Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Liusii @ 2014 05 21, 22:26)

vakar mano broliene pagimde mergyte, dieve kaip supavydejau  wub.gif visa gyvenima norejau dukreles ir se tau - du bernai  doh.gif

Neverk, ne tu viena. Bus sunkiau, kai ir tie patys iš namų išlėks.
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 05 21, 21:28)
thumbup.gif fainas derinukas

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 23:31)
Neverk, ne tu viena. Bus sunkiau, kai ir tie patys iš namų išlėks.

nu jo ne viena friends.gif oi verksiu kai isleks ... maziuka baisai myliu, jis mano akiu sviesa wub.gif jei zinociau kad bus mergyte dar rizikuociau biggrin.gif
Atsakyti
Erszebeth,graziai ir man atrodo derinys tavo drinks_cheers.gif thumbup.gif
i albuma neileido manes,dabar jau iejau clap.gif
Dzeuse,linkiu sekmingai tau 4u.gif 4u.gif
o man pumpica atrodo graziau nei jos diedas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 21 gegužės 2014 - 22:13
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 21, 22:30)
Ačiū  4u.gif
ha haa, gerai, kad ne bibliotekos valytoja  lotuliukas.gif  biggrin.gif

per straina būtum su tokia suknute smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2014 05 21, 22:12)
o man pumpica atrodo graziau nei jos diedas tongue.gif

Please gal baigiam jau apie tai doh.gif yra ten ir kitu diedu, uzteks apie maniski smile.gif

Erszebeth kaip visada savam stiliuje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 21, 21:37)
didenybe, nematau tavo foto? ar esi įkėlusi į albumą??

Katė nugraužė fotiko laidą. Tai nežinau dabar kaip bus verysad.gif

Ersz... (nu suprantate apie ką aš biggrin.gif ) savam stiliuj. Gražu. Ale ne per karšta tau? Tokios kojinės doh.gif

Šinadien atvariau darban (pėškom) su džinsiniais šortais? bridžais? vos virš kelių. Kraupus vaizdas biggrin.gif Palaidi bridžai ir vat tokie turbūt labiausiai darko moters figūrą biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Erszebeth,2014 05 21, 22:14]

Bet kad jau nufotkinau iš ryto šiandieninį derinį, tai dar įkelsiu, bala nematė.

grazus derinukas, gal kiek niurokas pavasariui g.gif , bet grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gnulia: 22 gegužės 2014 - 07:15
Dzeuse,sveikinimai'
Labas rytas...
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 22, 08:03)
Katė nugraužė fotiko laidą. Tai nežinau dabar kaip bus  verysad.gif

liudesys  g.gif  o be laido kortele nesideda i kompa?

Šinadien atvariau darban (pėškom) su džinsiniais šortais? bridžais? vos virš kelių. Kraupus vaizdas  biggrin.gif Palaidi bridžai ir vat tokie  turbūt labiausiai darko moters figūrą  biggrin.gif

ziurint kokie tie bridzai, nebutinai darko. kartais ziuri i ruba ir galvoji, kad va jau sitas tai man netiks, negraziai gules ir pan, o ikalba pasimatuot ir buni maloniai nustebinta, kad neiprastas akiai siluetas, bet dailu
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 22, 08:14)
Dzeuse,sveikinimai'
Labas rytas...

Patranka, kur Jusu siandieninis derinukas? jau iprotis tapo kasdien pasigrozeti smile.gif beje, vakarykstes koralines kelnes ir bateliai labai labai
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 05 21, 21:10)
lotuliukas.gif nu joooooooooo, nepavojinga tu tuomet , as irgi galiu draugauti nes labai jau jaunas tas jos vyras man lotuliukas.gif

O man pats tas,nes mano vyro metu lotuliukas.gif .

QUOTE(pumpica @ 2014 05 22, 06:50)
Please gal baigiam jau apie tai doh.gif yra ten ir kitu diedu, uzteks apie maniski smile.gif

Erszebeth kaip visada savam stiliuje thumbup.gif

Einu ikelsiu savo sportininko foto biggrin.gif,gal tada apie maniski kalbesit lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 05 21, 22:26)
dar noriu pasveikinti Dzeuse su nuostabia zinia  wub.gif tik tai ka tu parasei geltonai mane sukrete  verysad.gif nieko negali buti baisiau  verysad.gif

vakar mano broliene pagimde mergyte, dieve kaip supavydejau  wub.gif visa gyvenima norejau dukreles ir se tau - du bernai  doh.gif

Dekoju visoms uz sveikinimus ir gerus palinkejimus.. 4u.gif
Vasara rengsiuos su suknelem manau, neverta i dzinsus grustis, rudeni jau reikes pirkti specialiu rubu..
Vakar po miesta vaikstinejau, tai labiau atkreipiau demesi i nescias, 90% su timpom ir tunikom.

Pirmas sunus gime su sunkia liga, isgyveno tik 8m.
Pries du metus, po visko.. pakeiciau sali, vyra.. negalejau likti toj pacioj aplinkoj, kur viskas viskas primine sunkius sunelio gyvenimo metus..

Papildyta:
Erszebeth, patiko sitame viskas virsuje, pedkelnes taip pat, tik bateliu neiziuriu, kokio jie fasono..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 22 gegužės 2014 - 07:44