Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

Normalios tos jos kojos. Mano storesnės biggrin.gif

Nu velnias, pradėjau galvot apie darbinę aprangą, apavą...nu neturiu nieko doh.gif reik varyt apsidairyt į parduotuves turbūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 10:45)

Nu velnias, pradėjau galvot apie darbinę aprangą, apavą...nu neturiu nieko  doh.gif reik varyt apsidairyt į parduotuves turbūt g.gif

zinok ir as nieko netureciau g.gif biggrin.gif ryt Akropolyje JAMAM diena rolleyes.gif istikruju kai pamastai tai kiek reikia i darba tu rubu, nes paprasti kasdieniniai netinka g.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal ir gerai tas Jamam, bet grūstis su tiek žmonių doh.gif neee....aš gal tiek to biggrin.gif labai nekenčių žmonių minios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 05 23, 08:48)
zinok ir as nieko netureciau  g.gif  biggrin.gif ryt Akropolyje JAMAM diena  rolleyes.gif istikruju kai pamastai tai kiek reikia i darba tu rubu, nes paprasti kasdieniniai netinka  g.gif  biggrin.gif

kas iš tos JAMAM dienos, kai nuolaidos 20 proc. doh.gif ax.gif
Atsakyti
Akropoly 100m nieko nepirkau blush2.gif

tai normalios tos kojos, tiesiog atrodo kitokios cool.gif

as siandien, tos sitos gi - vasaros proga nusprendziau but grazi ir madinga cool.gif , tik va kokios delnines tinkancios neturiu, tai pasiciupau universla , triguba cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 10:51)
gal ir gerai tas Jamam, bet grūstis su tiek žmonių  doh.gif neee....aš gal tiek to biggrin.gif labai nekenčių žmonių minios doh.gif

ir as nekenciu, tai manai labai daug bus? g.gif

QUOTE(Tylene @ 2014 05 23, 10:51)
kas iš tos JAMAM dienos, kai nuolaidos 20 proc. doh.gif  ax.gif

niekada nebuvus, nu jei daiktas nepigus tai ir 20 proc. gerai biggrin.gif

mama- gita sukne faina, per toki ora su kedais neiciau ax.gif o kur perki rubus?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 05 23, 08:56)
ir as nekenciu, tai manai labai daug bus?  g.gif

nežinau, ir aš nebuvus, tik girdėjus, kad grūstis būna biggrin.gif

Mama Gita, IKI reklama? lotuliukas.gif suknė būtų faina, jei nebūtų kaklo, labai nemėgstu kaklinių rūbų, nu bet čia mano dar nuo vaikystės antipatija visiem kaklam biggrin.gif nors dabar įžiūrėjau, kad ten ne kaklas, o tiesiog sukritęs priekis? g.gif
Atsakyti
Dėl darbinės aprangos tiesa , man po dveijų metų sėdėjimo namie pasikeitė garderobas visai, atsinaujint reikia , bet parduotuvėse neviltis užpuola.
Dabar bent sukuosi taip, turiu palaidinių, jos tinka prie vieno sijono, pora kelnių prie kurių irgi tinka tos palaidinės taip ir sukuosi smile.gif

mama-gita tikiuosi tu čia juokauji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo penga: 23 gegužės 2014 - 09:03
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 08:53)

tai normalios tos kojos, tiesiog atrodo kitokios  cool.gif

as siandien, tos sitos gi - vasaros proga nusprendziau but grazi ir madinga  cool.gif , tik va kokios delnines tinkancios neturiu, tai pasiciupau universla , triguba  cool.gif

na man suknelė graži, bet prie tokios suknelės kedai nesižiūri..bent jau man, neišlavinto skonio biggrin.gif ypač patiko rankinė wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=mama-gita,2014 05 23, 09:53]
Akropoly 100m nieko nepirkau blush2.gif

tai normalios tos kojos, tiesiog atrodo kitokios cool.gif

as siandien, tos sitos gi - vasaros proga nusprendziau but grazi ir madinga cool.gif , tik va kokios delnines tinkancios neturiu, tai pasiciupau universla , triguba cool.gif

suknyte grazi, apava keisciau

Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 09:59)

Mama Gita, IKI reklama?
kaklas, o tiesiog sukritęs priekis?  g.gif

nudribes kaklas lotuliukas.gif
Nu gal norfos labiau but derejes, bet neturiu unsure.gif
Atsakyti
mama-gita,suknė graži, man kedai prie jos ne schmoll.gif , rankinukas irgi tinka thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti