vakara kleckiukas praklyke, tikra ta zodzio prasme nurimdavo tik nesiojamas stacias ir stipriai priglaustas, tik pajudini is kart klykia iki springimo net mp nevalge, tai neistverusi daviau paracetamolio, tai kazkur po valandos siek tiek patrauke mp ir uzmigo, nakti dar pora kartu buvo uzsiklykes, bet greit nuraminau, si ryt toks isvarges atrodo bet bent jau taip neklykia nekenciu skiepu
Labas rytas
Mes vakar gavom pirma skiepa visa vakara kleckiukas praklyke, tikra ta zodzio prasme nurimdavo tik nesiojamas stacias ir stipriai priglaustas, tik pajudini is kart klykia iki springimo net mp nevalge, tai neistverusi daviau paracetamolio, tai kazkur po valandos siek tiek patrauke mp ir uzmigo, nakti dar pora kartu buvo uzsiklykes, bet greit nuraminau, si ryt toks isvarges atrodo bet bent jau taip neklykia nekenciu skiepu
Sveikos,
Mano pieno kiekis beveik atsistatė po 2 dienų dažno žindymo ir gana kaloringo maisto. Sportas buvo užleistas....
Bet jau šiandien žadu pasitaisyt.
Dezza, super, kad prisijungei prie sportuojančių (labai jau skambiai pasakyta... kai visos sportui per dieną skiriam apie 15min)
Aš tai valgau jau viską išskyrus česnakus. Naujas uogas kelias pirmas dienas valgau ponedaug, bet dabar jau braškiųsau neriboju. Pica irgi nesukelia jokių pasekmių dukrytės pilvukui.
Dėl depresijos - tai ir mane ji paskutinėm dienom užvaldžius. Kadangi įsirenginėjam naują būstą, tai aš net ir namie nesėdžiu - vis atsiranda kažkokių reikalų. Bet šiaip viskas užkniso. Bet aš nurašiau viską priešgimtadieniniai depresijai. Tikiuosi greit praeis.
Atostogas tai mes tikrai planuojam. Liepos pradžioj su draugais varysim prie ežeriuko savaitėlei, tada dar į Lietuvos pajūrį ir jei viskas pavyks LABAI norėčiau nuskrist į kokį viešbutį kur nereikėtų rūpintis namų ruoša, kad galėčiau pailsėti nuo rutinos.
Mano pieno kiekis beveik atsistatė po 2 dienų dažno žindymo ir gana kaloringo maisto. Sportas buvo užleistas....
Bet jau šiandien žadu pasitaisyt.
Dezza, super, kad prisijungei prie sportuojančių (labai jau skambiai pasakyta... kai visos sportui per dieną skiriam apie 15min)
QUOTE(lietaus_alisa @ 2014 06 03, 07:33)
Merginos kurios maitinat ir atsisakot kai kuriu produktu, ar jau pradejot ivedineti kazka nauja i savo valgiarasti? Kaip reaguoja leliukai? As jau valgiau virtu kiausiniu, geriau svieziai spaustu sulciu, tai lyg ir nebuvo labiau irzlus, nei visada... Bet pradejau vartoti pieno produktus ir kakutis toks nebegrazus pasidare.
Aš tai valgau jau viską išskyrus česnakus. Naujas uogas kelias pirmas dienas valgau ponedaug, bet dabar jau braškiųsau neriboju. Pica irgi nesukelia jokių pasekmių dukrytės pilvukui.
Dėl depresijos - tai ir mane ji paskutinėm dienom užvaldžius. Kadangi įsirenginėjam naują būstą, tai aš net ir namie nesėdžiu - vis atsiranda kažkokių reikalų. Bet šiaip viskas užkniso. Bet aš nurašiau viską priešgimtadieniniai depresijai. Tikiuosi greit praeis.
Atostogas tai mes tikrai planuojam. Liepos pradžioj su draugais varysim prie ežeriuko savaitėlei, tada dar į Lietuvos pajūrį ir jei viskas pavyks LABAI norėčiau nuskrist į kokį viešbutį kur nereikėtų rūpintis namų ruoša, kad galėčiau pailsėti nuo rutinos.
QUOTE(Astauskis @ 2014 06 05, 10:58)
Sveikiname ir TAVE ir SAVE su 3 menesiukais
Oj, sveikinimai dideliausi
Mergytes, kurios MP maitinat, nepersistenkit sportuodamos. Nezinau, ar mitas, bet sako, kad pienuko maziau ir jis buna nelabai skanus, jei uzsiimama sportu, kur daug prakaito issiskiria. Ale pratimai pilvo presui -ok, bet visokie begiojimai, aerobikos, tai gali sumazinti pienuko gamyba.
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 06 05, 11:54)
Mergytes, kurios MP maitinat, nepersistenkit sportuodamos. Nezinau, ar mitas, bet sako, kad pienuko maziau ir jis buna nelabai skanus, jei uzsiimama sportu, kur daug prakaito issiskiria. Ale pratimai pilvo presui -ok, bet visokie begiojimai, aerobikos, tai gali sumazinti pienuko gamyba.
Is tiesu - tai mitas Kaip tik sportas gali paskatinti pieno gamyba, nes del suintensyvejusios kraujotkos per ta pati laiko tarpa i krutu liaukas atnesama daugiau maistiniu medziagu, bei piena gaminancio hormono. O pieno skonis sportuojanciu mamu gali pasikeisti tik del laaabai intensyvaus sportavimo, kai raumenyse kaupiasi pieno rugstis. Prakaitas pieno skonio neveikia, tiesiog organizmas praranda skyscius,tad maitinnanti sportuojanti mama turetu gerti daugiau vandens.
jelencikas man atrodo tu labai skeptiskai ziuri i ta mano sporta Tabata man vyras uzrode, ir man pasirode idealus variantas. Man atrodo, mano vaikutis gana reiklus, tad net 15 min man sunku skirti tik sau. Beje atliekant tabatas yra galimybe tas treniruotes intensyvinti ir ilginti, ka tikrai zadu daryti ateity, jei neprarasiu ikvepimo. O uz ikvepima aciu jums, mamos, nes tikrai pasijutau tingine, kuri tik bando susikurti vis nauja priezasti ne sportui. Tad bent jau 4 min gana intensyvaus sporto, manau jau sioks toks zingsnis
Mergaitės, ar vaikiukams duodat arbatėlių ar vandenuko?
QUOTE(vedeja @ 2014 06 05, 15:09)
ne
Dezza, tikrai aš nieko panašaus negalvoju. Aš ir pati teskiriu nedaugiau nei 5 min. Bet neįsivaizduoju kai ptu per šokdynę šokinėji. Man papapi, jaučiu, tai pkratytūųsi, kad bijočiau pamest...
Kepu Napoleoną. Pirmą kartą. Pažiūrėsim kas gausis.
Išskyrus MP daugiau nieko neduodu. Tik kai buvo beprotiškai karšta prieš kelias savaites, tai ruošiausi palikdama su mama ar vyru jiems leisti duoti vandenuko. Bet karščiai praėjo... Paula vandens tai pir neparagavo.
Išskyrus MP daugiau nieko neduodu. Tik kai buvo beprotiškai karšta prieš kelias savaites, tai ruošiausi palikdama su mama ar vyru jiems leisti duoti vandenuko. Bet karščiai praėjo... Paula vandens tai pir neparagavo.
QUOTE(vedeja @ 2014 06 05, 14:09)
Neduodu
QUOTE(jelencikas @ 2014 06 05, 15:06)
Dezza, tikrai aš nieko panašaus negalvoju. Aš ir pati teskiriu nedaugiau nei 5 min. Bet neįsivaizduoju kai ptu per šokdynę šokinėji. Man papapi, jaučiu, tai pkratytūųsi, kad bijočiau pamest...
Na kai kurios ir miegoti ant pilvo negali, nes papus skauda, o as net ir sokineti galiu
As labai megstu skanestus kepti, bet poto taip pat sekmingai juos ir valgau Turiu tokia knyga, kur vien keksiuku receptai, tai nusprendziau i savaite isbandyti viena recepta Tik kadangi dabar turiu tiksla siek tiek pasikoreguoti svori, tai keksiukus dalinu anytai, savo tevams ir vyra seriu O napoleona dar is vaikystes atsimenu, mama visad per sventes ji darydavo, gardumelis
Rytoj antra valanda einam pas gydytoja del galvytes, nes ji pasukt pasuka, bet stengias iskart atgal atsukt, arba sukt ja kartu su virsutine kuno dalim, ir siaip laiko galvyte pakreipta siek tiek i kaire puse visalaik.. ir bandziau masaza-manksta daryt, tai kaires puses ir rankos ryskiai tonusas padidejes..
Sveikos! Snd lb tingejau sportuoti,bet šiaip ne taip prisiverciau po sporto užtat kaip gerai jautiesi
Norėčiau napaleono ,traukia mane ant saldumynų
Vandenuko bandžiau duoti kaip buvo karšta,tai negėrė mano vaikas
Kufuke kad tik susitvarkytu jūsų lelytej viskas
Mes rytoj irgi einam pas gastro,ziuresim ką sakys
Dezza kaip pavydziu kad gali šokinėti per šokdyne,aš dar negaliu,bet taip norėčiau,praeitą vasara svorio nemažai numeciau būtent šokinėdama su šokdyne,sako atstoja net krosiuka...
Norėčiau napaleono ,traukia mane ant saldumynų
Vandenuko bandžiau duoti kaip buvo karšta,tai negėrė mano vaikas
Kufuke kad tik susitvarkytu jūsų lelytej viskas
Mes rytoj irgi einam pas gastro,ziuresim ką sakys
Dezza kaip pavydziu kad gali šokinėti per šokdyne,aš dar negaliu,bet taip norėčiau,praeitą vasara svorio nemažai numeciau būtent šokinėdama su šokdyne,sako atstoja net krosiuka...