Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 22, 10:29)

gaila nesimato kas po tuo lietpalciu g.gif o pas jus vesus oras?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 22, 08:29)

Si karta nepatinka schmoll.gif ,o kam tas paltas blink.gif ?Sitaip karsta lauke doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 22, 08:35)
Si karta nepatinka schmoll.gif ,o kam tas paltas blink.gif ?Sitaip karsta lauke doh.gif .

tai Lietuvoj karšta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 22, 08:42)
tai Lietuvoj karšta  ax.gif

Aaa,ji ne LT. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 22, 09:29)
Vat...

reikia nukalt tau ta portfelį man biggrin.gif wub.gif rankinė čia šiandien geriau čia dera nei vakar, šiandien tokia tvarkinga drinks_cheers.gif be jokių ten craizy thumbup.gif
lietpaltukas gražus, aš tokios spalvos irgi turiu panašų wub.gif tik aš visada rišuosi su dirželiu per liemenį, nelaikau gale diržiuko, o džinsai taip jau atlenkti prisiuti jau iš pardės ar čia tu pati taip atsilenki???
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 05 22, 09:42)
tai Lietuvoj karšta  ax.gif

uk, patranka,
kur čia tiek įkaitęs drakoniukas lotuliukas.gif tongue.gif įdėk savo vasariška kokį derinuką, kad mums čia karšta pasidarytų karsta.gif karsta.gif assa.gif
visos čia taip puošiasi, o aš tinginė esu, dar nei karto nei suknutės, nei sijonuko , nieko nebuvau užsidėjus, apart kelnių ir džinsų, o jei kaip reikia įsivažiuoti verysad.gif
Atsakyti
na, bėgu jau. Va kaip unsure.gif labai nesukritikuokit doh.gif
user posted image
user posted image
tašė čia tokia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 22 gegužės 2014 - 08:55
QUOTE(pumpica @ 2014 05 22, 10:53)
na, bėgu jau. Va kaip  unsure.gif labai nesukritikuokit doh.gif

siiap normaliai, kukliai ir neissaukianciai g.gif lauke dusna tai megztini gali nusiimti biggrin.gif pagalvojau jei man reiktu eiti i pokalbi netureciau tokiu rubu unsure.gif sijono tokio tipo nei vieno neturiu rolleyes.gif dar marskinukai yra vieni nuo diplominio gynimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 22 gegužės 2014 - 08:58
Tokia apranga i pokalbi del darbo labai tinkama,bet siaip derinukus blankus,nuobodus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 22, 11:09)
Tokia apranga i pokalbi del darbo labai tinkama,bet siaip derinukus blankus,nuobodus smile.gif .

man tai su tokia apranga pretendente i buhalteres biggrin.gif
Atsakyti
Aš uk gyvenu,pas mus šnd tik 18 plius vėjas ir lietus...jokio palto nėra,lietpaltis...po lietpalčiu paprasta juoda glaustinukė smile.gif
Džinsai taip raitojami mano pačios,kažkaip užmačiau sarą jesiką parker ir man patiko ax.gif o diržas taip surištas,nes nesisegu lietpalčio,laaabai retai ax.gif
pumpica thumbup.gif
Atsakyti
Labas
Dzeuse sveikinimai wub.gif , gražaus ir lengvo nešiojimo smile.gif .
Man labai nepatinka nėčios su timpom ir tunikom biggrin.gif

Patranka, ploščiukas gražus, bet įdomu kas po juo.

Pumpica man ilgesnio sijono norėtųsi, sėkmės pokalbyje.

O aš išsitraukiau vasarines kelnes ir kitas drapanas, na ir dideliam liūdesiui viskas kabo, net nepastebėjau,kad pakūdau lotuliukas.gif . Gaila drabužių, vešiu jaučiu siuvėjai remontuot.

Užsidėjau tamsiai mėlynas kelnes kepsiu jaučiu šiandien doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo penga: 22 gegužės 2014 - 09:14
QUOTE(Liusii @ 2014 05 22, 09:10)
man tai su tokia apranga pretendente i buhalteres  biggrin.gif

ania? aš buhalterė, bet nenešioju tokios aprangos, man netinka biggrin.gif

Pokalbiui Pumpicos apranga tinkama ax.gif
Atsakyti