Nu bet kaip gerai nusifotkint Nu jetus jetus... Totalus skuduras. Sakykit tiesiai Kiba lėkt ieškot rytoj pirkt ką?
Nieduli, su juoda ten yra tokios pėdkelnės, kad pirštukai nuogi Specialiai vakarinės.
QUOTE(Heida @ 2014 05 22, 18:50)
Man su juoda graziausiai atrodo, arba jei marga suknyte, tai su dirzeliu, nes jei be jo, tai tokia kaladyte gaunasi, mano akim bet tai katyte kad gerule
tai suknelei dirzo tikrai reikia,bet man ji nelabai kazkaip graziai guli ant jos .
JD, jei šita suknelė, tai balsuoju už tą variantą su diržiuku fotkės prastos, nėra bendro vaizdo, bet pabandžiau įisivaizduot išlygintą ir su tais visais perlais nu ką žinau, jei nenori nieko pirkt, tai visai gerai mano galva
QUOTE(pumpica @ 2014 05 22, 20:22)
JD, jei šita suknelė, tai balsuoju už tą variantą su diržiuku fotkės prastos, nėra bendro vaizdo, bet pabandžiau įisivaizduot išlygintą ir su tais visais perlais nu ką žinau, jei nenori nieko pirkt, tai visai gerai mano galva
O ta silkė kaip tada?
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 19:13)
Nu bet kaip gerai nusifotkint Nu jetus jetus... Totalus skuduras. Sakykit tiesiai Kiba lėkt ieškot rytoj pirkt ką?
Nieduli, su juoda ten yra tokios pėdkelnės, kad pirštukai nuogi Specialiai vakarinės.
As nesirengciau jos .Ta juoda super.
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 19:23)
O ta silkė kaip tada?
nu jo, biškį ne į temą gaunas....
hm, o tikrai nieko daugiau neturi spintoj?
silkė
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 20:23)
O ta silkė kaip tada?
Gal aš kažką praleidau? Ar čia kažkokiai progai ruošiatės? Juoda suknutė tikrai puošni. Bet man gėlėta tikrai graži ir nedėčiau jokio diržiuko. Tik batus pakeisčiau. Dirželiai per čiurną trumpina kojas. Ypač tos rausvos basutės.
Didenybė labai simpatiška moteris. O sprendžiant iš niko ir pasisakymų, dar ir su charakteriu.
Niedulis kokia gražuolė su žalia suknelė
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 20:13)
Nu bet kaip gerai nusifotkint Nu jetus jetus... Totalus skuduras. Sakykit tiesiai
kokiai progai čia puošiesi?? nežinau progos, bet palsuoju ir pirmąją suknutę, visų pirma tave lieknina, antra ta suknutė su dirželiu iš vis chalatas iš toli atrodo, o jei jį dėvėti tik be jokių dirželių,
Niedulis labai patiko ir namai grazus ir pati
Didenybe,juoda suknele grazi,labai tinka. Tos pedkelnes juodos,kad ir be pirstuko man kazkaip negrazu,keistai atrodo.
antroji,nee,ne tau
Didenybe,juoda suknele grazi,labai tinka. Tos pedkelnes juodos,kad ir be pirstuko man kazkaip negrazu,keistai atrodo.
antroji,nee,ne tau
QUOTE(pumpica @ 2014 05 22, 19:33)
Niedulis kokia gražuolė su žalia suknelė
nerealiai graži ir suknytės grožis
Didenybe, negaliu patikėti, kad TU mums rodai tokią suglamžytą suknelę
bet man graži ta suknelė vis tiek eičiau su ta gėlėta
QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 16:34)
Tai vat ir ieskau, kad tas ilgis butu toks padorus, bet ir ne bobutiniai pantalonai iki keliu Isivaizduoju, kad gerai ziuretusi prie ilgaauliu lygiu padu arba ilgu gladiatoriu, nes kaip tik tokius isigijau ir bandau derint.
na jau nepradėk, bobutiniai, labai nešioju bobutinius ties keliai arba keli cm virš kelio,įkelsiu kelias foto bobutiųkų turiu o kur tu įdėjusi esi foto tų šortų man jos jei eiti LAISVĖS ALĖJA tik jaunoms iki 30m. arba galimas variantas per atostogas dviračiu mint po Palangą ar dar kokį kurortą, kur daug turistų, man tas ilgis šortų jau nebe miesto - gatvės rūbas.
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 05 22, 20:55)
tylene , ga tu žinai kur didenybė išsiruošė