Man į sūnus??? tai jam 29 tik???
Nu i kas, man vis tiek jis
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 21, 20:23)
Labai graziai atrodai .
Ačiū
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 20:28)
Patiko sijonas orchidejos..palaidinė nelabai sitam deriny...ko neuzsidejai nauju basuciu, butu tikę prie sijono
Vat kažkaip išlėkiau ir tik paskui pagalvojau.
QUOTE(inga_ @ 2014 05 21, 20:28)
pakomentavau tave tavo albume, einu derinį pažiūrėti
Supratau, pati irgi taip manau.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 20:28)
Patiko sijonas orchidejos..palaidinė nelabai sitam deriny...ko neuzsidejai nauju basuciu, butu tikę prie sijono
o ko tau nepatiko palaidinė? pažiūrėk, kaip gražiai išryškėjo talija visa, kaip ištekinta stovi ji ten liepaitė
Pritariu kas gyrė pumpicos vyrą ir man jis patiko
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 19:31)
jep, 29. Bus rudenį taigi rašiau, kad už mane jaunesnis
QUOTE(inga_ @ 2014 05 21, 20:34)
o ko tau nepatiko palaidinė? pažiūrėk, kaip gražiai išryškėjo talija visa, kaip ištekinta stovi ji ten liepaitė
palaidinė patiko, bet ne ji taliją daro. Talija jos liekna yra ir visada tokia pas ją bus. Bet palaidine ant virsaus tokio sijonuko..nu bendras vaizdas toks..nu taip jaunystėj nešiodavom
Ant jos figūros VISI rūbai gerai žiūrisi, bet kalbam ne apie figūrą, o apie derinį.
OGO, Pumpica, bet tai gerokai jaunesnis Maniškis irgi 2 metais jaunesnis, bet taviskis jau daugiau...ai, anie ilgai negyvena, tai pats tas
margaret, negink dievo i medi , viskas su bliuska gerai . Sijonas, bent fotkej,man toks -su klaustuku.
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 19:36)
OGO, Pumpica, bet tai gerokai jaunesnis Maniškis irgi 2 metais jaunesnis, bet taviskis jau daugiau...ai, anie ilgai negyvena, tai pats tas
aga, gerokai...nu čia vienas iš tų atvejų, kai likimas pasišaipo, kaip sakoma -niekada nesakyk niekada mano ex išėjo pas 10 metų jaunesnę, kiek aš juokiausi ir šaipiaus, ir va...po kiek laiko prisišaipiau
QUOTE(mama-gita @ 2014 05 21, 20:42)
margaret, negink dievo i medi , viskas su bliuska gerai . Sijonas, bent fotkej,man toks -su klaustuku.
O man ir su bliuska ir su sijonu gerai, bet jie vienas prie kito atrodo kazkaip senobiškai..nu čia mano nuomonė...bliuskę aš su sijonu -pieštuku dėvėčiau, arba su kokiom kelnėm laisvom, o sijoną- su palaidine, į vidų kišama...arba kokia laisva palaidine...
pumpica, o mano exas išėjo pas 2 metais vyresnę, o as- 2 m. jaunesni
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 19:45)
nu ir staltiese takelis jiems, ar ne taip. Dabar aš nei trupinėlio nesigailiu kad taip įvyko
nu jo, sijonas keistinas
snukys yr stambesnis, kas te skundes, galim raukslas paskaiciuot
snukys yr stambesnis, kas te skundes, galim raukslas paskaiciuot