Dzeuse, sveikinu
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 21, 20:32)
Iš išvaizdos nieko blatno, bet užtat širdelė gera
Rodyk ta savo sirdele .
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 05 21, 22:05)
nu joooooooooo, nepavojinga tu tuomet , as irgi galiu draugauti nes labai jau jaunas tas jos vyras man
Nespėju visko perskaityti, bet, kaip suprantu, sulindote į privatų albumėlį ir grožitės pačios sau, o kiti nepašvęstieji nesupranta, apie ką kalbate. Mačiau tik Patrankos derinuką su rausvom kelnėm, dailu, tinka, ir apskritai respekts, kad žmogus, ne kaip dauguma, nesigūžia į kampą ir nemato problemos save rodyti, jei jau tema apie tai Kadangi nuotraukos neskelbiamos viešai, tik bendraminčių rateliui, spėju, kad tema bus perkelta į bendraminčių kampelį. Bet kad jau nufotkinau iš ryto šiandieninį derinį, tai dar įkelsiu, bala nematė.
QUOTE(pumpica @ 2014 05 21, 20:43)
aga, gerokai...nu čia vienas iš tų atvejų, kai likimas pasišaipo, kaip sakoma -niekada nesakyk niekada mano ex išėjo pas 10 metų jaunesnę, kiek aš juokiausi ir šaipiaus, ir va...po kiek laiko prisišaipiau
Nieko sau likimas pasišaipė. Daugiau tokių pašaipų.
Orchidėjos plaukai gražūs ir jų daug. Prie sijono būčiau kokią juodą palaidinę apsirengus, gal net paprastą topą.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 21, 22:14)
Nespėju visko perskaityti, bet, kaip suprantu, sulindote į privatų albumėlį ir grožitės pačios sau, o kiti nepašvęstieji nesupranta, apie ką kalbate. Mačiau tik Patrankos derinuką su rausvom kelnėm, dailu, tinka, ir apskritai respekts, kad žmogus, ne kaip dauguma, nesigūžia į kampą ir nemato problemos save rodyti, jei jau tema apie tai Kadangi nuotraukos neskelbiamos viešai, tik bendraminčių rateliui, spėju, kad tema bus perkelta į bendraminčių kampelį. Bet kad jau nufotkinau iš ryto šiandieninį derinį, tai dar įkelsiu, bala nematė.
Erszebeth (koks čia vengriškas nikas ) derinys patiko. Viskas puikiai suderinta. Ir tiek knygų... Čia namie? Gal pasiskolint galima?
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 21:19)
Erszebeth (koks čia vengriškas nikas ) derinys patiko. Viskas puikiai suderinta. Ir tiek knygų... Čia namie? Gal pasiskolint galima?
Taip, taip, vengriškas Knygos namie, bet visos - speciali literatūra, dauguma nelietuviškos. Jeigu domina filosofija, sociologija, kultūrologija, religijotyra - tada gal ir galima
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 22:19)
Orchidėjos plaukai gražūs ir jų daug. Prie sijono būčiau kokią juodą palaidinę apsirengus, gal net paprastą topą.
Jau ko ko ,tai plaukų turiu. Nu bandysiu kitą kartą kažką kita vilktis, dėkui už nuomonę.
Erszebeth, labai gražu, suknelė faina.
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 22:19)
viskas savam stiliui erszebeth, jo gali pirštus išsilaužyti, kol parašai niką gerai kad dar ištart nereikia galvotu, kad švepla esu
manau ji bibliotekininkė yra
dar noriu pasveikinti Dzeuse su nuostabia zinia tik tai ka tu parasei geltonai mane sukrete nieko negali buti baisiau
vakar mano broliene pagimde mergyte, dieve kaip supavydejau visa gyvenima norejau dukreles ir se tau - du bernai
vakar mano broliene pagimde mergyte, dieve kaip supavydejau visa gyvenima norejau dukreles ir se tau - du bernai
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 21, 22:23)
Taip, taip, vengriškas Knygos namie, bet visos - speciali literatūra, dauguma nelietuviškos. Jeigu domina filosofija, sociologija, kultūrologija, religijotyra - tada gal ir galima
Galvojau, pajuokausiu. Netyčiom pataikiau.
Na, dalykai ne patys įdomiausi. Ne mano.
QUOTE(Erszebeth @ 2014 05 21, 23:14)
fainas derinukas
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 21, 21:26)
Erszebeth, labai gražu, suknelė faina.
Ačiū
QUOTE(inga_ @ 2014 05 21, 21:26)
manau ji bibliotekininkė yra
ha haa, gerai, kad ne bibliotekos valytoja