Niedulis man kokia fainuolė jaunatviška kiek jum metų sakėt?? lyg virš 40, jei nemaišau? vat šitai ir aš norėčiau atrodyt perkopus 40
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 12:35)
ačiū, man irgi jis nieko o jei rimtai, neduosiu niekam, čia mano antras, su pirmu nelabai pasisekė (Tylene žino), antras užtai likimo siųstas, auksinis, nors ir jaunesnis, ilgai dėl to laužiaus, bet jis pasiekė savo
tai manau tuoj aprims susipažinimo bumas, o jau poto deriniai ir temoje rodysis
O jūs Broma nenorit jungtis?
tai manau tuoj aprims susipažinimo bumas, o jau poto deriniai ir temoje rodysis
O jūs Broma nenorit jungtis?
šaunu, kad pasisekė su antru kai pati atrodai taip jaunai, tai jokio skirtumo nesimato tarp jūsų
o tai kaip Broma pažiūrėjo Patrankos fotkes?
QUOTE(broma @ 2014 05 20, 13:29)
Jusu tema nebeidomi kazkur foto cia aptariat,nei šis nei tas
patrankai ka galiu patart,keisk šukuosena,nes minimum ant 55m atrodai sekmes visoms
patrankai ka galiu patart,keisk šukuosena,nes minimum ant 55m atrodai sekmes visoms
broma, kiek jums metų?? įkelkite ča kelias foto ir jūs priimsime bendrai keletą foto ir esi privat album jau
tik jau nepatogumas, reikia maltis ir ten ir čia komentarai, skaitymai
pliusas tame matai visumą ką galima patarti ir pagirti, kad per gerai atrodo
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 20, 13:34)
Prajuokinai butinai pasakysiu..
Zemas tas vokietukas, smulkus, kai priaugu svorio ir batai ant kulnu, labai vaizdelis nekoks.. bent jau mano akimis.. Nezinau, kokia DE vyru ugiu statistika, bet vyro aplinkoj visi tokie nupiepe..
Zemas tas vokietukas, smulkus, kai priaugu svorio ir batai ant kulnu, labai vaizdelis nekoks.. bent jau mano akimis.. Nezinau, kokia DE vyru ugiu statistika, bet vyro aplinkoj visi tokie nupiepe..
Dzeuse, na ir parasei idomu taviskis google vertejo nepanaudos paziuret ka tu cia rasai??? mano mamos vyras buvo 186, jo brolis irgi toks, ir dar jis dainavo vyru chore, tai visi apie 40 diedeliu irgi tokie auksti, liekni buvo, tai kur tu ten tuos mazaugius radai
Tylene,man ir įdomu
Papildyta:
Ir aplamai man tokie pasakymai,kad atrodau 55 kelia ne juoką,o pasišlykštėjimą ir nesusipratimą,nes tikrai taip neatrodau...
Papildyta:
Ir aplamai man tokie pasakymai,kad atrodau 55 kelia ne juoką,o pasišlykštėjimą ir nesusipratimą,nes tikrai taip neatrodau...
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 13:37)
Niedulis man kokia fainuolė jaunatviška kiek jum metų sakėt?? lyg virš 40, jei nemaišau? vat šitai ir aš norėčiau atrodyt perkopus 40
niedulis, nerealiai gerai atrodo, ir stilius bendra visuma 10 balų, įdomu kiek jai??
o kiek pamiršau pumpica tau/???
as tik žinau tylenei kiek, ji mano konkurentė,kaip čia pasendinti man reikėtų tą bendraamžę reikia ežiuku nukirpti plaukus o tai čia siūlau jai gaivinti aliejus,
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 13:39)
šaunu, kad pasisekė su antru kai pati atrodai taip jaunai, tai jokio skirtumo nesimato tarp jūsų
kazkuri pacitavo jas savo poste, as dar nusistebejau, nes juk dauguma ten susidejo savo foto su salyga, kad jos nebus viesinamos o gal patranka dave sutikima? ji siaip nebijo viesumo
QUOTE(inga_ @ 2014 05 20, 12:45)
niedulis, nerealiai gerai atrodo, ir stilius bendra visuma 10 balų, įdomu kiek jai??
as tik žinau tylenei kiek, ji mano konkurentė,kaip čia pasendinti man reikėtų tą bendraamžę reikia ežiuku nukirpti plaukus o tai čia siūlau jai gaivinti aliejus,
man kiek ir Tylenei tai kiek ir tau gi gyvačiukės
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 13:44)
Tylene,man ir įdomu
Papildyta:
Papildyta:
gerai atrodote, bet kuri cia ta pasakys, o jei kazkam pavydas, tai tegu sau
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 12:45)
kazkuri pacitavo jas savo poste, as dar nusistebejau, nes juk dauguma ten susidejo savo foto su salyga, kad jos nebus viesinamos o gal patranka dave sutikima? ji siaip nebijo viesumo
aš pacitavau, bet gi be logino ir slaptažodžio neatidarysi tų nuorodų pabandykit...reikia įsitikint, kad nebūtų kokių liapsusų.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 13:44)
Tylene,man ir įdomu
Papildyta:
Papildyta:
man atrodo vakar sakė, reikia foto kelti į PRIVATE , tada nematys niekas, o taip visi gali matyti tas foto, tegu pumpica paaiškina, kas daugiau naudojasi, tuo albumu ir turi įgudžių, aš irgi tik pratinuosi, žiūriu, kaip čia naudotis juo, o tai man kaip DIDENYBEI, tuoj praeis noras bet jau patranka tave pakomentavau, klausymą ten uždaviau namų darbų tau eik atsakyk ir pumpica pakomentavau, vakare likusias pakomentuosiu žavias ponias
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 12:44)
Tylene,man ir įdomu
Papildyta:
Papildyta:
aš tai nesuprantu tokių pasisakymų..atrodo lyg tyčia taip sakytų... gal turi kokių senų nuoskaudų nes logiškai mąstant, net jei žmogus ir atrodytų taip (o tu tikrai neatrodai ) -ir tai patylėtų taktiškai, nesakytų..o čia ateina su 32 žinutėm ir teškia kažkokią nesąmonę pasibjaurėtina.