Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

[quote=Mrs. Patranka,2014 05 22, 09:29]
Vat...

lietpalciukas fainas, geras ilgis prie suknutes butu
Atsakyti
Va va, reikias veidrodis nemelavo, as irgi pagalvojau, kad ir babune 65 toki uzsidet galetu biggrin.gif Gerai, kad mate tik masinos meistriukai ir kitos tokios pacios babunes turguje lotuliukas.gif Metu lauk ir trinu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(penga @ 2014 05 22, 10:14)
Labas
Dzeuse sveikinimai  wub.gif , gražaus ir lengvo nešiojimo  smile.gif .
Man labai nepatinka nėčios su timpom ir tunikom biggrin.gif

Pumpica man ilgesnio sijono norėtųsi, sėkmės pokalbyje.

Užsidėjau tamsiai mėlynas kelnes kepsiu jaučiu šiandien doh.gif

kaip tik patogu ir grazu su timpom ir tunikom, nes su ilga suknele ir dideliu pilvu, tai dar didesne atrodai
man tai labai geras tas ilgis pas Pumpica, tvarkinga ir pokalbiui del darbo pats tas
taip, siandien tik su lengva suknute gera butu, karsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gnulia: 22 gegužės 2014 - 13:20
QUOTE(Tylene @ 2014 05 22, 10:21)
nu kažkodėl yra stereotipai, kad buhalterės trumpais plaukais, rimtais kostiumėliais, raudonais nagais... ax.gif  nors tiesą pasakius, kai nueinu į seminarą-tai dauguma tokių ir yra biggrin.gif

kalbant apie stereotipus, viename seminare lektorė pasakė, kad visos anglistės rengiasi iššaukiančiai, neišlipa iš mini sijonų - + priklijuoti ilgi raudoni nagai + priklijuotos blakstienos + ryškus makiažas. Pasijutau žiauriai atsilikusi nuo tokio įvaizdžio verysad.gif

Pumpica, sėkmės tau 4u.gif bet derinukas man nelabai, kažkoks bespalvis
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 22, 12:07)
tai, kad jau spejau isitikinti, kad Jusu tas "nieko blatno" buna oho hoooo pastoviai. siaip Jus pavyzdys kaip reikia nebijot eksperimentuot ir neprisirist prie kazko vieno (cia man, nes as kaip isikasiu viena koki drabuzi, taip ir nesiosiu  rolleyes.gif ir nieko keist nesinori, o vertetu)

ax.gif deku....
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 12:57)
Sveikos, ponios.
Pastarosiomis dienomis vis prie konvejerio tenka stovet, tai nespeju su jumis, o iki albumo visai nedasikasu  biggrin.gif 
Imetu vakaryksti ir siendienini. Siaip nieko idomaus, tik del diskusijos palaikymo  smile.gif
Pirmasis - "ta pati panele, tik kita suknele"  lotuliukas.gif Ir Salt pazistama, bei miela dusiai aplinka  biggrin.gif

As tik viena foto matau biggrin.gif .Grazi sukenele ir kojos labai grazios wub.gif .O aplinka bigsmile.gif .Vakar is cia grizus,negalejau net ant subiniuko sedeti,kaip skaudejo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 22, 14:48)
As tik viena foto matau biggrin.gif .Grazi sukenele ir kojos labai grazios  wub.gif .O aplinka bigsmile.gif .Vakar is cia grizus,negalejau net ant subiniuko sedeti,kaip skaudejo biggrin.gif .

Ai ta kita neypatingai verta demesio buvo irnesakyk.gif biggrin.gif
As vakar irgi diena buvau, bet, matyt, prasilenkem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 14:14)
Ai ta kita neypatingai verta demesio buvo irnesakyk.gif  biggrin.gif
As vakar irgi diena buvau, bet, matyt, prasilenkem  mirksiukas.gif

Siandien irgi turbut prasilenkem biggrin.gif.
Atsakyti
Ar noret ? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 14:59)
Ar noret ?  g.gif

user posted image

Sortai gal ir faini,bet negraziai ant sitos manekenes atrodo,gadina ji vaizda sortu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 22, 16:02)
Sortai gal ir faini,bet negraziai ant sitos manekenes atrodo,gadina ji vaizda sortu biggrin.gif .

Tai ant manes geriau atrodys, ka cia ta manekene su tarpu tarp koju yu.gif
Noriu kazkokiu kulturingu sortu, kurie tiktu ir po miesta vaiksciot, bet niekaip neissirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 15:07)
Tai ant manes geriau atrodys, ka cia ta manekene su tarpu tarp koju yu.gif
Noriu kazkokiu kulturingu sortu, kurie tiktu ir po miesta vaiksciot, bet niekaip neissirenku  doh.gif

Tikiu,kad geriau atrodys,prie tokiu koju bigsmile.gif ,o cia....ant kaulu uzmauti sortai biggrin.gif .Grazu sviesus sortai prie idegusio koju wub.gif .As nusipirkau dzinsinius,bet vaiksciosiu tik kieme,labai jau trumpi biggrin.gif .
Atsakyti