Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

aš irgi noriu slaptažodžio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 14:09)
Tikrai, metas kalbėt apie aprangą, nes moderatoriai supyks  smile.gif

kaip tik vešiu dabar trumpinti suknelę biggrin.gif man ji iki kelių, o toks ilgis netinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 05 20, 14:19)
aš irgi noriu slaptažodžio  ax.gif

išsiųsiu tuoj. O pala, kas dar prašė, išsiunčiau ar ne? g.gif jau pamiršau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 14:19)
kaip tik vešiu dabar trumpinti suknelę  biggrin.gif  man ji iki kelių, o toks ilgis netinka ax.gif

prašom paskui nepamiršt pasirodyt ax.gif
Atsakyti
Jeigu duodate slaptazodi be ikeltu nuotrauku, tai as irgi noreciau.. Gal ir as kazkada kazka ikelsiu, iveikusi savo tinginyste biggrin.gif
Atsakyti
Tagre nepamenu ar rodėsi, bet kad temoje senai dalyvauja, tai tikrai.
Atsakyti

i 

Laba diena,

suprantu, kad Jums visoms norisi pamatyti vienoms kitas ir taip pat norisi pasislėpti nuo pašalinių akių. Susikūrėte privatų albumą - puiku. Tik šiuo metu, skaitant temą, sunku suvokti apie ką eina kalba, dažnai nerandu nieko bendro nei su stilium, nei su apranga.

Noriu Jums pasiūlyti kraustytis į Bendraminčių skyrelį. Tikrai nenoriu išvaryti Jūsų iš Stiliaus ir aprangos, tai tik pasiūlymas. Pasvarstykit ir nuspręskit pačios.

Geros dienos
d'esprit
Atsakyti
Nu va biggrin.gif ką darom ax.gif bendraminčiuose neras mūsų naujos narės, gal kas norės prisijungt...
Grįžtam prie aprangos temų.
Atsakyti
Kaip galvojat, ar dar nesiotini svarkai kur rankoves atlenktos ir ten matosi pamusalas koks dryzuotas, burbuluotas ar dar koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2014 05 20, 15:42)
Laba diena,

suprantu, kad Jums visoms norisi pamatyti vienoms kitas ir taip pat norisi pasislėpti nuo pašalinių akių. Susikūrėte privatų albumą - puiku. Tik šiuo metu, skaitant temą, sunku suvokti apie ką eina kalba, dažnai nerandu nieko bendro nei su stilium, nei su apranga.

Noriu Jums pasiūlyti kraustytis į Bendraminčių skyrelį. Tikrai nenoriu išvaryti Jūsų iš Stiliaus ir aprangos, tai tik pasiūlymas. Pasvarstykit ir nuspręskit pačios.
Geros dienos
d'esprit

o gerai bendraminčiuose, kokio ten amžiaus moterys? reikia, tada naują temą užsivesti ax.gif
radau vieną jau JAUNOS IR FAINOS bendraminčių temoje ax.gif įdomu iki kiek ten jos jaunos ir fainos??? biggrin.gif užklausiau g.gif ax.gif tikrai nedėčiau į tokią temą foto kur 20-25 m. tai nelabai čia bendraminte laikau tokio amžiaus merginas ax.gif

nes pvz. kodėl man patiko, kad čia buvo nurodytas amžius ir malonu su maždaug bendro amžiaus moterimis dalintsi tiek mada ir t.t

o jei apjungia 20-60 m. moteris, per daug didelis intervalas, kažką lyginti ar lygiuotis???

eisiu pažiūrėti, kas ten iš per tema g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 20 gegužės 2014 - 15:11
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 15:33)
išsiųsiu tuoj. O pala, kas dar prašė, išsiunčiau ar ne?  g.gif jau pamiršau  doh.gif
Papildyta:

Aš prašiau 4u.gif Bet esu įkėlusi tik vieną foto kol kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2014 05 20, 15:54)
Kaip galvojat, ar dar nesiotini svarkai kur rankoves atlenktos ir ten matosi pamusalas koks dryzuotas, burbuluotas ar dar koks  g.gif

Manau, kad nešiotinas 4u.gif Net prie dalykinės aprangos vieną tokį prisiderinau smile.gif

Margaretta, kad plaukai tokie nekokie tai sutinku biggrin.gif Nemėgstu fotkintis ir nuotraukų beveik neturiu. Ten draugei reikėjo fotosesijos, tai griebė mane kaip rekvizitą. Po dienos jau jie buvo gražūs biggrin.gif Batų kulnas man irgi strošnas, ale jie baisiai patogūs, oda jų tokia išdirbta, kad kitų tokių neteko turėt. Derinių ten nelabai yra. Ale, kad man tinka raudona spalva, ar netinka, tai galėjot pasakyt biggrin.gif

Savaitgalį turėsiu klasės susitikimą. prdažia mokykloj, paskui restorane. Pageidavimas be vakarinių suknių. Turit minčių? Turiu vieną suknią ir kelis variantus kaip ją nešiot. bei dvejas basutes. Jei išeis vakare įkelsiu teismui.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 14:33)

suknelė tokia:

user posted image

bet netrumpina man jos, nes su pamušalu, ir tipo kažkoks ten vidinis užlenkimas. Reikės ieškot rimtesnės siuvėjos, arba gražinti atgal... ax.gif Tokio ilgio kaip foto noriu ir aš.
Atsakyti