Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

Neatidaro nuotrauku ir man jei atsijungiu, viskas gerai su albumu.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 12:08)
Salt, pasirodo pažįstu, priviet, mergiščia, vėl likimas suvedė lotuliukas.gif

Dabar tik atpazinai mane lotuliukas.gif ?As galvojau,kad tu jau senai zinai biggrin.gif ,nes as tave is karto atsiminiau is kitos temos tongue.gif .

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 12:31)
Nu gerai tada ,nes man jau 60 mirksiukas.gif ...
Belekokiam prišiktrankiui neatiduosiu galvos,o gero dar neradau..

Nusisnekejo mergina biggrin.gif ,bet sukuosena as irgi patarciau pasikeisti,bet tikrai ne del to,kad ant 60m.atrodai lotuliukas.gif .
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 12:35)
tai manau tuoj aprims susipažinimo bumas, o jau poto deriniai ir temoje rodysis  smile.gif
O jūs Broma nenorit jungtis? smile.gif

Taip ir bus,apsiuostysim ir bus ramu biggrin.gif.

QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 12:45)
kazkuri pacitavo jas savo poste, as dar nusistebejau, nes juk dauguma ten susidejo savo foto su salyga, kad jos nebus viesinamos  g.gif o gal patranka dave sutikima? ji siaip nebijo viesumo

Nesupratau ir as g.gif .

Nespeju su jumis,baikit plepeti doh.gif ,leksiu tuoj sportuoti,kad nekalbetumet ta laika biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 20 gegužės 2014 - 13:03
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 13:52)
nu tai jus atsijungit nuo to albumo ir pabandykit tas pacituotas nuorodas atidaryt. Nepavyks. Arba paprašykit žmonių, kurie neturi loginų mirksiukas.gif šiaip sudėjau visur slaptažodžius g.gif

taip, atsiprasau, atsijungiau nuo visko ir tikrai nepavyko perziureti. galbut ji patranka mate kituose postuose arba anksciau kur buvo sudetosi josfoto, tai perziurejo ir pasisake g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 11:48)
aš pacitavau, bet gi be logino ir slaptažodžio neatidarysi tų nuorodų g.gif pabandykit...reikia įsitikint, kad nebūtų kokių liapsusų.

Aš per ipadą nematau komentarų foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 20, 13:53)
Ne, nevers manau biggrin.gif zino, kad yra toks saitas 'zupa mama' ir kad mergos jame pletkina, bet neziuri, ka rasau.. smile.gif

Mano pirmas vyras buvo lietuvis muras azuolas 190cm., tai kol prie dabartinio pripratau, kad toks smulkus, zemas.
Siaip, jei rimtai, as kai nueinu cia i baznycia nestoviu niekad priekyje, nes galva kyso auksciau uz daugumos zmoniu.
Gal arciau juros aukstesni vyrai.. biggrin.gif
Ai, tiek to tas ugis  irnesakyk.gif  svarbu vyras geras. smile.gif

va va, butent rolleyes.gif svarbu geras, tu pati auksta, tai tas vyras nera jau turbut toks zemas
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 13:03)
taip, atsiprasau, atsijungiau nuo visko ir tikrai nepavyko perziureti. galbut ji patranka mate kituose postuose arba anksciau kur buvo sudetosi josfoto, tai perziurejo ir pasisake  g.gif

Nereikia kreipti demesio i tokias personas,jaucia antipatija patrankai del kazko,kas man laba kvaila,nes realiai zmogaus nepazista,bet yra noras igelti ir tiek.Man cia kazkas irgi bande gelti,is 3 mano postu derinukuose,jau spejo nuspresti kazka apie mane biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 20, 13:11)
Man cia kazkas irgi bande gelti,is 3 mano postu derinukuose,jau spejo nuspresti kazka apie mane biggrin.gif .

tai tu tikriausiai deriniuose nepagyrei stiliaus ikonos derinio? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 20, 14:11)
Nereikia kreipti demesio i tokias personas,jaucia antipatija patrankai del kazko,kas man laba kvaila,nes realiai zmogaus nepazista,bet yra noras igelti ir tiek.Man cia kazkas irgi bande gelti,is 3 mano postu derinukuose,jau spejo nuspresti kazka apie mane biggrin.gif .

na, einant i viesuma reikia tiketis visko... bet, jei jau yra noras "patarti", tai galima ir i AZ , o cia matosi, kad buvo noras igelti kazkodel... patranka, jus per grazi, kazkas uzpavydejo bigsmile.gif
Atsakyti
hi.gif
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 13:35)
ir šis ir tas ir įdomi tongue.gif 

išvarys jus į bendraminčius, nes tema jau ne apie aprangą schmoll.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 13:44)
Ir aplamai man tokie pasakymai,kad atrodau 55 kelia ne juoką,o pasišlykštėjimą ir nesusipratimą,nes tikrai taip neatrodau...

tikrai neatrodot, čia buvo matyt pavydo scena smile.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 13:49)
Kazkuri pacitavo nuorodą, manau, iš ten galima buvo visiems ieiti. Perziurekit ta albuma, kazkas negerai su juo...

viskas pas jumi gerai, bandžiau į nuorodą įlyst, neatidaro be slaptažodžio.

Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 13:14)
tai tu tikriausiai deriniuose nepagyrei stiliaus ikonos derinio? g.gif  biggrin.gif

Butent,ir ne tik tai,sugebejau pasakyti,kad kedai netinka prie klasikinio paltuko ar ko ten lotuliukas.gif .

QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 13:24)
na, einant i viesuma reikia tiketis visko... bet, jei jau yra noras "patarti", tai galima ir i AZ , o cia matosi, kad buvo noras igelti kazkodel... patranka, jus per grazi, kazkas uzpavydejo  bigsmile.gif

Tai zinoma,kad visko buna,bet vienos ta daro subtiliai,o kitos kerta kaimo lygyje biggrin.gif .
Atsakyti
Stebiu sia tema nuo pat pradziu.. Pati neturiu nuotrauku ir tingiu fotkintis ir cia deti... O i jus pasiziureti yra malonu- visos labai gerai atrodote thumbup.gif Ir jeigu kazkas pasako kokia nesamone - tai patarciau nekreipti demesio..
Del jusu albumo - tai tikrai be slaptazodzio neieisi - taigi, jei kas iejo, reiskia turi prisijungimo duomenis..
Atsakyti
Tikrai, metas kalbėt apie aprangą, nes moderatoriai supyks smile.gif

Atsakyti