Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

Margareta, grazu, sijonas panasus i mano rodyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 23, 17:15)
ačiū, išvis nemyli basučių? biggrin.gif Dievinu jas, kai koja gali laisvai kvėpuoti thumbup.gif

basuciu visokiu buna lotuliukas.gif , pas mani plauciai kvepuoja, as ir su bateliais gerai jauciuos lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš batelių labiausiai nemėgstu, ne sjie būna kieti ir man spaudžia, kai koja patinsta biggrin.gif Žieminiai, sezoniniai- puku, basutės- puiku, nu bateliai doh.gif
Atsakyti
As tai geriau nerodysiu batu,su kuriais vaikstau biggrin.gif ,bet ziema su 13cm.vaikstau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 18:55)
As tai geriau nerodysiu batu,su kuriais vaikstau biggrin.gif ,bet ziema su 13cm.vaikstau biggrin.gif .

vaiksciokit vaiksciokit 4u.gif , kada nors pasigailesit, bet gi tai bus kada nors, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
As nevaikštau labai aukštais, turiu , užsidedu prie progos, kai kelias valanas pabuti reikia..
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 17:58)
vaiksciokit vaiksciokit  4u.gif , kada nors pasigailesit, bet gi tai bus kada nors, ar ne  mirksiukas.gif

Kol galiu,tol vaikstau mirksiukas.gif .Pasakyk rukanciam zmogui,kad nesveika rukyti biggrin.gif .
Atsakyti
Margaret ,labai patiko derinukas, viskas tobulai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 23 gegužės 2014 - 18:14
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 09:53)

as siandien, tos sitos gi - vasaros proga nusprendziau but grazi ir madinga  cool.gif , tik va kokios delnines tinkancios neturiu, tai pasiciupau universla , triguba  cool.gif

Mama-gita, čia parodijavot liomi?
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 23, 10:14)

Nulėkiau pas siuvėją, kad suknės tas silkes nurėžtų  biggrin.gif Padarys stačią kakliuką. Jaučiu su ta sukne tada ir eisiu  lotuliukas.gif Dabar rankinuko dar neturiu  lotuliukas.gif Kokio ieškot? Tam turiu tik kelias valandas  cool.gif

Prašom nepamiršt pasirodyt prieš susitikimą. Ir gerai pašėlti
http://youtu.be/b1Yut9tS5fs

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 10:21)
o sakykit, tokia palaidnė gali būti dar nešiojama, ar jau labai bobutiška/mergaitiška ir geriau slėpt?  g.gif man ji labai patogi.

Ruošiat garderobą darbui? Sveikinu. Palaidinė nešiotina. Kaip kažkas ir minėjo, įsivaizduoju, kad tiktų ilgas sijonas.
Atsakyti
Įkėliau foto albuman toms, kurios vis nesupranta, kokie mano tikri plaukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 10:50)

Man Vilnius aprangos prasme smarkiai smarkiai nuo Klp skirias  wub.gif , gal as ne po ta Vilniu vaikstau  biggrin.gif

O tai tipo negrazu but madingai  blink.gif , ainu paverkt , o gal pabut kablabobe  g.gif

Prieš porą savaičių teko pastovėt Gedimino pr. Prie Zaros. Laukiau kokia 15 minučių. Kaip maloniai nustebau. Tiek daug stilingų žmonių. Iš už kampo išlindo močiutė su skrybėlaite, rūbai ryškūs, spalvos suderintos, mažas rankinukas. Jaunimas - pavydėti galima stilingumo. Kiekvienas įdomus. Spėjau pagalvoti, lyg ne Lietuvoj būčiau. O po sulaukiau ir savo damos (pirkau knygą pagal skelbimą) - truputį vyresnė už mane, kelnės gero audinio, pieštukinės, paltukas kokybiškas (tiesa, turėjo ji pasigailėti, kad su paltuku išėjo, nes buvo šilta).
Klaipėdoje buvau kovo mėnesį kelias dienas. Lyg ir kažko labai ypatingo nepastebėjau.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 23, 13:00)
Perku šituos batus kasdienai drengti..
user posted image

Nors batai visiškai ne mano skonio, bet jums turėtų tikti. Ypač prie ilgo sijono.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 23, 19:32)
Mama-gita, čia parodijavot liomi?

oi ne blink.gif , nepagalvojau net 4u.gif , negrazu butu
Atsakyti