QUOTE(inga_ @ 2014 05 20, 12:45)
as tik žinau tylenei kiek, ji mano konkurentė,kaip čia pasendinti man reikėtų tą bendraamžę reikia ežiuku nukirpti plaukus o tai čia siūlau jai gaivinti aliejus,
nesinervuok atrodai jauniau už mane, tad tik duok man daugiau patarimų kaip atrodyti geriau
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 12:49)
Kazkuri pacitavo nuorodą, manau, iš ten galima buvo visiems ieiti. Perziurekit ta albuma, kazkas negerai su juo...
nu tai jus atsijungit nuo to albumo ir pabandykit tas pacituotas nuorodas atidaryt. Nepavyks. Arba paprašykit žmonių, kurie neturi loginų šiaip sudėjau visur slaptažodžius
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 13:48)
aš pacitavau, bet gi be logino ir slaptažodžio neatidarysi tų nuorodų pabandykit...reikia įsitikint, kad nebūtų kokių liapsusų.
as bandziau ir atsidare be jokiu slaptazodziu, todel ir nusistebejau ten tiesiogine nuoroda i konkrecia foto buvo
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 13:46)
man kiek ir Tylenei tai kiek ir tau gi gyvačiukės
ne nu geras, šakės, dar viena, jau trys mes , užmetysiu tave pomidorais tuoj surinksim GYVAČIŲ galėsim visoms gelti, nuodus leisti
tokie vaikinai, kaip mano
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 13:41)
Dzeuse, na ir parasei idomu taviskis google vertejo nepanaudos paziuret ka tu cia rasai??? mano mamos vyras buvo 186, jo brolis irgi toks, ir dar jis dainavo vyru chore, tai visi apie 40 diedeliu irgi tokie auksti, liekni buvo, tai kur tu ten tuos mazaugius radai
Ne, nevers manau zino, kad yra toks saitas 'zupa mama' ir kad mergos jame pletkina, bet neziuri, ka rasau..
Mano pirmas vyras buvo lietuvis muras azuolas 190cm., tai kol prie dabartinio pripratau, kad toks smulkus, zemas.
Siaip, jei rimtai, as kai nueinu cia i baznycia nestoviu niekad priekyje, nes galva kyso auksciau uz daugumos zmoniu.
Gal arciau juros aukstesni vyrai..
Ai, tiek to tas ugis svarbu vyras geras.
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 11:45)
kazkuri pacitavo jas savo poste, as dar nusistebejau, nes juk dauguma ten susidejo savo foto su salyga, kad jos nebus viesinamos o gal patranka dave sutikima? ji siaip nebijo viesumo
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 11:48)
gerai atrodote, bet kuri cia ta pasakys, o jei kazkam pavydas, tai tegu sau
Lai...
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 12:53)
as bandziau ir atsidare be jokiu slaptazodziu, todel ir nusistebejau ten tiesiogine nuoroda i konkrecia foto buvo
tai gal jūs nebuvot atsijungus? ar dar nebuvot niekad prisijungus į albumą, ir atidarė? nes kai prisijungi į albumą, prisijungimas gali išlikt ir ne vieną dieną nu pabandykit dar kurios
o Broma Patranka temose matė, gi ji rodosi
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 12:54)
tai gal jūs nebuvot atsijungus? ar dar nebuvot niekad prisijungus į albumą, ir atidarė? nes kai prisijungi į albumą, prisijungimas gali išlikt ir ne vieną dieną nu pabandykit dar kurios
prašo slaptažodžio
vadinasi ta, Broma, ar kaip ten ji- turi prisijungimą
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 11:58)
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 12:46)
man kiek ir Tylenei tai kiek ir tau gi gyvačiukės
nea, aš ne gyvačiukė, aš drakonė gruodį gimus, tai ir sakau, kad man 37, nors metų gale jau bus 38
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 13:58)
Aš neturiu prisijungimų ir nematau nuotraukų, Broma jeigu matė, tai matyt hakerė