Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 09:53)

as siandien, tos sitos gi - vasaros proga nusprendziau but grazi ir madinga  cool.gif , tik va kokios delnines tinkancios neturiu, tai pasiciupau universla , triguba  cool.gif

Jei ne kedai, būtų galima į klasės susitikimą eit lotuliukas.gif

Neapsimoka tos jamam. Paskui po savaitės jau nuolaidos prasideda normalios.

Nulėkiau pas siuvėją, kad suknės tas silkes nurėžtų biggrin.gif Padarys stačią kakliuką. Jaučiu su ta sukne tada ir eisiu lotuliukas.gif Dabar rankinuko dar neturiu lotuliukas.gif Kokio ieškot? Tam turiu tik kelias valandas cool.gif
Atsakyti
o sakykit, tokia palaidnė gali būti dar nešiojama, ar jau labai bobutiška/mergaitiška ir geriau slėpt? g.gif man ji labai patogi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mama Gita, mesk tuos kedus, uz ką kojas baudi? per tokią šutrą duok joms oro vonias..Suiknia faina, bet jau kokis mielas maišelis wub.gif
Vakar visą dieną po Vilniaus senamiestį prasivalkiojau, vis dairiausi ko stilingo labai, ale realiai tik vieną laaabai stilingą ponią mačiau..ir timpkių daug, ir pedkelnių basutėse, ir šortų ant strijuotų kojų, nu žodžiu, sportbačiai Vilnių valdo lotuliukas.gif O šiaip, tas pats , kaip ir uostamiesty. mirksiukas.gif
Pumpicos darbinis nepatiko, liūdnas labai.
O palaidinė tai ko ji bloga,koki šustresnį sijoną pritaikyk ir bus gera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 23 gegužės 2014 - 09:28
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 09:21)
o sakykit, tokia palaidnė gali būti dar nešiojama, ar jau labai bobutiška/mergaitiška ir geriau slėpt?  g.gif man ji labai patogi.

su kokiu ilgu sijonu gražu:)
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 10:21)
o sakykit, tokia palaidnė gali būti dar nešiojama, ar jau labai bobutiška/mergaitiška ir geriau slėpt?  g.gif man ji labai patogi.

Klasika čia. Dar gali palaikyti metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 08:53)
as siandien, tos sitos gi - vasaros proga nusprendziau but grazi ir madinga  cool.gif , tik va kokios delnines tinkancios neturiu, tai pasiciupau universla , triguba  cool.gif

Na man nelabai kaip suknelė atrodo (gal kalta foto), tokia pasiglamžiusi, kas ten per medžiaga g.gif , o kedai irgi nekaip prie jos 4u.gif

Palaidinė nešiotina, tik reikėtų gal ne prie džinsų, o kokio nors lininio ar medvilninio sijono ar kelnių, mano nuomone. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sherbet: 23 gegužės 2014 - 09:46
gera bliuzele 4u.gif

Man Vilnius aprangos prasme smarkiai smarkiai nuo Klp skirias wub.gif , gal as ne po ta Vilniu vaikstau biggrin.gif

O tai tipo negrazu but madingai blink.gif , ainu paverkt , o gal pabut kablabobe g.gif
user posted image
Atsakyti
Panos, bet tai tempai pas Jus doh.gif Vos spėju skaityti.
Kai kurias komentavau albumėlyje, bet dar kartą- komplimentų nebūna juk per daug wink.gif
Jūsų Didenybė labai graži moteris, super, įsigeidžiau net būt blondine blink.gif
Niedulio labai labai skonis toks rafinuotas, toks niam, man patiko ypatingai thumbup.gif
Atskiri komplimentai Patrankai bigsmile.gif
Pumpica labai labai irgi smile.gif Prisimenu Jus iš Spalvinio tipo temutės ax.gif
Tylenė ir Salt tai kaip iš reklamos wub.gif
Sea girl neatrodo, kad jai būtų 35 ir dar su + blink.gif
Margaretta tai išvis šaunuolė, tik man Jūsų plaukuosena nu nelabai, sakote, kad plaukai tiesūs, bet kad jie sukasi... g.gif Man atrodo, kad Jūs dirbate su mano drauge universitete blush2.gif
Inga fainuolė labai, crew fanė, man irgi tas ženklas like, bet negaliu pasigirti tokia gausybe, aš tyli gerbėja smile.gif
June 24 figūrytė thumbup.gif Bet tai visas blondines suminėjau, išskyrus Patranką ax.gif
Ir visos kitos labai gražios, patrauklios, figūringos moteros smile.gif thumbup.gif Ir toliau taip wink.gif
Einu paieškosiu ir savo voratinklio, pelėsiais ir kerpėm apaugusio, ale taip nemėgstu fotkintis, gal ką rasiu tinkamesnio, bent abrozdėlį, nes derinių nekuriu, į darbą bet kaip, nes vistiek su specofke dirbu, nu ir dar esu plus plus size sad.gif Tai snukiuko pradžiai gal užteks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 10:50)

O tai tipo negrazu but madingai  blink.gif , ainu paverkt , o gal pabut kablabobe  g.gif

Su juodu batu gražiau 4u.gif

O šiaip, kuo toliau, tuo man ta tavo suknė gražesnė lotuliukas.gif Fanė aš tokių biggrin.gif Dabar irgi su panašia sėdžiu, tik "priekis nenukritęs" hihihi.gif

Akoya, ačiū už pastebėjimus, o tai jau buvau suabejojusi karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 23, 11:05)

Neisiu as su kablais , fu schmoll.gif , nebent diedui ant parankes pakibus ,kaip maisas lotuliukas.gif
isejau su aulinukais kutosuotais lotuliukas.gif

man jin irgi patinka, pirmas islindimas is spintos
Atsakyti
Rytinis, bėgau taisyt pora sijonų į siuvyklą, bet labai karšta su kelnėm, reikės vilktis sijoną. karsta.gif palaidinė tiesaus kirpimo su skeltukais šonuose, atsiprašau už nevalytą veidrodį. blush2.gif biggrin.gif necituokit foto.
user posted image
user posted image
Papildyta:

Mama-gita, kablai nė vieni prie suknės netinka mano manymu. schmoll.gif

Pumpica bliuskė nešiotina.
Atsakyti

i 
Laba diena,

tema 35+ yra skirta visoms narėms, norinčioms gauti patarimų ar jais pasidalinti stiliaus ir aprangos klausimais. Dabar ji įdomi tik siauram būreliui žmonų, turinčių priėjimą prie privataus albumo ir visai neatitnka savo pradinės paskirties.
Reaguodama į forumo narių pastabas, siūlau Jums štai ką: jei norite ir toliau bendrauti Stiliaus ir aprangos skyrelyje, padarykite albumą viešą, kad būtų visiems suprantama, apie ką kalbama temoje, kitu atveju, tema bus perkelta į Bendraminčius.
Atsakyti