Normalios tos jos kojos. Mano storesnės
Nu velnias, pradėjau galvot apie darbinę aprangą, apavą...nu neturiu nieko reik varyt apsidairyt į parduotuves turbūt
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 10:45)
Nu velnias, pradėjau galvot apie darbinę aprangą, apavą...nu neturiu nieko reik varyt apsidairyt į parduotuves turbūt
zinok ir as nieko netureciau ryt Akropolyje JAMAM diena istikruju kai pamastai tai kiek reikia i darba tu rubu, nes paprasti kasdieniniai netinka
gal ir gerai tas Jamam, bet grūstis su tiek žmonių neee....aš gal tiek to labai nekenčių žmonių minios
QUOTE(Liusii @ 2014 05 23, 08:48)
zinok ir as nieko netureciau ryt Akropolyje JAMAM diena istikruju kai pamastai tai kiek reikia i darba tu rubu, nes paprasti kasdieniniai netinka
kas iš tos JAMAM dienos, kai nuolaidos 20 proc.
Akropoly 100m nieko nepirkau
tai normalios tos kojos, tiesiog atrodo kitokios
as siandien, tos sitos gi - vasaros proga nusprendziau but grazi ir madinga , tik va kokios delnines tinkancios neturiu, tai pasiciupau universla , triguba
as siandien, tos sitos gi - vasaros proga nusprendziau but grazi ir madinga , tik va kokios delnines tinkancios neturiu, tai pasiciupau universla , triguba
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 10:51)
gal ir gerai tas Jamam, bet grūstis su tiek žmonių neee....aš gal tiek to labai nekenčių žmonių minios
ir as nekenciu, tai manai labai daug bus?
QUOTE(Tylene @ 2014 05 23, 10:51)
kas iš tos JAMAM dienos, kai nuolaidos 20 proc.
niekada nebuvus, nu jei daiktas nepigus tai ir 20 proc. gerai
mama- gita sukne faina, per toki ora su kedais neiciau o kur perki rubus?
QUOTE(Liusii @ 2014 05 23, 08:56)
nežinau, ir aš nebuvus, tik girdėjus, kad grūstis būna
Mama Gita, IKI reklama? suknė būtų faina, jei nebūtų kaklo, labai nemėgstu kaklinių rūbų, nu bet čia mano dar nuo vaikystės antipatija visiem kaklam nors dabar įžiūrėjau, kad ten ne kaklas, o tiesiog sukritęs priekis?
Dėl darbinės aprangos tiesa , man po dveijų metų sėdėjimo namie pasikeitė garderobas visai, atsinaujint reikia , bet parduotuvėse neviltis užpuola.
Dabar bent sukuosi taip, turiu palaidinių, jos tinka prie vieno sijono, pora kelnių prie kurių irgi tinka tos palaidinės taip ir sukuosi
mama-gita tikiuosi tu čia juokauji
Dabar bent sukuosi taip, turiu palaidinių, jos tinka prie vieno sijono, pora kelnių prie kurių irgi tinka tos palaidinės taip ir sukuosi
mama-gita tikiuosi tu čia juokauji
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 08:53)
na man suknelė graži, bet prie tokios suknelės kedai nesižiūri..bent jau man, neišlavinto skonio ypač patiko rankinė
[quote=mama-gita,2014 05 23, 09:53]
suknyte grazi, apava keisciau
suknyte grazi, apava keisciau
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 09:59)
nudribes kaklas
Nu gal norfos labiau but derejes, bet neturiu
mama-gita,suknė graži, man kedai prie jos ne , rankinukas irgi tinka