Patrankos tik ploščius patiko.
Pumpicos darbo pokalbiui apranga tinkama, o šiaip nelabai, trūksta man spalvų, kaip Salt sako blankokas.
QUOTE(Tylene @ 2014 05 22, 11:14)
ania? aš buhalterė, bet nenešioju tokios aprangos, man netinka
Pokalbiui Pumpicos apranga tinkama
Pokalbiui Pumpicos apranga tinkama
as pajuokavau , manau ir buhalteres gali rengtis idomiai, ryskiai galejo Pumpica detis savo rodyta balta sijona ir ta taskuota palaidine prie jo
QUOTE(Liusii @ 2014 05 22, 09:18)
as pajuokavau , manau ir buhalteres gali rengtis idomiai, ryskiai galejo Pumpica detis savo rodyta balta sijona ir ta taskuota palaidine prie jo
nu kažkodėl yra stereotipai, kad buhalterės trumpais plaukais, rimtais kostiumėliais, raudonais nagais... nors tiesą pasakius, kai nueinu į seminarą-tai dauguma tokių ir yra
QUOTE(Liusii @ 2014 05 22, 09:10)
man tai su tokia apranga pretendente i buhalteres
As i tokias ir pretenduoju, gi zinai.
As ir neturiu daug darbui tinkamu rubu
QUOTE(penga @ 2014 05 22, 10:14)
O aš išsitraukiau vasarines kelnes ir kitas drapanas, na ir dideliam liūdesiui viskas kabo, net nepastebėjau,kad pakūdau . Gaila drabužių, vešiu jaučiu siuvėjai remontuot.
Užsidėjau tamsiai mėlynas kelnes kepsiu jaučiu šiandien
aš tave vakar pakomentavau, aš patebėjau, kad pakūdusi esi, manau ir stipriai, tavo derinukas, anos dienos ypač išduoda, man tai gražu, kad pakūdai
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 22, 10:23)
pritariu narėms neblogas variantas, viskas vietoje biškutį tik sijonuko norėtųsi 1cm. ilgesnio bet gerai, reikia biškutį koketiškumo, ypač jei vyras bus darbdavys, o rankinė tavo labai graži, labai čia tinka parentensi jo?????
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 22, 10:15)
Pumpicos darbo pokalbiui apranga tinkama, o šiaip nelabai, trūksta man spalvų, kaip Salt sako blankokas.
tikrai spalvų čia jau nebereikia,
kuklumas - žmogų puošia, o kai įsidarbins , tada galės madas demonstruoti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 22, 09:31)
aš tave vakar pakomentavau, aš patebėjau, kad pakūdusi esi, manau ir stipriai, tavo derinukas, anos dienos ypač išduoda, man tai gražu, kad pakūdai
na va aš nepastebiu, kol drabužių neišsitraukiau, reik svarstykles susiremontuot .
QUOTE(penga @ 2014 05 22, 10:35)
na va aš nepastebiu, kol drabužių neišsitraukiau, reik svarstykles susiremontuot .
ne nu kas jums yra didenybei katinas fotiko laidą nugraužė, tau svarstyklės neveikia
QUOTE(pumpica @ 2014 05 22, 08:45)
nu einu ir aš rengtis ir fotkintis, reik varyt į darbo pokalbį
Sėkmės dideliausios
Jetus, pasvarstom, ką rengtis darbo pokalbiui, kai +30? Atviros basutės tai jau ne ne ne? Man irgi toks gresia..
QUOTE(inga_ @ 2014 05 22, 10:38)
ne nu kas jums yra didenybei katinas fotiko laidą nugraužė, tau svarstyklės neveikia
Ji katė!!!! Neįžeidinėk mano Mitsubiši (čia jos toks vardas).
Kas įmetė CARA LOREN blogą? Jetus Mano stilius Jau kaip norėčiau dabar nėščia būt, tai vajėėėėėėj... Pirmą kartą turbūt Tik tos jos priaugintos blakstienos ir prisiūti plaukai man ne ne
QUOTE(inga_ @ 2014 05 22, 09:38)
aij pas mane mažesnė bėda, batareikos nusėdo
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 09:48)
Sėkmės dideliausios
Jetus, pasvarstom, ką rengtis darbo pokalbiui, kai +30? Atviros basutės tai jau ne ne ne? Man irgi toks gresia..
Vėlgi kur darbintis eini, gal ir basutės tiktų. Bent aš permečiau mintyse savo spintą rengčiausi suknelę turiu pora neutraliu arba sijoną su palaidine ir batelius, basučių nesidėčiau
QUOTE(inga_ @ 2014 05 22, 10:34)
tikrai spalvų čia jau nebereikia,
Dėl skonio nesiginčisiu, tai į pokalbį pats tas, puikiai tinka, sutinku, kas man gražu tam derinį, tai pumpicos veidelis, kurio čia nesimato, bet puikiai įsivaizduoju.
Pamiršau pumpicai sėkmės palinkėt.
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 22, 10:57)
Dėl skonio nesiginčisiu, tai į pokalbį pats tas, puikiai tinka, sutinku, kas man gražu tam derinį, tai pumpicos veidelis, kurio čia nesimato, bet puikiai įsivaizduoju.
tikrai nesiginčiju neturiu dėl ko pati mąstau ką dėsiuos į darbą tinginė
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 21, 20:05)
Pumpica, mes galim draugaut Ne mano skonio taviškis
Dzseuse, tyliai tyliai palinkėsiu ko geriausio O šiaip baisiai įdomu net. Kartais pagalvoju, kad kaip rengčiausi, jei būčiau Norėčiau, ale neišeina kažko
Dzseuse, tyliai tyliai palinkėsiu ko geriausio O šiaip baisiai įdomu net. Kartais pagalvoju, kad kaip rengčiausi, jei būčiau Norėčiau, ale neišeina kažko
Dzeuse, sveikinimai patys pačiausi! Tikėkit, kad viskas bus gerai, ir viskas bus puikiai Kada Jūsų didžioji diena?
Bent jau Lietuvoj nėra absoliučiai jokių normalių skudurų , aš į darbą sijoną tokį a la pieštuką pirkau nėštukių parduotuvėj, lyginant su kokybe, tai už kosminę kainą
, dar bliuzę tokią pajėmiau, ir dar džinsus ne džinsus, kaip kelnes tokias kasdienai, o visa kita derinau, kad, jei suknelė, tai platėjanti ar laisvesnė ties liemeniu, maikes didesnes, o va vasarai, nors nedaug jau čia man liko, radau pora džinsinių bridžių kuistukuose (po 3 ir 7 lt ), nunešiau siuvėjai, kad šortus padarytų, ir voila- apsirengiau. Gal užsieny daugiau tų drabužių, o Dzeusė gi ne Lietuvoj gyvena O taip juk norisi būt gražiai, bent jau man šito nėštumo metu, ir dažytis daugiau pradėjau, ir skudurų pasipirkau daugiau, nei kad šiaip turiu