Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 23, 20:12)
Jo, Orchidėja man labai graži, pati gražiausia iš visų čia mūsų. wub.gif
Ir veidas, ir figūra, ir būdas malonus wub.gif

Ai susigėdau moteros blush2.gif , paprasta moteriška esu, nei perdaug graži nei negraži, yra gražesnių. ax.gif
Atsakyti
Dėl geltonų galvojau, nes reikia neaukštų,bet vistik pasirinkau , ką pasirinkau..
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 20:12)

OMG, turiu analogiskas kaip ketvirtos, tik clarks firmos ir juodos unsure.gif nesioju dar prie dzinsu...ismest? cool.gif

Aha, išmeskit. Prie jauno vyro netinka. ax.gif Juokauju.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 20:12)

OMG, turiu analogiskas kaip ketvirtos, tik clarks firmos ir juodos unsure.gif nesioju dar prie dzinsu...ismest? cool.gif

Aišku kad nemesk, jei pačiai su jom liuks, tai ir nešiok , skonio gi reikalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 23, 18:46)
Aš pavyzdys  4u.gif Kai buvau tokia mažvaikė kaip Salt, vaidinau iki nuprotėjimo - žiemą, vasarą. Kartais kojas skaudėdavo, ale tai irnesakyk.gif Pakentėsit - taip kojoms sakydavau. O dabar šakės... Norėčiau, nusipirkau vėl, namie užsidedu, nueinu iki virtuvės ir nusiaunu  lotuliukas.gif

Nu klausykit,neatimkit is manes nors likusio malonumo lotuliukas.gif ,nerukau,geriu retai,nevalgau saldumynu...2 savaites lotuliukas.gif ,aukstakulniu neismesiu cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 23, 19:17)
Aha, išmeskit. Prie jauno vyro netinka. ax.gif Juokauju.

Pajuokavau del to ismetimo biggrin.gif tiesiog man paciai jau irgi jos atgyvene atrodo, nu bet ismest gaila, bukle puiki. Galvoju ar nesioja tokias dar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 20:22)
Nu klausykit,neatimkit is manes nors likusio malonumo lotuliukas.gif ,nerukau,geriu retai,nevalgau saldumynu...2 savaites lotuliukas.gif ,aukstakulniu neismesiu cool.gif .

Salt, palaikau. Kol galima, reikia vaikščioti su aukštakulniais. Jeigu žinau, kad reikės daug vaikščioti, įsimetu ir balerinkes. Man pirmiausia turi būti gražu, o tik po to patogu. smile.gif
Atsakyti
Man tai 50/50..su metais daugiau patogumo imu žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 20:22)
,aukstakulniu neismesiu cool.gif .

Tai aišku, kad ne console.gif Jie stovės spintoj... Tu tik atsidusi ir švelniai paglostysi juos ranka...
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 23, 19:27)
Salt, palaikau. Kol galima, reikia vaikščioti su aukštakulniais. Jeigu žinau, kad reikės daug vaikščioti, įsimetu ir balerinkes. Man pirmiausia turi būti gražu, o tik po to patogu. smile.gif

Butent,kadangi daug nevaikstau,is masinos i masina...tai man aukstakulniai ne beda,juk nesidedu ju,kai vaziuojam i gamta ir pan.,ar numatoma ilga kelione kojoms biggrin.gif .

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 23, 19:32)
Man tai 50/50..su metais daugiau patogumo imu žiūrėti.

Tai be abejo,ateis laikas ir man,kai noresis daugiau patogumo smile.gif .Nors man dabar su jais vaikscioti tikrai patogu.
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 23, 19:41)
Tai aišku, kad ne console.gif Jie stovės spintoj... Tu tik atsidusi ir švelniai paglostysi juos ranka...

Kazkada tikrai ateis tas laikas biggrin.gif .
Atsakyti
O gal ir ne. Tiesiog tie kulnai taps zemesni. Mano mama 72 metų nemėgsta lygiapadžių, visur su kulniukais, tik neaukšti jie, kokių 6- 7 cm. As lygiapadziu irgi nemegstu, todel renkuosi platformas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 20:46)
Butent,kadangi daug nevaikstau,is masinos i masina...tai man aukstakulniai ne beda,juk nesidedu ju,kai vaziuojam i gamta ir pan.,ar numatoma ilga kelione kojoms biggrin.gif .
Tai be abejo,ateis laikas ir man,kai noresis daugiau patogumo smile.gif .Nors man dabar su jais vaikscioti tikrai patogu.

Kazkada tikrai ateis tas laikas biggrin.gif .

ne greit dar smile.gif tikrai ne greit. as irgi aukstakulniu daugiau nei zemu turiu, kai nebepaeisiu, nesiosiu zemus smile.gif
Atsakyti