Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 23, 07:32)
Kas tas kriu kriu...? Paziurejau Ingos nuotraukas, tai atpazistu megztuka JCrew...

tai tas ir yra biggrin.gif Jcrew -kriu-kriu lotuliukas.gif

O Niedulis swoon.gif kiek ji rūbų turi gražių, suknyčiu...dabar kasdien čia mus erzins biggrin.gif super, man gražu, vasariška, et...pavydžiu, noriu daugiau sukneliųųųųų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 22, 21:47)
dzinsu nemaciau, Didenybes katinas grazus  biggrin.gif , suknele - marga . Bet man pvz Didenybes kojytes,kai rode sortus ir tai,ka matau dabar kazkaip nesueina  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif kojos skiriasi ,kaip diena ir naktis biggrin.gif .

Labas rytas 4u.gif .Einu i albuma biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 23, 08:32)
Kas tas kriu kriu...? Paziurejau Ingos nuotraukas, tai atpazistu megztuka JCrew...

aaa...berods supratau  lotuliukas.gif  JCrew = kriu kriu? g.gif  biggrin.gif

vakar dienos apranga viskas iš ten bata ir rankinėi viskas smile.gif ax.gif kai prisitaikai, stengiuosi nesiblaškyti iš brendų, o kriu man patinka, kad jų merino gaminiai patinka man, nes visokie golfai ir t.t
Atsakyti
Inga,o jau plauku grozis wub.gif .
June24 vis tiek man nematyta biggrin.gif ,bet jau figura,pavydeti galima 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 07:40)
drinks_cheers.gif kojos skiriasi ,kaip diena ir naktis  biggrin.gif .

o kur jūs matot ją su šortais? ax.gif

Pumpica, apversk mano "vaiko" foto albume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 23, 07:41)
vakar dienos apranga viskas iš ten bata ir rankinėi viskas smile.gif  ax.gif  kai prisitaikai, stengiuosi nesiblaškyti iš brendų, o kriu man patinka, kad jų merino gaminiai patinka man, nes visokie golfai ir t.t

Oooo, tai tu tinkamas zmogus klausti tada... (nes as JCrew tik pora maiku sau turiu(small dydzio..su rezervu dar)... Tarkim jei pagal ju lentele mano klubai ir krutine atitinka 6 dydi, tai suknele ir imti 6, ar padidntos jos daugiau buna...?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 23, 07:49)
o kur jūs matot ją su šortais?  ax.gif

Rode anksciau sioje temoje smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 23, 07:49)

Pumpica, apversk mano "vaiko" foto albume blush2.gif

OMG, koks grožis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 07:55)
OMG, koks grožis  thumbup.gif  wub.gif

ačiū 4u.gif o dar ir mielybė neišpasakyta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 23, 07:49)
Oooo, tai tu tinkamas zmogus klausti tada... (nes as JCrew tik pora maiku sau turiu(small dydzio..su rezervu dar)... Tarkim jei pagal ju lentele mano klubai ir krutine atitinka 6 dydi, tai suknele ir imti 6, ar padidntos jos daugiau buna...?

man pagal jų lenteles neatitinka, kiek pirkau tai loterija . Dažniausiai į didesnę pusę.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 23, 08:49)

parašyk man į až savo matmenis tada aš padėsiu pagal save viskas pas ne iš kriu 2 arba 4 dyd. 6 nereikia skęstu
einu darbukan, iki smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 23, 08:40)
drinks_cheers.gif kojos skiriasi ,kaip diena ir naktis  biggrin.gif .

Pfff... Prisigalvojat pačios, paskui teisintis dar turiu beee.gif Ana fotkė iš praeitos vasaros, žiema tai riebi buvo cool.gif Sakiau, kad kojos storos, tiesiog poza tokia. Tai visos rėkėt - ne ne ne, plonos kojos! Plonos! biggrin.gif

Nu įkelsiu iš susitikimo fotkių. Vis tiek kas nors fotkins biggrin.gif Kojytės rudos jau smoke.gif
Atsakyti