Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Gafsa @ 2014 05 20, 16:49)

netgi gražu wub.gif ir dar kai išlenda atlenktos marškinių rankovės wub.gif

labai gražūs deriniai, man patinka atlenktos rankovės , pati taip nešioju,jei deduosi švarkelį,bet tai būna retai ax.gif kažkodėl g.gif ax.gif nors turiu širdžiai mielus du, bet kažkaip man švarkeliai tokia elegancija, o aš vis skubu:verysad: doh.gif ir renkuosi vis kas paprasčiau , kukliau verysad.gif tai cardiganus, tai šimtasiules ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 15:38)
Kas čia tokia? g.gif ...negirdėta ax.gif

nesirodė, bet pokalbiuose dalyvavo keliose temose , avas su motociklu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 16:58)
tada mes tave išmesim bigsmile.gif  biggrin.gif  bus mažiau viena konkurente man biggrin.gif  juokauju 4u.gif
kelk į tą albumą foto savo smile.gif

aš gal irgi už tai, kad pirmiausia čia tegu pasirodo, pabendrauja- nes vien noro pasižvalgyti į kitas nepakanka slaptažodžio gavimui ax.gif

ačiū, kad palaikai mintį ir tema atsigaus viskas sugrįš į senas stiliaus vėžes,

aš jau jaučiu, kad drakonė man alsuoja į nugarą, nori mane nukauti smile.gif wub.gif
aš tada eisiu į JAUNOS IR FAINOS, permečiau akim, tą temą žiauriai nyku ten rolleyes.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na tai super, pirksiu ta svarka, siaip svarko jau neturejau kokius 10 metu ax.gif o dabar prireike.
Atsakyti
ooo pasirodo su Salt ir jos vyru vienam klube sportuojam lotuliukas.gif Zinokite, moterys, ji ne siaip jaunesne, bet as maniau, kad jai dar kokiais 5 metais maziau. Manau, kad reik ja mest is musu temos, idant nervu negadintu g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo June24: 20 gegužės 2014 - 16:20
Didenybe, as plauku nepeikiau, maišai, plaukai liuksusiniai pas tave, tik kulniukas strošnas ir nenešiotinas, ir apranga nyki, sijoną reikia biski pasiaurint apačioj, kad būtų į pieštuką biškį. biggrin.gif

Grįžau iš darbo visa šlapia. Pakabukas tokia juodo metalo netaisyklingais kampasi žvaigždė, ant jos juodos akutės priklijuotos. Žiedas su juodu akmenim. Palaidinė Esprite, viskozinė, labai smagi. Dzinsai padraskyti, bet labai nedaug.

http://www.part.lt/i...cefe9f2f668.jpg

http://www.part.lt/i...59f69ea7989.jpg
Aš už bendraminčius, ras mus ten visos, esu buvusi, kai tema įdomi, randa visur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 20 gegužės 2014 - 16:21
Didenybe, parooo, koks ten kulniukas biggrin.gif nebūtinai ant savęs, smalsu labai biggrin.gif
Atsakyti
tada mes tave išmesim bigsmile.gif  biggrin.gif  bus mažiau viena konkurente man biggrin.gif  juokauju 4u.gif

aš gal irgi už tai, kad pirmiausia čia tegu pasirodo, pabendrauja- nes vien noro pasižvalgyti į kitas nepakanka slaptažodžio gavimui ax.gif

o as tai va ir mindzikiuoju del tu foto kelimo i albuma, nes kas is to, kad jis uzdaras, jei is tiesu visai jis nebeuzdaras g.gif

o svarkai su atlenkiamom rankovem ir man grazu smile.gif turiu juoda, o rankogaliai atlenkus su bumbuliukais, kartais raitoju smile.gif
Atsakyti
Sukurkit man albuma kas nors, as nerandu kur ten ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 05 20, 14:45)
Del slaptazodzio, tai manau, kad asmuo turetu pirma pora sykiu publikuotis viesai, o jau paskui noret i albuma  smile.gif  Ir  tingiu ar kazka pasiaiskinimai gal nelabai tinka  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Pionai pritariu....
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 14:58)

100%
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 16:07)
suknelė tokia:

user posted image

bet netrumpina man jos, nes su pamušalu, ir tipo kažkoks ten vidinis užlenkimas. Reikės ieškot rimtesnės siuvėjos, arba gražinti atgal... ax.gif  Tokio ilgio kaip foto noriu ir aš.

Man graži, bet labiausiai patinka batai 4u.gif Kur gauti tokius g.gif

Supratau pioneer.gif biggrin.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 17:17)

Grįžau iš darbo visa šlapia. Pakabukas tokia juodo metalo netaisyklingais kampasi žvaigždė, ant jos juodos akutės priklijuotos. Žiedas su juodu akmenim. Palaidinė Esprite, viskozinė, labai smagi. Dzinsai padraskyti, bet labai nedaug.

Labai graži džinsų spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 16:29)
Sukurkit man albuma kas nors,  as nerandu kur ten ką doh.gif

http://private.fotki...amos/margareta/
Prasom deti smile.gif
Atsakyti