Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 16:07)
suknelė tokia:

user posted image

bet netrumpina man jos, nes su pamušalu, ir tipo kažkoks ten vidinis užlenkimas. Reikės ieškot rimtesnės siuvėjos, arba gražinti atgal... ax.gif  Tokio ilgio kaip foto noriu ir aš.

labai grazi ir ilgis geras. tingi prasideti su tokiais trumpinimais. negrazink, geriau kita siuveja rask
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 15:39)
Tagre nepamenu ar rodėsi, bet kad temoje senai dalyvauja, tai tikrai.

rodėsi truputį biggrin.gif , bet nesu megėja fotografuotis, o be to ta viešuma smile.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 05 20, 15:57)
eisiu pažiūrėti, kas ten iš  per tema g.gif  ax.gif

šiaip tai įdomu ne tik apie madas, bet ir apie viską su bendraamžėm paplepėti bigsmile.gif
ką zmones rengiasi į kaimo sodybą? toks pusiau oficialus renginys, su kedais ir džinsais turbūt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 05 20, 13:54)
Kaip galvojat, ar dar nesiotini svarkai kur rankoves atlenktos ir ten matosi pamusalas koks dryzuotas, burbuluotas ar dar koks  g.gif

Nešiotinas...mano net lietpaltis tokiom rankovėm...
Dėkui visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl manes galim keliauti į bendraminčius,svarbu kad ramuma būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 05 20, 14:54)
Kaip galvojat, ar dar nesiotini svarkai kur rankoves atlenktos ir ten matosi pamusalas koks dryzuotas, burbuluotas ar dar koks  g.gif

nežinau ar nešiotina, bet aš taip labai dažnai nešioju biggrin.gif man kažkaip suteikia švarkui neoficialumo, na nebent reikia oficialumo, tada jau ne.

QUOTE(inga_ @ 2014 05 20, 14:57)
o gerai bendraminčiuose, kokio ten amžiaus moterys? reikia, tada naują temą užsivesti ax.gif

tai bendraminčiuose nebent naują temą susikurt mirksiukas.gif
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 20, 15:02)
Ale, kad man tinka raudona spalva, ar netinka, tai galėjot pasakyt  biggrin.gif

Savaitgalį turėsiu klasės susitikimą. prdažia mokykloj, paskui restorane. Pageidavimas be vakarinių suknių. Turit minčių? Turiu vieną suknią ir kelis variantus kaip ją nešiot. bei dvejas basutes. Jei išeis vakare įkelsiu teismui.

tikrai tinka raudona, man rodos mūsų (namo ir tavo) vienodas spalvinis tipas -raudona šilta spalva tikrai tinka tokiam.
Įkelk įkelk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 15:31)

tikrai tinka raudona, man rodos mūsų (namo ir tavo) vienodas spalvinis tipas -raudona šilta spalva tikrai tinka tokiam.
Įkelk įkelk  bigsmile.gif

o mano nemėgstamiausia spalva yra raudona ax.gif tikriausiai nei vieno drabužio neturiu raudonos spalvos smile.gif man tik juoda, mėlyna, pilka, ir dar kartais žalia bigsmile.gif
Atsakyti
Laba bigsmile.gif Vadinasi, nepabuk pusdieni namie biggrin.gif
Kiek spejau albume paziuret - visos grazuoles 4u.gif
Apsimetysiu truputi namu ruosos darbus ir imesiu savo keleta.

O ziuriu, ne man vienai savaitgali klases susitikimas biggrin.gif Vadinasi 20 metu kaip baigem mirksiukas.gif Planavau imest planuojama apranga, nes irgi reikalavimas nepersipuost.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo June24: 20 gegužės 2014 - 15:36
Migliux'ui siųsti paswordą? nuspręskit taryba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 14:36)
Migliux'ui siųsti paswordą? nuspręskit taryba biggrin.gif

Kas čia tokia? g.gif ...negirdėta ax.gif
Atsakyti
Del slaptazodzio, tai manau, kad asmuo turetu pirma pora sykiu publikuotis viesai, o jau paskui noret i albuma smile.gif Ir tingiu ar kazka pasiaiskinimai gal nelabai tinka mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 12:44)
Tylene,man ir įdomu g.gif
Papildyta:
Ir aplamai man tokie pasakymai,kad atrodau 55 kelia ne juoką,o pasišlykštėjimą ir nesusipratimą,nes tikrai taip neatrodau...

Tokie pasakymai daugiau pasako apie pačią pasakytoją , o ne apie kritikuojamąją biggrin.gif nejamkit į galvą biggrin.gif

QUOTE(Heida @ 2014 05 20, 14:54)

netgi gražu wub.gif ir dar kai išlenda atlenktos marškinių rankovės wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 16:38)
Kas čia tokia? g.gif ...negirdėta ax.gif

manau, kad tema stiliaus neišsigimtų, pirma turi įkelti keletą savo foto su rūbeliais, tai bus visų tolerantiškiausia visų atžvigiu, aš už, kad mūsų tik daugiau, bet jei duosite visiems tuos paswordus, tai bus toks viešas albumas, kurios čia taip bijojote ax.gif

kaip jau ir siųliau turi būti 35 + ir pasistengti, kaip ir mes tai darėme, nes bus taip, kad paskui tame albume bus kaip forume, bus kas kels 100 foto , kita daugiau slapta narė, tai manau draugiškai narys turi STILIAUS TEMOJE parodyti save, o ne vien tik į kitus žvalgytis smile.gif ax.gif

spręskite jūs pačios smile.gif ax.gif pakolkas aš antrą dieną stebėtoja esu ir komentatorė temos visų šitų permainų, vėliau spręsiu, kur man kelt foto arba iš vis jų niekur nebekelt verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 20, 15:54)

arba iš  vis jų niekur nebekelt verysad.gif  ax.gif

tada mes tave išmesim bigsmile.gif biggrin.gif bus mažiau viena konkurente man biggrin.gif juokauju 4u.gif
kelk į tą albumą foto savo smile.gif

aš gal irgi už tai, kad pirmiausia čia tegu pasirodo, pabendrauja- nes vien noro pasižvalgyti į kitas nepakanka slaptažodžio gavimui ax.gif
Atsakyti