Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(panele Morta @ 2014 06 04, 11:10)

ne ne, sportas mamoms, bet galima turet salia kudiki bigsmile.gif esu girdejus apie tai, tad noreciau isbandyti. nes man namie prisiversti sportuoti nulis sansu, neturiu motyvacijos, o kai nueisiu kazkur, tikrai kitaip bus biggrin.gif

Bandziau as Kaune ieskoti kazkokio tokio sporto mamoms su vaikuciais, bet neradau schmoll.gif Yra tik joga, bet orientuota vaikams.
Tai teko atrasti motyvacijos su cia esancia sportininkiu komanda ir sportuoti namuose...

Bet jei kas kur ras toki dalyka, tai sakykite 4u.gif
Atsakyti
Kalbant apie maista, tai as irgi jau atsipalaidavau, daugiau ka sau leidziu ir kol kas ant maziuko nepastebejau, kad jam netiktu.
Maniskiui jau pries koki menesi baigesi bedos su pilvelio skausmais, turbut reikejo tiesiog ta laikotarpi isaugti smile.gif

Man vakar prasidejo kazkokia nuotaiku kaita doh.gif Vaikas miega, as irgi guliu lovoje ir nieko nenoriu... atsibodo viskas tas pats - namai, papai, kiemas, parkas, parduotuve, keli tie patys zmones aplink... Vakar sakau vyriu - man depresija, daryk ka nors doh.gif Tai vaziavom i Laisves aleja, pasedejom, pavakarieniavom, paskui visa Nemuno sala apvaziavom, prisivaiksciojom. Tai truputi smagiau pasidare thumbup.gif O siandien vaziuosim visi kartu zvejoti, tai gal galutinai pasveiksiu nuo tos rutinos smile.gif

Ar jus sia vasara planuojat atostogas pvz prie juros ar kazkur kitur? Mes lyg ruosiames liepos pabaigoje vaziuoti i Latvija, kur kiekvienais metais vziuojame, bet si karta reikes kazkokiu patogesniu salygu. Kaip suprantu, tai ir asmens tapatybes kortele vaikui reikia padaryti g.gif
Bet ziokit, latviai isivede eura, tai poilsis zenkliai pabrango blink.gif Kas pernai kainavo 120Lt, siemet jau 50 euru doh.gif

Dar toks klausimelis ax.gif Ar yra cia tokiu, kas iki nestumo dumeli patraukdavo? Meciau as ta uzsiemima tik suzinojus kad laukiuosi, per nestuma is tolo smirdejo, pagimdzius irgi, o dabar pradeda atsirasti toks noras surgiesti doh.gif As net naktimis sapnuoju kaip rukau. Taip norisi tiketi, kad praeis tas kvailas noras, turejau mini isvis prie to nebegryzti g.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Jo Latvijoje kainos doh.gif doh.gif

be 50 eur, neik i parduotuve biggrin.gif

vakar paemiau pampiu poka, panelei lekstutes su Mikiais, puodeli, lasisos kelis gabaliukus ir 35 eur doh.gif doh.gif

---------------

o maniskis isbertas vis dar unsure.gif

zandukas visas raudonas, ir i kita metasi verysad.gif
matau paryciais pradeda, kasytis.

ir taip mazai naudoju pieno produktu, isvis uzdraude, nekalbant apie saldumynus, riesutus.

einam penktadieni pas dermataloga, nes jau tesiasi viskas apie menesiuka. gaila maziuko verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes:-) nemaniau,kad dar gyvuoja kovinukes supermamose:-) smagu:-)
Prisiduodam-mano mazyte sveria apie 5kg-reikia sulaukt ta,kad tiksliai pasakytu,ugis-61.ismiega dazn.visa nakti,yra linksma ir bendraujanti:-) valgo mp:-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziedlapytis: 04 birželio 2014 - 16:33
Sidabriukė, aš patraukdavau prieš nėštumą,kokius 7metus traukiau... Pastojus meciau,buvo sunku,bet paskui darydavosi bloga nuo kvapo,y gala nėštumo jau norejosi vėl...šiaip nezadu pradėti,bet pas mane vyras rūko,tai aš jam prisakius kad geriau jau mestų iki kol aš baigusių maitinti,nes bijau kad vėl pradesiu,o norisi tai labai,aš net kavos db negeriu kad nekiltų pagundų,nes anksčiau būdavo atsigerti kavos,parukai...
Buvom pas doktorka,tai per dvi sav 100gr. Zodziu,einam penktadienį pas gastro...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien mums 3 menesiukai thumbup.gif

user posted image

Buvom vakar pas kardiologe, tai super del mitybos pakonsultavo, nes priaugom tik 300g. Zodziu mazeja musu svorio prieaugis ir apetitas. Tai liepe misinuko kaloringuma didinti. Paskyre papilda Fantomal. Reikia skaiciuoti taip, kad kiekvienam vaiko kilogramui per diena tektu 120 kcal. Tai ziuresim, ar svorio prieaugis stabilizuosis.
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 06 04, 13:21)
Ar jus sia vasara planuojat atostogas pvz prie juros ar kazkur kitur? Mes lyg ruosiames liepos pabaigoje vaziuoti i Latvija, kur kiekvienais metais vziuojame, bet si karta reikes kazkokiu patogesniu salygu. Kaip suprantu, tai ir asmens tapatybes kortele vaikui reikia padaryti  g.gif
Bet ziokit, latviai isivede eura, tai poilsis zenkliai pabrango  blink.gif  Kas pernai kainavo 120Lt, siemet jau 50 euru  doh.gif

mes liepos pabaigoje planuojam vaziuot, bet į Lietuvos pajūrį. Latvijoje niekada nesame buvę. Bet irgi norisi geresnių gyvenimo sąlygų, nes dviese gyvendavome pakankamai kukliai.
Sidabriuke, o jūs į Latvijos kurią vietą važiuojate?
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 06 04, 19:45)
Siandien mums 3 menesiukai  thumbup.gif

o jau grožis wub.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 06 04, 18:45)
Sveikos  4u.gif

user posted image

Buvom vakar pas kardiologe, tai super del mitybos pakonsultavo, nes priaugom tik 300g. Zodziu mazeja musu svorio prieaugis ir apetitas. Tai liepe misinuko kaloringuma didinti. Paskyre papilda Fantomal. Reikia skaiciuoti taip, kad kiekvienam vaiko kilogramui per diena tektu 120 kcal. Tai ziuresim, ar svorio prieaugis stabilizuosis.

Kokia grazuole:-) sveikinimai:-)
As pries nestuma tp patraukdavau.db kuo toliau tuo labiau vilioja noras,tikiuos atsilaikysiu..
Atsakyti
Sveikos  4u.gif

Sveikinimai Mildutei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 06 04, 15:45)
Sveikos  4u.gif

user posted image

Kokia grazuolyte wub.gif wub.gif

Mes siandiena irgi buvom pas gydytoja, tai per 3 sav. priaugom apie 300 gr. tai ziuriu irgi nelabai patenkinta gydytoja buvo. liepe dar po savaites ateiti, svers, ziures kiek priaugom biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos  4u.gif

user posted image

Sveikiname ir TAVE ir SAVE su 3 menesiukais smile.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti