Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(*Salt* @ 2014 05 22, 16:10)
Tikiu,kad geriau atrodys,prie tokiu koju bigsmile.gif ,o cia....ant kaulu uzmauti sortai biggrin.gif .Grazu sviesus sortai prie idegusio koju wub.gif .As nusipirkau dzinsinius,bet vaiksciosiu tik kieme,labai jau trumpi biggrin.gif .

showoff.gif notworthy.gif
Tai vat ir ieskau, kad tas ilgis butu toks padorus, bet ir ne bobutiniai pantalonai iki keliu smile.gif Isivaizduoju, kad gerai ziuretusi prie ilgaauliu lygiu padu arba ilgu gladiatoriu, nes kaip tik tokius isigijau ir bandau derint.
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 12:57)
Sveikos, ponios.
Pastarosiomis dienomis vis prie konvejerio tenka stovet, tai nespeju su jumis, o iki albumo visai nedasikasu  biggrin.gif 
Imetu vakaryksti ir siendienini. Siaip nieko idomaus, tik del diskusijos palaikymo  smile.gif
Pirmasis - "ta pati panele, tik kita suknele"  lotuliukas.gif Ir Salt pazistama, bei miela dusiai aplinka  biggrin.gif

biggrin.gif

graži suknelė bigsmile.gif nuėjau į albumą pažiūrėti June24 veidelio-ogi nėra unsure.gif kaip čia taip? mes visos prisistatėm ax.gif
Atsakyti
Dėl sijono ilgio -čia truputį iš apačios fotkinta, iškreipia vaizdą, šiaip 1-max 2 pirštai nuo kelieno mirksiukas.gif žinau kad niūrus, nu bet o kaip rengtis einant pirmą kartą, kai nežinai koks ten stilius vyrauja g.gif plius pas mane spinta tikrai ne kambario dydžio, tenka rinktis iš to ką turiu biggrin.gif Inga, rankinė taip, ta pati kur minėjai , iš P raidės biggrin.gif
Jūsų sėkmės linkėjimas turbūt padėjo, nes panašu, kad darbą kaip ir gavau g.gif rolleyes.gif rolleyes.gif na, užtvirtinsiu kai jau tikrai bus aišku, nuo kada pradedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 22, 16:35)
graži suknelė bigsmile.gif  nuėjau į albumą pažiūrėti June24 veidelio-ogi nėra unsure.gif  kaip čia taip? mes visos prisistatėm ax.gif

blush2.gif geda. Neprisedu, kelias foto su veideliu atrinkt ir imest. Dar ir neissinagrinejus kaip tai daroma tose fotki. Pasizadu siandien vakare, kai chebryte mano sumigs, atlikti ta reikala smile.gif
Atsakyti
baikit stumt ant kaulų plekšnių ir panašių gaišenų cool.gif prašyčiau
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 22, 15:39)

Jūsų sėkmės linkėjimas turbūt padėjo, nes panašu, kad darbą kaip ir gavau  g.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif na, užtvirtinsiu kai jau tikrai bus aišku, nuo kada pradedu smile.gif

nu va kokia šaunuolė thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 15:40)
blush2.gif  geda. Neprisedu, kelias foto su veideliu atrinkt ir imest. Dar ir neissinagrinejus kaip tai daroma tose  fotki. Pasizadu siandien vakare, kai chebryte mano sumigs, atlikti ta reikala  smile.gif

bigsmile.gif Pasižadėjimas priimtas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 22, 15:44)
baikit stumt ant kaulų plekšnių ir panašių gaišenų cool.gif  prašyčiau

o man žiauriai gražu aukštos plekšnės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 22, 16:44)
baikit stumt ant kaulų plekšnių ir panašių gaišenų cool.gif  prašyčiau

is pavydo cia viskas, tik is pavydo smile.gif

Pumpica thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 16:56)
is pavydo cia viskas, tik is pavydo  smile.gif 

Pumpica  thumb_yello.gif

tai taip ir suprantu cool.gif

sveikinimai ir nuo jūros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 15:34)
showoff.gif notworthy.gif
Tai vat ir ieskau, kad tas ilgis butu toks padorus, bet ir ne bobutiniai pantalonai iki keliu  smile.gif  Isivaizduoju, kad gerai ziuretusi prie ilgaauliu lygiu padu arba ilgu gladiatoriu, nes kaip tik tokius isigijau ir bandau derint.

Kaip as noriu tokiu batu wub.gif .Nusipirksiu tikrai biggrin.gif .

QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 15:56)
is pavydo cia viskas, tik is pavydo  smile.gif 

Kalbek uz save lotuliukas.gif ,as tikrai nematau,ko pavydeti joms rolleyes.gif .
Atsakyti
Aikit į albumą. cool.gif Perspėju, kad kojos bus rudos. Ačiū saulei ir Garnier cool.gif Ten baisiai susiglamžius. Ale persifotkint baisiai tingiu. Nežinau net. Kojines mautis, kai +30? Nu ne nesikankinsiu tikrai... Kitą suknią dėtis? Jeeeetus, kaip nenoriu... Bet su šita irgi karšta gali būt, nors ji tokia visai... Kaip tinkliukas nuo uodų. Aksesuarai maži perliukai ausyse ir daaaaug perlinių apyrankų ant rankos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūsų Didenybė: 22 gegužės 2014 - 18:43
Man su juoda graziausiai atrodo, arba jei marga suknyte, tai su dirzeliu, nes jei be jo, tai tokia kaladyte gaunasi, mano akim ax.gif bet tai katyte kad gerule bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 19:38)
Aikit į albumą.  cool.gif  Perspėju, kad kojos bus rudos. Ačiū saulei ir Garnier  cool.gif Ten baisiai susiglamžius. Ale persifotkint baisiai tingiu. Nežinau net. Kojines mautis, kai +30? Nu ne nesikankinsiu tikrai... Kitą suknią dėtis? Jeeeetus, kaip nenoriu... Bet su šita irgi karšta gali būt, nors ji tokia visai... Kaip tinkliukas nuo uodų. Aksesuarai maži perliukai ausyse ir daaaaug perlinių apyrankų ant rankos  g.gif

Žinau tokį audinį. Glamžus. Jokių pėdkelnių! Šiandien norėjau dvi bendradarbes auklėti - su pėdkelnėm į atviras basutes! Bet susiturėjau.
Didenybe, gražu.
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2014 05 22, 14:30)
kalbant apie stereotipus, viename seminare lektorė pasakė, kad visos anglistės rengiasi iššaukiančiai, neišlipa iš mini sijonų - + priklijuoti ilgi raudoni nagai + priklijuotos blakstienos +  ryškus makiažas. Pasijutau žiauriai atsilikusi nuo tokio įvaizdžio  verysad.gif

Pumpica, sėkmės tau  4u.gif  bet derinukas man nelabai, kažkoks bespalvis

TaGre, jūs filologė? Mano sūnaus anglų mokytoja baisiai stiliova. Nereali. Kai nueinu, net stalčius atkrenta. Bet tikrai be priklijuotų blakstienų. Tiesiog žmogus, turintis stilių.
Atsakyti