Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

Labas rytas, pas mus kazkokia beda su kakliuku, nepasuka vaikas galvos i desine puse.. unsure.gif pries kokia savaite pastebejau, kad neima kairios kruties, kai noriu pamaitint atsigulus, galvojau, kad krutis neitinka, bet dabar pastebejau, kad ji tiesiog negali pasukt galvos, verkt pradeda unsure.gif verysad.gif unsure.gif ant ranku bunant lyg ir suka galvyte i abi puses.. kazi kas cia gai but? verysad.gif unsure.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2014 06 04, 08:01)
Labas rytas, pas mus kazkokia beda su kakliuku, nepasuka vaikas galvos i desine puse.. unsure.gif pries kokia savaite pastebejau, kad neima kairios kruties, kai noriu pamaitint atsigulus, galvojau, kad krutis neitinka, bet dabar pastebejau, kad ji tiesiog negali pasukt galvos, verkt pradeda unsure.gif  verysad.gif  unsure.gif ant ranku bunant lyg ir suka galvyte i abi puses.. kazi kas cia gai but? verysad.gif  unsure.gif  g.gif  unsure.gif

Pas mus yra kreivakaklyste, ji daugiau galva suka i desine puse, o i kaire visai nenori. Bet paguldzius ant nugaros ranka as galiu pasukti galva ir i viena puse ir i kita. Ta prasme jai neskauda, ji neverkia kai sukioju galva, nebet pasukus i kaire puse jai nepatinka ir pradeda zirzti. Darom manksteles dabar pacios, kaip sakiau suku galvyte i viena puse ir palaikau truputi, tada i kita puse. Ir dar bandau priglausti ausyte prie peties, irgi is abieju pusiu. O siaip mums paskyre mankstas, bet pradesim nuo birzelio gala lankyti smile.gif Jei manai , kad jai skauda sukti i kazkuria puse, tai tada butinai manau su gyd pasikonsultuok, o jei kreivakaklyste, tai bent LT galima gauti manksteliu.
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2014 06 04, 07:30)
Pas mus yra kreivakaklyste, ji daugiau galva suka i desine puse, o i kaire visai nenori. Bet paguldzius ant nugaros ranka as galiu pasukti galva ir i viena puse ir i kita. Ta prasme jai neskauda, ji neverkia kai sukioju galva, nebet pasukus i kaire puse jai nepatinka ir pradeda zirzti. Darom manksteles dabar pacios, kaip sakiau suku galvyte i viena puse ir palaikau truputi, tada i kita puse. Ir dar bandau priglausti ausyte prie peties, irgi is abieju pusiu. O siaip mums paskyre mankstas, bet pradesim nuo birzelio gala lankyti smile.gif Jei manai , kad jai skauda sukti i kazkuria puse, tai tada butinai manau su gyd pasikonsultuok, o jei kreivakaklyste, tai bent LT galima gauti manksteliu.

O taviskei nuo pat pradziu taip buvo, kad i viena puse galva sukt nori? Nes pas mus nebuvo jokiu bedu iki siol, sukiojo kaip paukstukas i abi puses.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2014 06 04, 07:49)
As irgi valgau viska. Nebandziau dar tik citrusiniu. Uztai braskes, jau savaite laiko valgau kasdien, ir nieko mano pupai. Labai dziaugiuos, nes braskes man pati skaniausia uoga, visa diena is lysves galeciau neislysti  biggrin.gif

alikute klausei del pirsto, tai lipdama i vonia trenkiausi i vonios krasta    ir sulauziau  blink.gif

sveikos,
braškių ir aš noriu cool.gif valgiau dar tik po kelias uogas. Savų neturim, o pirktinių daug nesinori. Laukiu lietuviškų. Savaitgalį pirkom lietuviškas, vaikai kg suvalgė per kokias 20 min. biggrin.gif

Kojos pirštą ir aš esu buvusi nusilaužusi doh.gif nykštį. Koja visa gipse buvo ilgiau nei mėnesį doh.gif O tu remi pilnai? Ar su ramentais reikia vaikščioti? Man buvo seniai, dar mokykloje mokiausi, kokioje 9 klasėje gal, prisimenu, kad ir ramentus nešioti teko unsure.gif
Atsakyti
Siandien sportas atliktas thumbup.gif

QUOTE(kufuke @ 2014 06 04, 08:36)
O taviskei nuo pat pradziu taip buvo, kad i viena puse galva sukt nori? Nes pas mus nebuvo jokiu bedu iki siol, sukiojo kaip paukstukas i abi puses.. unsure.gif

Mes pastebejom 2 men pradzioj. Iki tol irgi sukiojo i abi puses, o poto labiau eme desine patikti. 3 men ejom pas ortopeda ir patvirtino, kad yra kreivakaklyste. Taip pat liepe viska, kas vaikui idomu rodyti is priesingos puses, nei jam patinka.

QUOTE(linxmute @ 2014 06 04, 08:41)
Kojos pirštą ir aš esu buvusi nusilaužusi  doh.gif nykštį. Koja visa gipse buvo ilgiau nei mėnesį  doh.gif O tu remi pilnai? Ar su ramentais reikia vaikščioti? Man buvo seniai, dar mokykloje mokiausi, kokioje 9 klasėje gal, prisimenu, kad ir ramentus nešioti teko  unsure.gif

As be gipso ir be ramentu. As tik ortopedini bata nesioju ir itvariuka smile.gif Remiu pilnai koja su tuo batu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezza: 04 birželio 2014 - 08:19
Sveikos!
Mazyte uzmigo 23, kelesi 4.50, pavalge ir uzmigo, tada kelesi 8, dabar vel miega.

Kalbat apie braskes. As valgau kilogramais ir manajai nieko. Tiesa ir nuo apelsinu ir nuo greifruktu nieko. Su citrusiniais tai po truputi bandziau. Tai labai dziaugiuosi del to smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau braškių yra? bigsmile.gif Dukrytė vis prašo nupirkt, bet vis atsakau, kad dar neprisirpo biggrin.gif
Iš vaisių aš tik bananus valgau cool.gif Aplamai bijau daugiau kažko valgyt, nes mažiuką labai pilvukas kankina...

Aš pastebėjau, kad ir maniškis galvytę labiau į vieną pusę suka, kitą savaitę eisim į TA, reikės gydytojai užsimint g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kufuke, maniskei panasiai. as issigandus uzregistravau ja pas neurologa. zodziu irgi tik i viena puse suka galva, bet ir miega tik ant tos puses, ir netgi suplokstejo ta puse galvytes. tai neurologe apziurejo, tai nei kreivakaklystes nemato, nei patempimo raumens, tik vienos puses tonusas padidejes. sake, jei vaikas verkia nusuktas I ta puse, kur nemegsta, tada jau blogai unsure.gif na dar maniske ortopedai apziures, bet biski nurimau. dabar lyg jau daugiau suka I ta nemegstama puse, o kai miega, as ja atsuku ir ji toliau miega 4u.gif tad butinai pasirodyk gydytojams..

tai va, o pas mus sunkesnis metas, nes dukrytei sloga, neprakvepuoja, irzi pasidare, sunkiai miega. sunus sloguoja, tai ji matyt nuo jo doh.gif o taip tik pasidziaugiu kam nors, kad tokia gerute ji pas mus, tai atrodo, kaip uzkeretai pradeda nesisekt biggrin.gif neskaitant slogos, vistiek keliasi I paryti, pvz sianakt 5 ryto tik valge, bet ir tai neverke prabudus, o tiesiog knisosi lovytej, tai ir daviau g.gif sakiau gal pazaisti ir soske pakaisioti, istemptu iki ryto? nes buvo, kad 6,30 prabudu tik. visada paskutinis valgymas buna 21 val smile.gif

tai sulauksiu kada slogyte jai praeis, ir butinai registruosiu I baseina. jei Lopseli g. tik 15 lt, tai net neverta Mazyli moket dvigubai g.gif ir sakiau susirasiu kur sportuot, kad su leliukais galima but eit. ar yra Kaune tokiu vietu, gal kas zinot? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele Morta: 04 birželio 2014 - 09:51
O ortopedai ne tik klubiukus apžiūri? g.gif Nes mes kai buvom tikrai daugiau nieko nežiūrėjo, tik kojytes, ar reikia specialiai paprašyt?

Dėl slogytės, aš irgi maniau, kad mano vaikui slogytė apie 3 savaites tesėsi, beje mūsų gydytojai irgi atrodė, kad sloga, neskiepijo dėl to mūsų laiku, naktį mažiukas prabusdavo neramus neprakvėpuodamas, bet kai nuėjome pas LOR, pasirodo jokios slogos nėra g.gif

O sportas su vaikučiais, tai labiau dėl vaikučių? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2014 06 04, 10:17)
Siandien sportas atliktas  thumbup.gif

Dezza, o tau ne persunki tabatos treniruote? Ji gi intensivi labai... imesk nuoroda kuria tr. darai.
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2014 06 04, 10:17)
O ortopedai ne tik klubiukus apžiūri?  g.gif  Nes mes kai buvom tikrai daugiau nieko nežiūrėjo, tik kojytes, ar reikia specialiai paprašyt?

Dėl slogytės, aš irgi maniau, kad mano vaikui slogytė apie 3 savaites tesėsi, beje mūsų gydytojai irgi atrodė, kad sloga, neskiepijo dėl to mūsų laiku, naktį mažiukas prabusdavo neramus neprakvėpuodamas, bet kai nuėjome pas LOR, pasirodo jokios slogos nėra  g.gif

O sportas su vaikučiais, tai labiau dėl vaikučių?  rolleyes.gif

ortopedai ziuri ne tik klubiukus, bet jei nera reikalo, neziuri galvytes, jei butina, ziuri, dazniausiai gydytojos siuntime buna parasyta ka ziuret mirksiukas.gif

na maniskei ne ta naujagimiska, kur beveik visiems buna ir atrodo, jog sloga, bet ne sloga. dabar tikrai snargliukai bega, traukiu ir jai paciai vis isbega is nosytes, be to, ciaudi istisai, matosi tokia biski sveikata prastesne. siandien pralauksiu, jei negeres, vesiu pas gydytoja, bet ka del tos slogos pasakys, ka ir as zinau g.gif

ne ne, sportas mamoms, bet galima turet salia kudiki bigsmile.gif esu girdejus apie tai, tad noreciau isbandyti. nes man namie prisiversti sportuoti nulis sansu, neturiu motyvacijos, o kai nueisiu kazkur, tikrai kitaip bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 06 04, 10:49)
sianakt 5 ryto tik valge, bet ir tai neverke prabudus, o tiesiog knisosi lovytej, tai ir daviau g.gif sakiau gal pazaisti ir soske pakaisioti, istemptu iki ryto? nes buvo, kad 6,30 prabudu tik. visada paskutinis valgymas buna 21 val smile.gif

Maniske zinok visalaik keldavosi viena karta nakti pavalgyti.. O dabar keliasi tris doh.gif Kas 2 val budinasi, ir jokia soske, ar kitas sonas nepadeda, reikia (.). Sakau gal koks augimo suolis g.gif

QUOTE(lietaus_alisa @ 2014 06 04, 11:53)
Dezza, o tau ne persunki tabatos treniruote? Ji gi intensivi labai... imesk nuoroda kuria tr. darai.

As nenoriu labai saves iskart apkraut sunkiais sportais, tai tiesiog radau tabata pradedantiesiems, tikrai labai lengvai prasportavau tas 4 min. Tempa zinoma palaikiau, stengiausi kuo daugiau padaryt per intervalus, bet nebuvo sunku. Sakiau kokias 5 dienas darysiu sita lengva, o poto bandysiu kazka sudetingiau pabandyti. O dariau stai sia treniruote : Tabata
Atsakyti