Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

Dzeuse, sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 21, 20:32)
Iš išvaizdos nieko blatno, bet užtat širdelė gera liezuvis.gif

Rodyk ta savo sirdele lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 21, 22:05)
Pumpica, mes galim draugaut  biggrin.gif Ne mano skonio taviškis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu joooooooooo, nepavojinga tu tuomet , as irgi galiu draugauti nes labai jau jaunas tas jos vyras man lotuliukas.gif
Atsakyti
Nespėju visko perskaityti, bet, kaip suprantu, sulindote į privatų albumėlį ir grožitės pačios sau, o kiti nepašvęstieji nesupranta, apie ką kalbate. Mačiau tik Patrankos derinuką su rausvom kelnėm, dailu, tinka, ir apskritai respekts, kad žmogus, ne kaip dauguma, nesigūžia į kampą ir nemato problemos save rodyti, jei jau tema apie tai 4u.gif Kadangi nuotraukos neskelbiamos viešai, tik bendraminčių rateliui, spėju, kad tema bus perkelta į bendraminčių kampelį. Bet kad jau nufotkinau iš ryto šiandieninį derinį, tai dar įkelsiu, bala nematė.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 21, 20:43)
biggrin.gif  thumbup.gif
aga, gerokai...nu čia vienas iš tų atvejų, kai likimas pasišaipo, kaip sakoma -niekada nesakyk niekada biggrin.gif mano ex išėjo pas 10 metų jaunesnę, kiek aš juokiausi ir šaipiaus, ir va...po kiek laiko prisišaipiau doh.gif  biggrin.gif

Nieko sau likimas pasišaipė. Daugiau tokių pašaipų. 4u.gif

Orchidėjos plaukai gražūs ir jų daug. Prie sijono būčiau kokią juodą palaidinę apsirengus, gal net paprastą topą.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 21, 22:14)
Nespėju visko perskaityti, bet, kaip suprantu, sulindote į privatų albumėlį ir grožitės pačios sau, o kiti nepašvęstieji nesupranta, apie ką kalbate. Mačiau tik Patrankos derinuką su rausvom kelnėm, dailu, tinka, ir apskritai respekts, kad žmogus, ne kaip dauguma, nesigūžia į kampą ir nemato problemos save rodyti, jei jau tema apie tai  4u.gif Kadangi nuotraukos neskelbiamos viešai, tik bendraminčių rateliui, spėju, kad tema bus perkelta į bendraminčių kampelį. Bet kad jau nufotkinau iš ryto šiandieninį derinį, tai dar įkelsiu, bala nematė.

user posted image

Erszebeth (koks čia vengriškas nikas biggrin.gif ) derinys patiko. Viskas puikiai suderinta. Ir tiek knygų... Čia namie? Gal pasiskolint galima?
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 21:19)
Erszebeth (koks čia vengriškas nikas  biggrin.gif ) derinys patiko. Viskas puikiai suderinta. Ir tiek knygų... Čia namie? Gal pasiskolint galima?

Taip, taip, vengriškas drinks_cheers.gif Knygos namie, bet visos - speciali literatūra, dauguma nelietuviškos. Jeigu domina filosofija, sociologija, kultūrologija, religijotyra - tada gal ir galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 22:19)
Orchidėjos plaukai gražūs ir jų daug. Prie sijono būčiau kokią juodą palaidinę apsirengus, gal net paprastą topą.

Jau ko ko ,tai plaukų turiu. biggrin.gif Nu bandysiu kitą kartą kažką kita vilktis, dėkui už nuomonę.

Erszebeth, labai gražu, suknelė faina.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 22:19)
Erszebeth (koks čia vengriškas nikas  biggrin.gif ) derinys patiko. Viskas puikiai suderinta. Ir tiek knygų... Čia namie? Gal pasiskolint galima?

viskas savam stiliui erszebeth, jo gali pirštus išsilaužyti, kol parašai niką biggrin.gif gerai kad dar ištart nereikia lotuliukas.gif galvotu, kad švepla esu ax.gif
manau ji bibliotekininkė yra smile.gif 4u.gif
Atsakyti
dar noriu pasveikinti Dzeuse su nuostabia zinia wub.gif tik tai ka tu parasei geltonai mane sukrete verysad.gif nieko negali buti baisiau verysad.gif

vakar mano broliene pagimde mergyte, dieve kaip supavydejau wub.gif visa gyvenima norejau dukreles ir se tau - du bernai doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 21 gegužės 2014 - 21:27
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 21, 22:23)
Taip, taip, vengriškas  drinks_cheers.gif Knygos namie, bet visos - speciali literatūra, dauguma nelietuviškos. Jeigu domina filosofija, sociologija, kultūrologija, religijotyra - tada gal ir galima  biggrin.gif

Galvojau, pajuokausiu. Netyčiom pataikiau. smile.gif
Na, dalykai ne patys įdomiausi. Ne mano. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 21, 23:14)
Bet kad jau nufotkinau iš ryto šiandieninį derinį, tai dar įkelsiu, bala nematė.

thumbup.gif fainas derinukas
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 21, 21:26)
Erszebeth, labai gražu, suknelė faina.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 05 21, 21:26)
manau ji bibliotekininkė yra smile.gif  4u.gif

ha haa, gerai, kad ne bibliotekos valytoja lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti