labai įdomu kurie čia nariai pastabas išsakė
galim ir į bendraminčius eiti, kad smailianosių zosių neerzinti (kurioms labai jau norisi į mūsų privatų albumą įlist, eina ir skundžiasi moderatorei).
o tai per az gal mes fotkes siuntinejam
Laukine - paprasta ir dailu
Laukine - paprasta ir dailu
Mama Gita, nei vieni batai netinka, aukis basutes kokias zemas...
Orchidėįa, paprastai, gerai
Nežinau, Gita, kokiam tu Vilniuj, as tai senamiesty 6 val prasitampiau ir specialiai stebejau, nieko yoatingo, viskas tas pats, gal sportbaciu daugiau ir tiek.
Akoya, jau treči` kartą aiškinu, kad plaukų galai turi dar cheminio sušukavimo nuo pernai, todel garbanojasi.O naturalus yra lygus lyguteliai ir labai slidųs. Nea, nedirbu as su jūsu pažįstma
Orchidėįa, paprastai, gerai
Nežinau, Gita, kokiam tu Vilniuj, as tai senamiesty 6 val prasitampiau ir specialiai stebejau, nieko yoatingo, viskas tas pats, gal sportbaciu daugiau ir tiek.
Akoya, jau treči` kartą aiškinu, kad plaukų galai turi dar cheminio sušukavimo nuo pernai, todel garbanojasi.O naturalus yra lygus lyguteliai ir labai slidųs. Nea, nedirbu as su jūsu pažįstma
QUOTE(niedulis @ 2014 05 23, 06:41)
Norėčiau Heidą pamatyti.
Gerai, pabandysiu parankiot kazka, bet as tikrai neturiu nei vienos nuotraukos kad kaip zmogus stoveciau visu ugiu ir buciau viena
Labai patiko Mama Gita suknele, mielai tokia priglausciau.
Orchideja, jus man labai grazi, ir Realybe taip pat
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 10:09)
svarbu jumoro jausmas va toks
QUOTE(inga_ @ 2014 05 22, 20:59)
na jau nepradėk, bobutiniai, labai nešioju bobutinius ties keliai arba keli cm virš kelio,įkelsiu kelias foto bobutiųkų turiu o kur tu įdėjusi esi foto tų šortų man jos jei eiti LAISVĖS ALĖJA tik jaunoms iki 30m. arba galimas variantas per atostogas dviračiu mint po Palangą ar dar kokį kurortą, kur daug turistų, man tas ilgis šortų jau nebe miesto - gatvės rūbas.
Papildyta:
tylene , ga tu žinai kur didenybė išsiruošė
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 05 22, 20:55)
tylene , ga tu žinai kur didenybė išsiruošė
Na taip, buna ir bobutiniu neblogu Jei rimtai, tai labai mazai kam toks ilgis tinka, jeigu tinka, tai atrodo tikrai graziai ir nebobutiskai As turejau jcrew 9' parsisiuntus, tai man tas ilgis atrode tikrai tragiskai, o draugei puikiai. Tie mano ideti yra berods 4 ar 4,5 ilgio, tai jie buna ilgesni nei manekenei, taip ties viduriu slaunu, tokius dar zadu sau leist nesiot
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 08:46)
Inga,o jau plauku grozis .
June24 vis tiek man nematyta ,bet jau figura,pavydeti galima .
June24 vis tiek man nematyta ,bet jau figura,pavydeti galima .
darau isvada, kad esi rimta sportininke ir klube sportuoji, o ne dairais, nes as tave ne viena ir ne du sykius maciau Bet as tai megeja paslankiot, paplepet, tai ir matau visus
Aciu uz pagyrimus ir nuotrauka atvertusiai
Del kraustymosi, tai galim kraustytis, bet stiliaus ikonas irgi seniai turejo ten perkelti, nes didzioji dauguma foto ten laiko lygiai 10 min ir beveik niekad nesupranti apie ka kalba. Dar ir draugytes viena kitai i az siuntineja. Panasiai ir kriu temoj. O musu temoj yra ikeltu nuotrauku ne tiek jau mazai ir kabanciu kelias dienas. Taigi, klausimas, kodel dvigubi standartai ant Lietuvos?????
Ir tema ne vien apie savus derinius, o apie rubus tinkancius musu amziuje, pilna tema ivairiu rubu foto, nuorodu. Kuriai tikrai idomu rubai ir stilius, tikrai ras vertingo sioje temoje, o kuria butinai rupi pamatyti veidus, tai taip, belieka tik moderatorems skustis. Tik noretusi objektyvumo ir is ju puses.
[quote=Margaretta,2014 05 23, 13:00]Perku šituos batus kasdienai drengti..
Margaretta, grazus, tik idomu kaip tas trauktas padas nesiosis o dar kasdienai
as irgi nusipirkau vakar zemus tokius sliopancus, o tai neturiu ka apsiaut suni vedziot tai labai patenkinta, nors papigiuska ten visiska
Margaretta, grazus, tik idomu kaip tas trauktas padas nesiosis o dar kasdienai
as irgi nusipirkau vakar zemus tokius sliopancus, o tai neturiu ka apsiaut suni vedziot tai labai patenkinta, nors papigiuska ten visiska
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 23, 13:21)
raso, kad impregnuotas, taio gal nenuvarysiu visai, svarbu vienai vasarai kad uztektu..cia irgi papigiai pirkau
as kiekviena daikta su tokia mintim perku, ale paskui kaip isimyliu, tai baisiai gaila, kad ismest reikia bet jei nesusinesioja, o atsibosta, tai irgi beveik tas pats
QUOTE(Sherbet @ 2014 05 23, 09:43)
Palaidinė nešiotina, tik reikėtų gal ne prie džinsų, o kokio nors lininio ar medvilninio sijono ar kelnių, mano nuomone.
čia apie maniškę? neatsimenu Sherbet niko, siuntėm prisijungimą?
QUOTE(June24 @ 2014 05 23, 11:48)
Del kraustymosi, tai galim kraustytis, bet stiliaus ikonas irgi seniai turejo ten perkelti, nes didzioji dauguma foto ten laiko lygiai 10 min ir beveik niekad nesupranti apie ka kalba. .
net nusistebėjau už pastabą, nes paskutinėm dienom krūva fotkių čia įdėta yra, kas blogai
mamagita, prie tavo suknelės tiktų margarettos basutės
Laukine orchidėja,
Laukine orchidėja,