[quote=niedulis,2014 05 22, 22:12]
Nematau.
Gyventumėm vienam mieste, galėčiau padėti. Nes dydis man atrodo tas pats (10UK). O batų išmiera kuri?
Papildyta:
[quote=inga_,2014 05 22, 22:05]trumpam įkeliu savo aprangą, smulkiom gėlytėm džinsus
Galvojau, kad Inga ne blondinė. Iš pasisakymų.
Jums tinka gėlėtos kelnės. Aš asmeniškai jų bijau. Visas derinys puikus. O plaukų kiek!!! Kurkit savo albumą.
[/quote]
na nesu visiška blondinė jei ką nors sako mano plaukų dažymo tonas nr.9
žymiai tamsesnis už didenynės, salt tylenes ir nieduli tavo
aš jau kaip kirpėja ekspertė galiu maždaug pasakyti tokiais tonais dažo
mano tokia ruda medaus šviesi,
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 21:05)
Aš irgi už šitą.
Inga ,fainas derinukas, kelnės liuksiškai atrodo.
Niedulį pagyriau albume.
nelabai patinka ir jos man bet storina mane viend ėl tos priežasties nešioju, kad spalvos varariškos, nėra dar jos tokios senos, tik dėl to iš praeitų metų, iš vis bijojau , pritariu, labai reikia čia šlaunų kūdų arba kablų gerulių, bet aš žemiška moteriškė man gerai ir su baletkėm arba mokasinais einu pagrinde, NEMOTERIŠKA AŠ,
QUOTE(inga_ @ 2014 05 22, 22:20)
nelabai patinka ir jos man bet storina mane viend ėl tos priežasties nešioju, kad spalvos varariškos, nėra dar jos tokios senos, tik dėl to iš praeitų metų, iš vis bijojau , pritariu, labai reikia čia šlaunų kūdų arba kablų gerulių, bet aš žemiška moteriškė man gerai ir su baletkėm arba mokasinais einu pagrinde, NEMOTERIŠKA AŠ,
Viskas puiku. Figūra jums leidžia tokias kelnes nešioti. Viršutinė dalis labai tinka ir dėl to atrodote labai šiuolaikiškai (kažkaip pritrūkau žodžių išreikšti įspūdį). Balerinkės irgi labai fainos. Aš taip norėčiau rengtis.
QUOTE(inga_ @ 2014 05 22, 22:20)
Nieko nematau kad storintų , tikrai gražiai atrodai ir be kablukų, man tai čia viskas ok.
dzinsu nemaciau, Didenybes katinas grazus , suknele - marga . Bet man pvz Didenybes kojytes,kai rode sortus ir tai,ka matau dabar kazkaip nesueina
QUOTE(inga_ @ 2014 05 22, 21:53)
kokiai progai čia puošiesi?? nežinau progos, bet palsuoju ir pirmąją suknutę, visų pirma tave lieknina, antra ta suknutė su dirželiu iš vis chalatas iš toli atrodo, o jei jį dėvėti tik be jokių dirželių,
man irgi pirma suknele patiko, pati turiu panasia o va antroji ne ne ne , pati suknele dar butu nieko bet tas kaklas jos ne mano skonio isviso nu nesideciau as jos reikia suzibeti klasioku susitikime
Inga, nemačiau, marš į albumą
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 21:54)
Panašu į šitą. Tik juodas. Ir nėra plazdanti medžiaga, labiau prigludę.
http://www.saksfifth...mp;LSoid=325494
http://www.saksfifth...mp;LSoid=325494
Man sita labai grazi, bet ar tiks prie baltos staltieses
QUOTE(Heida @ 2014 05 22, 23:13)
Man sita labai grazi, bet ar tiks prie baltos staltieses
blizgantys plaukai, brangesnis papuosalas, bateliai - ir vualia , arba geleta.
Tik jau nereikia klaisoku susitikimui tu a'lia tortiniu su pustais rauktais petukais
Vienžo, varau rytoj į benettoną ir akrą. Kas bus, tas...
O tą skudurą pas siuvėją. Kad tą klaikų kaspiną nukirptų Ten sisley skuduras, jei dar neapžinot
O tą skudurą pas siuvėją. Kad tą klaikų kaspiną nukirptų Ten sisley skuduras, jei dar neapžinot
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 23, 00:20)
Tik jau nereikia klaisoku susitikimui tu a'lia tortiniu su pustais rauktais petukais
aga ir to nereikia tortiniu pustu nesideciau