mano tobulas kudikis taip graziai ziuri i karusele..
Vyras vel isvaziaves, as vis begu, skubu nervuojuosi, kazkaip tai sugebu padaryti po 100 pritupimu kasdien, bet vis dar esu 4,5 kg pliuse.
Man siuo metu plaukai beveik visai neslenka, bet nestumo pradzioj buvo baisu, o dar ir nudeginom pries susirasymo ceremonija, tai liko 1/4 is to kas buvo, o buvo nemazai. Nereikejo man isvis pradet ju sviesint, bet...
Mes irgi pakilnojam mazyte rankytem y priekį,tai labai dairosi,sėstis nori,kaip nuleidi verkia paskui
alikute, 30 Geg 2014 - 10:38, parašė:
alikute, 30 Geg 2014 - 10:38, parašė: Jelencikas aš darau! Eik ir tu padarysi! Laukiu vyro eisim pasivaikščioti,sake galesiu pabegiot vakar uzsimaukslinau šortus ale anticeliulitinius ir ėjau sparčiu žingsniu pasivaiksciot,paskui labai gerai jaučiausi,bet padariau pietums saltibarciu,prikirtau ir po geros savijautos
Mes irgi pakilnojam mazyte rankytem y priekį,tai labai dairosi,sėstis nori,kaip nuleidi verkia paskui
Tai aš šiandien po to kai pasportavau ir parašiau čia. Kad kitos irgi netingėtų ir pajudėtų! Dabar varysiu pasivaikščiot.
alikute, 30 Geg 2014 - 12:38, parašė:
alikute, 30 Geg 2014 - 12:38, parašė: Jelencikas aš darau! Eik ir tu padarysi! Laukiu vyro eisim pasivaikščioti,sake galesiu pabegiot vakar uzsimaukslinau šortus ale anticeliulitinius ir ėjau sparčiu žingsniu pasivaiksciot,paskui labai gerai jaučiausi,bet padariau pietums saltibarciu,prikirtau ir po geros savijautos
o kokie cia sortai?
vedeja, 30 Geg 2014 - 00:40, parašė:
vedeja, 30 Geg 2014 - 00:40, parašė: Pasiguosiu: turiu plaukų slinkimo problemą. Per nėštumą nė vienas plaukelis nenukrito, o dabar... kuokštais slenka Ar yra kam nros taip?
Sveikos,
man slenka ziauriai nereikia namie nei suns, nei kates - viskas mano plaukais apkibe. O per nestuma man kaip tik plauku priaugo, buvo kasa stora, plaukai zvilgejo ir nei vieno plaukelio neiskrisdavo. Uz tai dabar matyt visi nestumiai krenta...
Paskaiciavau, kad birzelio 12d. dukryte sves savo 100-tadieni
Sidabriukė, 28 Geg 2014 - 18:02, parašė:
Sidabriukė, 28 Geg 2014 - 18:02, parašė: Dar buvome pas neurologe. Kadangi dar virpina smakriuka, tai skyre man gerti B grupes vitaminus, kurie persiduoda i piena, bet nekeicia jo skonio.
O apie alergijos riziką nieko neminėjo? Man maitinant kitą vaiką reikėjo gerti B grupės vitaminus dėl klausos nervo pažeidimo (Neurorubine), bet niekas neleido, pasakė, kad prisidarysiu bėdų sau ir vaikui maitindama...
vedeja, 29 Geg 2014 - 23:40, parašė:
vedeja, 29 Geg 2014 - 23:40, parašė: Pasiguosiu: turiu plaukų slinkimo problemą. Per nėštumą nė vienas plaukelis nenukrito, o dabar... kuokštais slenka Ar yra kam nros taip?
Čia ne problema, o visiška norma praėjus apie trims mėnesiams po gimdymo, niekas nuo to nepadės, nuslinks kiek reikia ir sustos... Po kiek laiko bus pilna galva trumpų plaukiukų.
kismet, 30 Geg 2014 - 14:21, parašė:
kismet, 30 Geg 2014 - 14:21, parašė: O apie alergijos riziką nieko neminėjo? Man maitinant kitą vaiką reikėjo gerti B grupės vitaminus dėl klausos nervo pažeidimo (Neurorubine), bet niekas neleido, pasakė, kad prisidarysiu bėdų sau ir vaikui maitindama...
Sake, kad gali alergizuoti. Jei pastebesiu kazka, tai nebegerti. Paskyre ik po puse tabletes per diena, antra diena jau geriu ir kaip tik ka tik susivokiau, kad jau kelinta karta plastakos virsu vis kasau. Ziuresiu kaip bus rytoj, jei ka tai nebegersiu as tu vitaminu Vai kui atsirado vienas spuogiukas ant zando, tokiu 1-2men daug buvo.
jelencikas, 30 Geg 2014 - 10:55, parašė:
jelencikas, 30 Geg 2014 - 10:55, parašė: Tai aš šiandien po to kai pasportavau ir parašiau čia. Kad kitos irgi netingėtų ir pajudėtų! Dabar varysiu pasivaikščiot.
Tikrai, reikia mums vienai kita paskatinti ir priminti, kad reikia pasportuoti
O plaukai ir man pradejo labai slinkti jau kelia savaite. Iki tol praktiskai visai neslinko, o dabar taip krenta, kad ju randu net pamperse kai keiciu
Beje, vakar vakare musu tetis mus i jachta pasikviete, siandien pakuojam lagaminus, rytoj vaziuojam
kufuke kaip pavydziu jums tu nuostabiu gamtos vaizdu Ir as noreciau kur nors siltuose krastuose gyventi, su jachta plaukioti
Na bet mes zadam kitas vasara pakeliauti su mazyle, tikiuosi pavyks
O siandien vaziuojam i soda grynu oru pakvepuoti
Gero savaitgalio, mamytes
lietaus_alisa, 30 Geg 2014 - 12:41, parašė:
lietaus_alisa, 30 Geg 2014 - 12:41, parašė: o kokie cia sortai?
Neleidžia man įkelti nuorodos per tel.ivesk Google sortai nuo celiulito tol shop nznau kiek jie padeda,bet praeitą vasara biski apmazejo
Jelencikas tikiuosi jau pasportavai!
O mes tėtį išleidom į bernvakarį ir leisim laiką namuose. Atvažiuos mano tėvai, švesim tėčio dieną.
O ryt planuojam į miestą nuvaryt. Šį savaitgalį vyksta daugybė renginių.
Gero visoms savaitgalio ir nepamirškit atsilenkimų
Alikute, šiandien dar nespėjau. Bet būtinai bent su Ab rocket padirbėsiu porą minučių.
Per 2 sav. jau nebeturiu 1 Kg