Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 10:48)
Jetus, pasvarstom, ką rengtis darbo pokalbiui, kai +30? Atviros basutės tai jau ne ne ne? Man irgi toks gresia..
Ji katė!!!! Neįžeidinėk mano Mitsubiši  biggrin.gif (čia jos toks vardas).

Kas įmetė CARA LOREN blogą? Jetus  wub.gif Mano stilius  wub.gif Jau kaip norėčiau dabar nėščia būt, tai vajėėėėėėj...  wub.gif Pirmą kartą turbūt  lotuliukas.gif Tik tos jos priaugintos blakstienos ir prisiūti plaukai man ne ne  lotuliukas.gif

blogą įmetė besteller

o dėl pokalbio, pirmajam susitikimui su būsimu vadovu geriau suteikti neutralų pobūdį. Apranga neturi būti pernelyg atvira, kosmetika – neryški. Sužinokite, koks aprangos kodas vyrauja įmonėje, kurioje norite darbintis.

truputį radau samtrotavimą apie 40+ moterisKeturiasdešimtmetei ir vyresnei moteriai sunku rasti darbą, ir kopimas karjeros laiptais - nebe jai.

Anot psichologų, būtent keturiasdešimties jau turime gyvenimiškos ir profesinės patirties, atsakingiau žvelgiame į pareigas. Taip, jei vadovui reikia jaunutės sekretorės su kojomis iki ausų, jūsų jis nesamdys. Tačiau jei jam reikia geros buhalterės, juristės, skyriaus vadovės, geresnio varianto, nei vidutinio amžiaus moteris, jis nesuras. Dar daugiau, daugelyje pozicijų sėkmingai darbuojasi priešpensinio ar net pensinio amžiaus moterys. Jos atrodo solidžiai ir gerai išmano savo darbą.

štai kokia turi būti avalynė, pritariu ir aš neturi pirštai matytis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Avalynė. Nepaisant oro sąlygų, net ir kai itin karšta, tvanku, derėtų mūvėti kūno spalvos ar rusvas plonas pėdkelnes. Dalykiniam įvaizdžiui itin svarbu tinkama avalynė. Pirmenybė teiktina vidutinio aukščio arba vos aukštesnei už vidutinę pakulnei. Avalynės spalva turi derėti su kostiumėlio spalva. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad avalynė būtų uždara – pagal dalykinės aprangos reikalavimus, nedera atviri kojų pirštai ar kulnai.

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 22, 09:53)
na, bėgu jau. Va kaip  unsure.gif labai nesukritikuokit doh.gif
user posted image
user posted image
tašė čia tokia
user posted image

na manau atitiko kriterijus pumpica, tik laikrodžio trūksta kokybiško, jei žvelgiant pagal protokolą, jeigu norisi papuošalų smile.gif ax.gif bet jokiu būdu ne kokie cingalėtai biggrin.gif dabar žiūriu, kažką turi ant kaklo papuošalą? smile.gif

Įprastas verslo stilius (Business casual). Moterims įprasti įvairūs kelnių ar sijono kostiumėliai. Taip pat galite rinktis klasikinį sijoną ar kelnes, prie jų derinti subtilius marškinukus, nertinį ar net megztą palaidinę. Aksesuarų nedaug – gana puošnaus laikroduko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 22 gegužės 2014 - 10:25
QUOTE(akoya_lt @ 2014 05 22, 11:21)
Dzeuse, sveikinimai patys pačiausi! Tikėkit, kad viskas bus gerai, ir viskas bus puikiai smile.gif  wub.gif Kada Jūsų didžioji diena?
Bent jau Lietuvoj nėra absoliučiai jokių normalių skudurų  nestuke.gif , aš į darbą sijoną tokį a la pieštuką pirkau nėštukių parduotuvėj, lyginant su kokybe, tai už kosminę kainą  doh.gif
, dar bliuzę tokią pajėmiau, ir dar džinsus ne džinsus, kaip kelnes tokias kasdienai, o visa kita derinau, kad, jei suknelė, tai platėjanti ar laisvesnė ties liemeniu, maikes didesnes, o va vasarai, nors nedaug jau čia man liko, radau pora džinsinių bridžių kuistukuose (po 3 ir 7 lt  bigsmile.gif ), nunešiau siuvėjai, kad šortus padarytų, ir voila- apsirengiau. Gal užsieny daugiau tų drabužių, o Dzeusė gi ne Lietuvoj gyvena smile.gif O taip juk norisi būt gražiai, bent jau man šito nėštumo metu, ir dažytis daugiau pradėjau, ir skudurų pasipirkau daugiau, nei kad šiaip turiu biggrin.gif

Didzioji diena dar negreitai.. cia bus dovana naujiems metams kaip tik.. smile.gif
Rubus nescioms dar tik H&M ziurinejau, didelis skyrius yra, kitose parduotuvese nebuvau. Man atrodo, cia kainos mazesnes nei gimtinej ir pasirinkimas turbut didesnis.

Vakar kai apziurinejau nescias, nelabai man tas vaizdas su timpom.. ir dauguma su gana trumpom tunikom, vos uzpakali dengianciom..
Ir dar pastebejau, vokietes labai megsta dzinsinius sijonus, mano aplinkoj turbut nera ne vienos, kuri neturetu bent triju. As neturiu ne vieno, bet galvoju, gal ir patogus rubas..
Atsakyti
Dzeuse 4u.gif

Patranka ir vel gerai biggrin.gif

po Ingos posto kilo klausimas - ar 40-metems kojos is pazastu neauga ? lotuliukas.gif

tarp kitko, prie pizaminiu kelniu apsivilkau siaura bliuze - nu boba doh.gif , nebebuvo kada persirenginet, sedziu ir nekenciu saves
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 22, 08:22)
Sėkmės,laikom špygas...

ką laikysi, tą ir gausi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 22, 12:41)

Ir dar pastebejau, vokietes labai megsta dzinsinius sijonus, mano aplinkoj turbut nera ne vienos, kuri neturetu bent triju. As neturiu ne vieno, bet galvoju, gal ir patogus rubas..

Kokius? Trumpus, ilgus, spalvos kokios? g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

visai mielai kazkuri is situ variantu priglausciau savo spintoj
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 22, 13:41)

visai mielai kazkuri is situ variantu priglausciau savo spintoj

O tu matai kokio tos plekšnės kūdumo? Kaulai net per džinsinį audinį atsikišę doh.gif Normali moteris atrodytų kaip kariška palapinė dry.gif
Atsakyti
Sveikos, ponios.
Pastarosiomis dienomis vis prie konvejerio tenka stovet, tai nespeju su jumis, o iki albumo visai nedasikasu biggrin.gif
Imetu vakaryksti ir siendienini. Siaip nieko idomaus, tik del diskusijos palaikymo smile.gif
Pirmasis - "ta pati panele, tik kita suknele" lotuliukas.gif Ir Salt pazistama, bei miela dusiai aplinka biggrin.gif
user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo June24: 22 gegužės 2014 - 13:14
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 13:27)
Kokius? Trumpus, ilgus, spalvos kokios?  g.gif

Dazniausiai paprasto melyno dzinso spalvos, ilgiai truputi virs keliu arba dar siek tiek trumpesni, vyro sefiene 50m. as jos su kitokiu sijonu siltu oru ne macius nesu..
Paskui neseniai buvom viename jubiliejuje tokioj tipo kaip fermoj, arklidej buvusioj- tai nemazai moteru irgi su dzinsiniais buvo, aulinukai batai, aptempta bliuskute ar marskiniai, ir dzinsinis sijonas.
Va, tokie visokie. Kazkodel ESPRIT ypac megstami.
Sijonai.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 13:52)
O tu matai kokio tos plekšnės kūdumo? Kaulai net per džinsinį audinį atsikišę  doh.gif Normali moteris atrodytų kaip kariška palapinė dry.gif

lotuliukas.gif kas sake ,kad as normali lotuliukas.gif , nugal 1,2 pleksnes lotuliukas.gif
QUOTE(June24 @ 2014 05 22, 13:57)
Sveikos, ponios.
Pastarosiomis dienomis vis prie konvejerio tenka stovet, tai nespeju su jumis, o iki albumo visai nedasikasu  biggrin.gif 
Imetu vakaryksti ir siendienini. Siaip nieko idomaus, tik del diskusijos palaikymo  smile.gif

pirmas lab geras, antras lab baisus, sory 4u.gif

Nors paderinus ji su kokia dailia madinga bliuzele ir kitais baciukais, nesiot butu galima, bet tik ne taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 22 gegužės 2014 - 13:08
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 22, 09:22)
Sėkmės,laikom špygas...
Gnulia,nieko blatno šnd ax.gif

tai, kad jau spejau isitikinti, kad Jusu tas "nieko blatno" buna oho hoooo pastoviai. siaip Jus pavyzdys kaip reikia nebijot eksperimentuot ir neprisirist prie kazko vieno (cia man, nes as kaip isikasiu viena koki drabuzi, taip ir nesiosiu rolleyes.gif ir nieko keist nesinori, o vertetu)
Atsakyti
June, antras baisiai bobiškas ax.gif Sijonas ne blogiausias dalykas. ta bliuskė ant viršaus schmoll.gif

Nu tie Dzeusės įmesti nieko gal g.gif Turiu man tobulai tinkantį, kuistuko lobis cool.gif Reiks bandyt ištraukt darbui g.gif
Atsakyti