Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(jelencikas @ 2014 06 02, 15:02)
Sveikos,

Mano entuziazmas dar neišgaravo:) Ir savaitgalį, ir šiandien lengva mankštelė (labiau prasitampymas) ir 100 atsilenkimų su ab rocket.
Dezza, pilvo preso treniruotėms kojos pirštai nereikalingi biggrin.gif Skamba kaip pasiteisinimas....

Tai as noreciau ne tik atsilenkimus daryti biggrin.gif Bet vienaipp ar kitaip neprisiverciu, o kaip sakai dabar dar ir pasiteisinima radau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Dezza,kaip taip tas pirštas tau lūžo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2014 06 01, 19:45)
Mano dukrytei sausa odyte, ypac kojytes. Planuoju paklausti dr., bet skaiciau, kad oda buna sausa ir kai gelezies truksta...

Musu atveju, ta greiciausiai tikrai sualergizavo, nes jau kelias dienas nebegeriau tu vitaminu ir kojyciu oda nebesausa.
Siandien gydytojai pasakiau, tai sake pabandyti gerti tuos vitaminus ne kasdien, o kokius 2 kartus per savaite, nes taip kartais nealergizuoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(jelencikas @ 2014 06 02, 14:02)
Sveikos,

Mano entuziazmas dar neišgaravo:) Ir savaitgalį, ir šiandien lengva mankštelė (labiau prasitampymas) ir 100 atsilenkimų su ab rocket.

As irgi jau 3 dienos sportuoja pagal preso programa 30 dienu. Kol kas ten mazai veiklos, tai prijungiu dar keleta kitokiu pratimu.
Palaikom ir toliau masini entuziazma thumbup.gif

Sunervino siandien polklinikoje doh.gif Ana savaite kai ejom TA paaiskejo, kad kazkur dingo vaiko kortele, zadejo surasti, rase tada ant atskiro lapo. Siandien ejau skiepyti nuo roto, tai paaiskejo, kad korteles nerado, as dar ir pati kur sugalvojau apejau apklausiau. Be to gydytoja neberado jau ir tu lapu kur ana savaite rase per vizita blink.gif
Pasakiau, kad ieskotu, o as iki kito vizito dar pasidomesiu ar atsirado kortele. O jei nebus atsiradusi, tai eisiu pas kokia virsininke skusti ir kad ieskotu cool.gif Nepatenkintos liko gydytoja ir sesele, bet tegul pasistengia paieskoti.

Darytas slapimo tyrimas geras, taip kad neaisku, is kur slapime ant pamperso atsirado rausvos demeles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabriukė: 02 birželio 2014 - 21:07
labas rytas 4u.gif
nu nekenciu ligu doh.gif verysad.gif
dickei beveik 40 temp.o oras tragiskas,tai reiks maziu ant ranku ir su taxu varyt pas gydytoja unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Sidabriuke, 4u.gif už sportą.

Miliuks, laikykis.

Vakar vakare man pačiai pakilo temperatūra nuo papulio. Nesuprantu kas čia atsitiko. Panelytė tik 1 val ilgiau pamiegojo, o pieno prisigamino tiek, kad negalėjau kentėti. Ji valgė, valgė, kol nebetilpo. Tada dar nusitraukiau, bet iki šiol man jį skauda, nors tempos jau nebėra.

Šiandien draugė atvažiuos su 2 sav. vyresniu sūneliu už mano Paulą. Pasilinksminsim:)

Sportas neatšauktas.
Atsakyti
Labas rytas

Sportuojancioms 4u.gif

As taip pat bandau sportuoti ir maitintis kas 2-3 h po nedaug. Uzvakar dariau treniruote nugaros raumenims stiprinti is judamkartu.lt tai buvo kas veikti, nors neviska padariau, pritruko kamuolio. O siaip presa pakankinu ir apatine kuno dali, nes ji mane liudina net labiau uz pilva.

As jau gera menesi vis pasportuoju, tai matau kad drabuzius galesiu nesioti tuos pacius, nes jau daugelis tinka, liko dar 4,5 virsvorio, bet nesuku galvos, nes jau ne 20 ir net ne 25 cool.gif Jei nebebusiu apdribus, bus labai saunu, o del svorio nepergyvensiu.

Merginos kurios maitinat ir atsisakot kai kuriu produktu, ar jau pradejot ivedineti kazka nauja i savo valgiarasti? Kaip reaguoja leliukai? As jau valgiau virtu kiausiniu, geriau svieziai spaustu sulciu, tai lyg ir nebuvo labiau irzlus, nei visada... g.gif Bet pradejau vartoti pieno produktus ir kakutis toks nebegrazus pasidare. unsure.gif
Atsakyti
Labas mamytes smile.gif

Ar priimsit ir mus i savo dideli buri 4u.gif

Mano sunelis Elijas gime kovo 28 d. ugio nematavo, o sverem 3770 g.

8 sav. jau svereme 6100 g, ir buvom 61 cm ugio bigsmile.gif taigi esam dideli biggrin.gif valgom mp smile.gif kas dar apie mus g.gif gyvenam uk mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos,

Sportuojate jau palengva, o cia ir tos kurios po CP? As tai i save paziurejus vilty prarandu,dirzas nepadeda,pilvas vistiek kiso lyg butu 4men nestumas doh.gif Turbut tiesa,kad po CP ilgai atsistatineja pilvo raumenys i vieta, o dar toki dideli kudiki nesiojau. verysad.gif verysad.gif

Bet vaikas nuostabus,neziurint i tai,kad nesuprantu kodel yra isejusi is rikiuotes su miegu. Apsoliutus nemiegojimas ir choru karai namie.
Atsakyti
QUOTE(Astauskis @ 2014 06 03, 11:13)
Sveikos,

Sportuojate jau palengva, o cia ir tos kurios po CP? As tai i save paziurejus vilty prarandu,dirzas nepadeda,pilvas vistiek kiso lyg butu 4men nestumas  doh.gif Turbut tiesa,kad po CP ilgai atsistatineja pilvo raumenys i vieta, o dar toki dideli kudiki nesiojau. verysad.gif  verysad.gif

Bet vaikas nuostabus,neziurint i tai,kad nesuprantu kodel yra isejusi is rikiuotes su miegu. Apsoliutus nemiegojimas ir choru karai namie.

Po CP neskubeciau sportuioti... schmoll.gif Galima problemu prisidaryti, o tada jau ilgai buti be sporto. Vaiksiojimas vidutiniu greiciu, ilginant distancijas pati saugiausia pradzia ir vienas lengviausiu budu sumazinti svori.
Papildyta:
QUOTE(olija777 @ 2014 06 03, 10:57)
Labas mamytes  smile.gif

Ar priimsit ir mus i savo dideli buri  4u.gif

Mano sunelis Elijas gime kovo 28 d. ugio nematavo, o sverem 3770 g.

8 sav. jau svereme 6100 g, ir buvom 61 cm ugio  bigsmile.gif  taigi esam dideli  biggrin.gif  valgom mp  smile.gif  kas dar apie mus  g.gif  gyvenam uk  mirksiukas.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olija777 @ 2014 06 03, 09:57)

priimam mirksiukas.gif
QUOTE(Astauskis @ 2014 06 03, 10:13)
Sportuojate jau palengva, o cia ir tos kurios po CP? As tai i save paziurejus vilty prarandu,dirzas nepadeda,pilvas vistiek kiso lyg butu 4men nestumas  doh.gif Turbut tiesa,kad po CP ilgai atsistatineja pilvo raumenys i vieta, o dar toki dideli kudiki nesiojau. verysad.gif  verysad.gif

aš, kad ir vidutinę nešiojau, bet pilvas nekaip atrodo unsure.gif toks jausmas lyg apmirusi ta vieta po pjūviu ir virš jo. Gydytojai sakė, kad pusę metų taip gali būti ir tai yra normalu. Ir su sportu neskubėti. Nieko ir nedarau kol kas. Prisibijau. Kol apie visus tris vaikus aplakstau, ir taip jėgų niekam nebelieka...
Atsakyti
Lietaus_alisa, aš jau valgau beveik viska,braskes,trešnės,bandžiau apelsina,anasa,visko po truputy,šiaip lyg ir nepabere nuo nieko,tik va nuo saltibarsciu mazytej labai pilvuka pute...o siaip jau ir kažką kepto suvalgau,aišku visko su saiku,nes anksčiau valgiai tik virta vista ir košės smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Mane jau galutinai baigia uzgrauzti sazine, tad bandysiu jungtius i sportuojanciu buri rolleyes.gif Radau idealias treniruotes - Tabata, trunkancias tik 4 min. Bandysiu. O, kad buciau saziningesne, sakiau kasdien zymesiuos ar sportavau i kalendoriu. Nezinau kaip cia pavyks su ta koja, bet dabar su tuo spec batu kai vaikstau, tai visai nebeskauda, tai gal pavyks visa kuna treniruoti g.gif

QUOTE(olija777 @ 2014 06 03, 09:57)
Labas mamytes  smile.gif

Prasom, junkis drasiai mirksiukas.gif

QUOTE(alikute @ 2014 06 03, 15:24)
Lietaus_alisa, aš jau valgau beveik viska,braskes,trešnės,bandžiau apelsina,anasa,visko po truputy,šiaip lyg ir nepabere nuo nieko,tik va nuo saltibarsciu mazytej labai pilvuka pute...o siaip jau ir kažką kepto suvalgau,aišku visko su saiku,nes anksčiau valgiai tik virta vista ir košės smile.gif

As irgi valgau viska. Nebandziau dar tik citrusiniu. Uztai braskes, jau savaite laiko valgau kasdien, ir nieko mano pupai. Labai dziaugiuos, nes braskes man pati skaniausia uoga, visa diena is lysves galeciau neislysti biggrin.gif

alikute klausei del pirsto, tai lipdama i vonia trenkiausi i vonios krasta ir sulauziau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezza: 04 birželio 2014 - 06:54