Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

Man ir bus klases susitikimas, bet rugpjucio menesi ir kaime, bet tikriausiai ateisiu pasukt jums galvos flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 05 22, 23:21)
aga ir to nereikia  drinks_cheers.gif tortiniu pustu nesideciau  ax.gif

balsuojam ką matom iš foto, padedam apsispręsti didenybei, bet aš dėčiausi kažko lengvo, nereikia čia klasės susitikimui kažkokių mandrumų smile.gif netikiu , kad didenybe neturi kažko paprasto, šviesaus, nes orus prognuzuoja šiltus, tai norisi lengvumo, na žinai dėk tą sinonuką juodą kuklų geriau dėčiausi kur albume ėsi įdėjusi, nei šitas kur sukneles išrodei schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2014 05 22, 23:31)
Man ir bus klases susitikimas, bet rugpjucio menesi ir kaime, bet tikriausiai ateisiu pasukt jums galvos  flirt.gif

gali pradėti sukti tu pirma biggrin.gif mes tau padėsim
Atsakyti
Na pas mane paprasta, jei oras blogas dzinsai, jei karsta vasarine trumpa suknele , kurios dar neturiu biggrin.gif
Atsakyti
nieduli, tavo derinukas suknutė ta žalia ir bateliai, tik dabar pamačiau, labai graži, tik diržo sagtis biški to metalo daugoka g.gif ax.gif pritrenkė mane ohmy.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 22 gegužės 2014 - 22:45
Labukas.
Kol as iki kompo galiu ateiti jus visos turbut jau miegat smile.gif
Melynaja aptarta suknyte issiunciau atgal...
Uzsisakiau ir jau laukiu sios is BR
user posted image
Atsakyti
Sea girl, čia šilkas? O kas tas BR? Banana Republic? Kurioj Amerikės valstijoj gyvenat?
Norėčiau Heidą pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 23, 05:41)
Sea girl, čia šilkas? O kas tas BR? Banana Republic? Kurioj Amerikės valstijoj gyvenat?
Norėčiau Heidą pamatyti.

Taip Banana Republic. Ir ne, ne silkas... O gyvenam vakarinej JAV pakrantej, miestas prasideda taip kaip mano nikas Sea... prasom speti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 23, 07:16)

manau tik ji tau tavo smulkumui, čia reikia labai smulkaus sudėjimo tokioms suknutėms wub.gif
Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2014 05 23, 06:41)
Norėčiau Heidą pamatyti.

pakomentavau, nieduli, tave šiandien tavo derinys dieviškas, kaip ir tu pati, mano skonio viskas wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

na pamačiau ir June24 ir Inga bigsmile.gif nu bet tokios visos gražios wub.gif gatvėje aš tiek gražių tikrai nematau, čia visos rinktinės biggrin.gif

Sea Girl, suknelė labai graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 23, 07:12)
QUOTE(Sea Girl @ 2014 05 23, 07:16)

manau tik ji tau tavo smulkumui, čia reikia labai smulkaus sudėjimo tokioms suknutėms wub.gif

Tai kad nesu smulki g.gif pagal lenteles 6 dydis, bet kaip patirtis rodo tai kaip gap'e ir 4-tas kartais didelis buna... Pagal atsiliepimus paskaicius, sia suknele irgi emiau 4-to dydzio, nes tipo runs large...ziuresim g.gif pasirodysiu kai gausiu.
Atsakyti
Labas rytas, apžiūrėjau irgi merginas smile.gif Inga kriu-kriu fanė biggrin.gif pasirodo esu mačius tamstos keletą foto Kriu temoje smile.gif pasakykit, kaip jūs ten randat tų rūbų, aš kiek pažiūriu, tai net ir su 40-50 proc man ten kainos kosminės g.gif unsure.gif
June figūra tai 100 balų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 23, 07:29)
Labas rytas, apžiūrėjau irgi merginas smile.gif Inga kriu-kriu fanė  biggrin.gif pasirodo esu mačius tamstos keletą foto Kriu temoje smile.gif pasakykit, kaip jūs ten randat tų rūbų, aš kiek pažiūriu, tai net ir su 40-50 proc man ten kainos kosminės  g.gif  unsure.gif
June figūra tai 100 balų  thumbup.gif

Kas tas kriu kriu...? Paziurejau Ingos nuotraukas, tai atpazistu megztuka JCrew...

aaa...berods supratau lotuliukas.gif JCrew = kriu kriu? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 23 gegužės 2014 - 07:34