Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. kovinukai

QUOTE(Sidabriukė @ 2014 05 30, 18:12)
Sake, kad gali alergizuoti. Jei pastebesiu kazka, tai nebegerti. Paskyre ik po puse tabletes per diena, antra diena jau geriu ir kaip tik ka tik susivokiau, kad jau kelinta karta plastakos virsu vis kasau. Ziuresiu kaip bus rytoj, jei ka tai nebegersiu as tu vitaminu  schmoll.gif  Vai kui atsirado vienas spuogiukas ant zando, tokiu 1-2men daug buvo.

Man gastroenterologe sake kad alergija gali pasireiksti ne vien spuogais ar demem, reikia dar ziureti ar ne viduriuoja ir ar nera pasausejimu ant kuno, dazniausiai sake ant kojiciu buna. 4u.gif
Atsakyti
sveikos, seniai cia bebuvau, kakaip paskutiniu metu tik fb bendrauju nes nebespeju ir sm temos sekti, ale ziuriu fainai jus cia pakalbate, fb taip placiai pakalbeti nera kaip smile.gif

QUOTE(Dezza @ 2014 05 29, 08:08)
Beje gal kas lankote baseina su maziukais?

Labas kaimynka, mes buvom baseine nmc, labai patiko smile.gif tiesa patiko teveliams, vaikui dar neaisku ar patiko. Vienas kartas 45 lt, be musu buvo dar 3 vaikuciai, labai faina trenere. Dabar neinam i baseina, nes laukiam kakucio tyrimu reultatu pakartotinu, nes pirmas tyrimas buvo negeras, bet jei rezultatai bus geri noreciau vel i baseina su lelka.
Atsakyti
QUOTE(lietaus_alisa @ 2014 05 31, 13:23)
Man gastroenterologe sake kad alergija gali pasireiksti ne vien spuogais ar demem, reikia dar ziureti ar ne viduriuoja ir ar nera pasausejimu ant kuno, dazniausiai sake ant kojiciu buna.  4u.gif

Dekui uz info 4u.gif Kaip tik vakar pastebejau, kad vaiko kojytes labai siurkscios ir sausos ir nesupratau kodel blink.gif Nebegersiu as tu vitaminu schmoll.gif

Vakar visa diena sode prabuvom, oras toks pasakiskas - silta, bet ne karsta thumbup.gif Mazius beveik visa diena pramiegojo smile.gif

Vaziuosiu geliu pirkti, sveikinsim teveli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kuri naudojate Aptamil misinuka, turiu likusi:
Naujas, nepradarytas, galioja iki 2014 09 29. kaunas
user posted image

http://www.assorti.l...-neto-mase-800g

atsiprasau uz isiverzima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jelencikas @ 2014 05 31, 10:10)
Labas rytas,

O mes tėtį išleidom į bernvakarį ir leisim laiką namuose. Atvažiuos mano tėvai, švesim tėčio dieną.
O ryt planuojam į miestą nuvaryt. Šį savaitgalį vyksta daugybė renginių.

Gero visoms savaitgalio ir nepamirškit atsilenkimųsmile.gif

Alikute, šiandien dar nespėjau. Bet būtinai bent su Ab rocket padirbėsiu porą minučių.
Per 2 sav. jau nebeturiu 1 Kg thumbup.gif

Saunuole! Aš sekmadieniais leidziu sau pailsėti,nors atrodo kiek čia trunka tuos atsilenkimus padaryti smile.gif
Pasveikinom tecius prisiragavom tortų,rytų reiks geriau padirbėti smile.gif
Atsakyti
Oho, alikute, jūsų mažylė net dviem savaitėm vyresnė už mūsų..kažkaip vis prisimenu, kad tąačią dieną gimdyti turėjom biggrin.gif
man tai šiandien tingiadienis, tėtį pasveikinau, MB visą dieną rūpinasi mažyle..buvom apsipykę, tai dabar bando atsigriebti.
aš skambinau į Lopšelio baseiną, tai visai kitai savaitei vietų nėra, bet dar bandysiu kurią dieną pasiskambinti, gal kas išsibrauks. Kaune nėr iš ko rinktis vaikučiams baseinų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriukė @ 2014 06 01, 11:43)
Dekui uz info 4u.gif  Kaip tik vakar pastebejau, kad vaiko kojytes labai siurkscios ir sausos ir nesupratau kodel blink.gif  Nebegersiu as tu vitaminu  schmoll.gif

Vakar visa diena sode prabuvom, oras toks pasakiskas - silta, bet ne karsta  thumbup.gif Mazius beveik visa diena pramiegojo  smile.gif

Vaziuosiu geliu pirkti, sveikinsim teveli  4u.gif

Mano dukrytei sausa odyte, ypac kojytes. Planuoju paklausti dr., bet skaiciau, kad oda buna sausa ir kai gelezies truksta... O siaip idomu buna kudikiams padidejas rugstingumas? Nes maniske kai atsirugsta verkia, na ir pienuko nenori imt - verkia.

QUOTE(poou @ 2014 06 01, 12:24)
Sveikos mamytes, gal kuri naudojate Aptamil misinuka, turiu likusi:
Naujas, nepradarytas, galioja iki 2014 09 29. kaunas
user posted image

http://www.assorti.l...-neto-mase-800g

atsiprasau uz isiverzima  4u.gif

O as turiu nepraimta Aptamil HA. Vilnietei mamai padovanociau.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(rutuliukass @ 2014 06 01, 19:16)
aš skambinau į Lopšelio baseiną, tai visai kitai savaitei vietų nėra, bet dar bandysiu kurią dieną pasiskambinti, gal kas išsibrauks. Kaune nėr iš ko rinktis vaikučiams baseinų  g.gif

o kokios kainos Lopselio baseine? ten parodo, ka daryti su kudikiu? o I Mazyli nebande skambinti? as irgi noriu su mazyte I baseina labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 06 02, 08:33)
labas rytas 4u.gif
o kokios kainos Lopselio baseine? ten parodo, ka daryti su kudikiu? o I Mazyli nebande skambinti? as irgi noriu su mazyte I baseina labai smile.gif

Vienas kartas 15,50lt.
Atsakyti
Agnyte, su mėnesiukais wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
jelencikas, alikute saunuoles mamytes, kad sportuojat. As neprisiverciu, bet dabar jau teks nori nenori atidet blush2.gif Siandien susilauziau kojos pirsta biggrin.gif Dabar vaikstau su tokiu storapadziu batu laiminga biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(Jalissa @ 2014 05 31, 23:20)
Labas kaimynka, mes buvom baseine nmc, labai patiko smile.gif tiesa patiko teveliams, vaikui dar neaisku ar patiko. Vienas kartas 45 lt, be musu buvo dar 3 vaikuciai, labai faina trenere. Dabar neinam i baseina, nes laukiam kakucio tyrimu reultatu pakartotinu, nes pirmas tyrimas buvo negeras, bet jei rezultatai bus geri noreciau vel i baseina su lelka.

Reiks pagooglint, net nezinau kas tas "nmc" blush2.gif O gal zinai kaip daznai rekomenduoja su vaikuciu tam baseine lankytis? smile.gif

Agnyte sveikinu su menesiuku tavo dukryte wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano entuziazmas dar neišgaravo:) Ir savaitgalį, ir šiandien lengva mankštelė (labiau prasitampymas) ir 100 atsilenkimų su ab rocket.
Dezza, pilvo preso treniruotėms kojos pirštai nereikalingi biggrin.gif Skamba kaip pasiteisinimas....
Atsakyti