QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 10:48)
Jetus, pasvarstom, ką rengtis darbo pokalbiui, kai +30? Atviros basutės tai jau ne ne ne? Man irgi toks gresia..
Ji katė!!!! Neįžeidinėk mano Mitsubiši (čia jos toks vardas).
Kas įmetė CARA LOREN blogą? Jetus Mano stilius Jau kaip norėčiau dabar nėščia būt, tai vajėėėėėėj... Pirmą kartą turbūt Tik tos jos priaugintos blakstienos ir prisiūti plaukai man ne ne
Ji katė!!!! Neįžeidinėk mano Mitsubiši (čia jos toks vardas).
Kas įmetė CARA LOREN blogą? Jetus Mano stilius Jau kaip norėčiau dabar nėščia būt, tai vajėėėėėėj... Pirmą kartą turbūt Tik tos jos priaugintos blakstienos ir prisiūti plaukai man ne ne
blogą įmetė besteller
o dėl pokalbio, pirmajam susitikimui su būsimu vadovu geriau suteikti neutralų pobūdį. Apranga neturi būti pernelyg atvira, kosmetika neryški. Sužinokite, koks aprangos kodas vyrauja įmonėje, kurioje norite darbintis.
truputį radau samtrotavimą apie 40+ moterisKeturiasdešimtmetei ir vyresnei moteriai sunku rasti darbą, ir kopimas karjeros laiptais - nebe jai.
Anot psichologų, būtent keturiasdešimties jau turime gyvenimiškos ir profesinės patirties, atsakingiau žvelgiame į pareigas. Taip, jei vadovui reikia jaunutės sekretorės su kojomis iki ausų, jūsų jis nesamdys. Tačiau jei jam reikia geros buhalterės, juristės, skyriaus vadovės, geresnio varianto, nei vidutinio amžiaus moteris, jis nesuras. Dar daugiau, daugelyje pozicijų sėkmingai darbuojasi priešpensinio ar net pensinio amžiaus moterys. Jos atrodo solidžiai ir gerai išmano savo darbą.
štai kokia turi būti avalynė, pritariu ir aš neturi pirštai matytis
Avalynė. Nepaisant oro sąlygų, net ir kai itin karšta, tvanku, derėtų mūvėti kūno spalvos ar rusvas plonas pėdkelnes. Dalykiniam įvaizdžiui itin svarbu tinkama avalynė. Pirmenybė teiktina vidutinio aukščio arba vos aukštesnei už vidutinę pakulnei. Avalynės spalva turi derėti su kostiumėlio spalva. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad avalynė būtų uždara pagal dalykinės aprangos reikalavimus, nedera atviri kojų pirštai ar kulnai.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 22, 09:53)
na manau atitiko kriterijus pumpica, tik laikrodžio trūksta kokybiško, jei žvelgiant pagal protokolą, jeigu norisi papuošalų bet jokiu būdu ne kokie cingalėtai dabar žiūriu, kažką turi ant kaklo papuošalą?
Įprastas verslo stilius (Business casual). Moterims įprasti įvairūs kelnių ar sijono kostiumėliai. Taip pat galite rinktis klasikinį sijoną ar kelnes, prie jų derinti subtilius marškinukus, nertinį ar net megztą palaidinę. Aksesuarų nedaug gana puošnaus laikroduko.