Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

Niedulis man kokia fainuolė jaunatviška bigsmile.gif bigsmile.gif kiek jum metų sakėt?? blush2.gif lyg virš 40, jei nemaišau? vat šitai ir aš norėčiau atrodyt perkopus 40 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 12:35)
ačiū, man irgi jis nieko  biggrin.gif o jei rimtai, neduosiu niekam, čia mano antras, su pirmu nelabai pasisekė (Tylene žino), antras užtai likimo siųstas, auksinis, nors ir jaunesnis, ilgai dėl to laužiaus, bet jis pasiekė savo biggrin.gif

tai manau tuoj aprims susipažinimo bumas, o jau poto deriniai ir temoje rodysis  smile.gif
O jūs Broma nenorit jungtis? smile.gif

bigsmile.gif šaunu, kad pasisekė su antru thumbup.gif kai pati atrodai taip jaunai, tai jokio skirtumo nesimato tarp jūsų mirksiukas.gif

o tai kaip Broma pažiūrėjo Patrankos fotkes? g.gif

Atsakyti
QUOTE(broma @ 2014 05 20, 13:29)
Jusu tema nebeidomi schmoll.gif kazkur foto cia aptariat,nei šis nei tas blink.gif
patrankai ka galiu patart,keisk šukuosena,nes minimum ant 55m atrodai 4u.gif sekmes visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

broma, kiek jums metų?? įkelkite ča kelias foto ir jūs priimsime bendrai smile.gif keletą foto ir esi privat album jau biggrin.gif
tik jau nepatogumas, reikia maltis ir ten ir čia komentarai, skaitymai smile.gif ax.gif
pliusas tame matai visumą thumbup.gif wub.gif wub.gif ką galima patarti ir pagirti, kad per gerai atrodo biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 20, 13:34)
Prajuokinai  lotuliukas.gif  butinai pasakysiu..  thumbup.gif

Zemas tas vokietukas, smulkus, kai priaugu svorio ir batai ant kulnu, labai vaizdelis nekoks.. bent jau mano akimis.. Nezinau, kokia DE vyru ugiu statistika, bet vyro aplinkoj visi tokie nupiepe..  biggrin.gif

Dzeuse, na ir parasei lotuliukas.gif idomu taviskis google vertejo nepanaudos paziuret ka tu cia rasai??? mano mamos vyras buvo 186, jo brolis irgi toks, ir dar jis dainavo vyru chore, tai visi apie 40 diedeliu irgi tokie auksti, liekni buvo, tai kur tu ten tuos mazaugius radai g.gif
Atsakyti
Tylene,man ir įdomu g.gif
Papildyta:
Ir aplamai man tokie pasakymai,kad atrodau 55 kelia ne juoką,o pasišlykštėjimą ir nesusipratimą,nes tikrai taip neatrodau...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 20, 13:37)
Niedulis man kokia fainuolė jaunatviška  bigsmile.gif  bigsmile.gif kiek jum metų sakėt??  blush2.gif lyg virš 40, jei nemaišau? vat šitai ir aš norėčiau atrodyt perkopus 40 rolleyes.gif

niedulis, nerealiai gerai atrodo, ir stilius bendra visuma 10 balų, įdomu kiek jai??

o kiek pamiršau pumpica tau/???
as tik žinau tylenei kiek, tongue.gif tongue.gif tongue.gif ji mano konkurentė,kaip čia pasendinti man reikėtų tą bendraamžę reikia ežiuku nukirpti plaukus lotuliukas.gif o tai čia siūlau jai gaivinti aliejus, mastau.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 05 20, 13:39)
bigsmile.gif  šaunu, kad pasisekė su antru thumbup.gif kai pati atrodai taip jaunai, tai jokio skirtumo nesimato tarp jūsų  mirksiukas.gif

o tai kaip Broma pažiūrėjo Patrankos fotkes?  g.gif

kazkuri pacitavo jas savo poste, as dar nusistebejau, nes juk dauguma ten susidejo savo foto su salyga, kad jos nebus viesinamos g.gif o gal patranka dave sutikima? ji siaip nebijo viesumo
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 20, 12:45)
niedulis, nerealiai gerai atrodo, ir stilius bendra visuma 10 balų, įdomu kiek jai??

o kiek pamiršau pumpica tau/???
as tik žinau tylenei kiek, tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif ji mano konkurentė,kaip čia pasendinti man reikėtų tą bendraamžę reikia ežiuku nukirpti plaukus lotuliukas.gif  o tai čia siūlau jai gaivinti aliejus,  mastau.gif  sokiai.gif

man kiek ir Tylenei tongue.gif tai kiek ir tau tongue.gif tongue.gif gi gyvačiukės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 13:44)
Papildyta:
Ir aplamai man tokie pasakymai,kad atrodau 55 kelia ne juoką,o pasišlykštėjimą ir nesusipratimą,nes tikrai taip neatrodau...

gerai atrodote, bet kuri cia ta pasakys, o jei kazkam pavydas, tai tegu sau
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 20, 12:45)
kazkuri pacitavo jas savo poste, as dar nusistebejau, nes juk dauguma ten susidejo savo foto su salyga, kad jos nebus viesinamos  g.gif o gal patranka dave sutikima? ji siaip nebijo viesumo

aš pacitavau, bet gi be logino ir slaptažodžio neatidarysi tų nuorodų g.gif pabandykit...reikia įsitikint, kad nebūtų kokių liapsusų.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 13:44)
Papildyta:

man atrodo vakar sakė, reikia foto kelti į PRIVATE , tada nematys niekas, o taip visi gali matyti tas foto, tegu pumpica paaiškina, kas daugiau naudojasi, tuo albumu ir turi įgudžių, aš irgi tik pratinuosi, žiūriu, kaip čia naudotis juo, o tai man kaip DIDENYBEI, tuoj praeis noras lotuliukas.gif bet jau patranka tave pakomentavau, klausymą ten uždaviau smile.gif mirksiukas.gif namų darbų tau lotuliukas.gif eik atsakyk ir pumpica pakomentavau, vakare likusias pakomentuosiu žavias ponias smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 20, 12:44)
Papildyta:

aš tai nesuprantu tokių pasisakymų..atrodo lyg tyčia taip sakytų... gal turi kokių senų nuoskaudų g.gif nes logiškai mąstant, net jei žmogus ir atrodytų taip (o tu tikrai neatrodai doh.gif ) -ir tai patylėtų taktiškai, nesakytų..o čia ateina su 32 žinutėm ir teškia kažkokią nesąmonę unsure.gif pasibjaurėtina.
Atsakyti