Margareta, grazu, sijonas panasus i mano rodyta
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 23, 17:15)
ačiū, išvis nemyli basučių? Dievinu jas, kai koja gali laisvai kvėpuoti
basuciu visokiu buna , pas mani plauciai kvepuoja, as ir su bateliais gerai jauciuos
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 18:55)
As tai geriau nerodysiu batu,su kuriais vaikstau ,bet ziema su 13cm.vaikstau .
vaiksciokit vaiksciokit , kada nors pasigailesit, bet gi tai bus kada nors, ar ne
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 17:58)
vaiksciokit vaiksciokit , kada nors pasigailesit, bet gi tai bus kada nors, ar ne
Kol galiu,tol vaikstau .Pasakyk rukanciam zmogui,kad nesveika rukyti .
Margaret ,labai patiko derinukas, viskas tobulai.
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 09:53)
as siandien, tos sitos gi - vasaros proga nusprendziau but grazi ir madinga , tik va kokios delnines tinkancios neturiu, tai pasiciupau universla , triguba
Mama-gita, čia parodijavot liomi?
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 23, 10:14)
Nulėkiau pas siuvėją, kad suknės tas silkes nurėžtų Padarys stačią kakliuką. Jaučiu su ta sukne tada ir eisiu Dabar rankinuko dar neturiu Kokio ieškot? Tam turiu tik kelias valandas
Prašom nepamiršt pasirodyt prieš susitikimą. Ir gerai pašėlti
http://youtu.be/b1Yut9tS5fs
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 10:21)
o sakykit, tokia palaidnė gali būti dar nešiojama, ar jau labai bobutiška/mergaitiška ir geriau slėpt? man ji labai patogi.
Ruošiat garderobą darbui? Sveikinu. Palaidinė nešiotina. Kaip kažkas ir minėjo, įsivaizduoju, kad tiktų ilgas sijonas.
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 10:50)
Man Vilnius aprangos prasme smarkiai smarkiai nuo Klp skirias , gal as ne po ta Vilniu vaikstau
O tai tipo negrazu but madingai , ainu paverkt , o gal pabut kablabobe
Prieš porą savaičių teko pastovėt Gedimino pr. Prie Zaros. Laukiau kokia 15 minučių. Kaip maloniai nustebau. Tiek daug stilingų žmonių. Iš už kampo išlindo močiutė su skrybėlaite, rūbai ryškūs, spalvos suderintos, mažas rankinukas. Jaunimas - pavydėti galima stilingumo. Kiekvienas įdomus. Spėjau pagalvoti, lyg ne Lietuvoj būčiau. O po sulaukiau ir savo damos (pirkau knygą pagal skelbimą) - truputį vyresnė už mane, kelnės gero audinio, pieštukinės, paltukas kokybiškas (tiesa, turėjo ji pasigailėti, kad su paltuku išėjo, nes buvo šilta).
Klaipėdoje buvau kovo mėnesį kelias dienas. Lyg ir kažko labai ypatingo nepastebėjau.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 23, 13:00)
Nors batai visiškai ne mano skonio, bet jums turėtų tikti. Ypač prie ilgo sijono.
QUOTE(niedulis @ 2014 05 23, 19:32)
oi ne , nepagalvojau net , negrazu butu