Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 17:55)
Ne, Dzeuse, nesu ten buvusi...nebent Klaipėdoj kazkas buvo kazkada bendro...
Pedikiūras padarytas, nagai raudoni, ryt šoku į basankes... biggrin.gif

Dzeuse, laukiesi???? clap.gif  clap.gif
Šaunuolė tu 4u.gif clap_1.gif  bis.gif

O tu vieną vaikiuką turi jau? Čia  nuo pirmo vyro turbūt? smile.gif
Papildyta:
https://www.venezia....-14.17.103.html

Kokios fainos basutes..ale siuntimas 70 zlotu...kaip pigiau parsisiust?

Aciu uz sveikinima smile.gif
Vaiku kaip ir neturiu.. Sunus mire pries du metus..

Einu dabar ziuret Pumpicos vyro biggrin.gif ir kitu nauju fotkiu..
Atsakyti
Basutes gerules 4u.gif

Patranka kaip visad, o man kaip tik labiausiai rankine patiko thumbup.gif
Atsakyti
Ojėj, labai užjaučiu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 21, 18:50)
niedulis, pakomentavau jus albume, tik būtinai pasirašykite nikus, nes kaip besteller buvo foto be veido, tai iš kur žinoti, kuri ten yra g.gif  ax.gif  kad nereiktų kitą sykį skaityti visos temos ax.gif  smile.gif

Nematau komentarų. Ipade jų nerodo. Kas kritikuosit, tai rašykit ten, kas girsit - galit ir čia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 21, 18:25)
pasirodyk  rolleyes.gif
man tai netinka zalia  ax.gif bet labai grazu, tai kelis kartus nusipirkus buvau, bet teko sesei padovanoti, nes as toje spalvoje skestu, o sese uzsideda ir spindi... ir geltona netinka  schmoll.gif  o oranzine jau normaliai

Jei nepatingesiu apsirengti biggrin.gif .
Sviezioms tai zalia tikrai tinka,o dar mano akys zalsvos,jau nusiziurejau ir papuosalus zalius biggrin.gif .
Geltona man irgi tinka,o vat raudona ne,visai nesiziuri.

QUOTE(Gnulia @ 2014 05 21, 18:30)
6 keliuosi, neturiu buti, oficialiai darbas nuo 9, bet ryte man lengviau kol dar zmoniu srauto nera. savaitgaliais stengiuosi ilgiau pamiegoti... na, bet reikes taikyti kazkaip vaziuot prie kokios balos, nes baltos kojos tai jau ne  schmoll.gif

Pamenu,kaip as jaunysteje kompleksavau del baltu koju,visai vasara su pedkelnem vaiksciodavau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 21, 09:56)
Va prašom, man tai jos super, ant kojos gražiai atrodo.

Labai liuks basankes thumbup.gif

dzeuse, nuosirdziausi sveikinimai su nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 21 gegužės 2014 - 18:49
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 21, 19:45)
Jei nepatingesiu apsirengti  biggrin.gif .
Sviezioms tai zalia tikrai tinka,o dar mano akys zalsvos,jau nusiziurejau ir papuosalus zalius  biggrin.gif .
Geltona man irgi tinka,o vat raudona ne,visai nesiziuri.
Pamenu,kaip as jaunysteje kompleksavau del baltu koju,visai vasara su pedkelnem vaiksciodavau  lotuliukas.gif .

sviesioms turetu ir raudona tikti, bet cia turbut kaip kam g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 21, 19:45)

Pamenu,kaip as jaunysteje kompleksavau del baltu koju,visai vasara su pedkelnem vaiksciodavau  lotuliukas.gif .

Senatvė prakalbo... Salt tikriausiai jauniausia šitoj chebroj. 4u.gif
Besteller, matyt nuotrauka tikrosios spalvos neperteikė. Tikrai neatrodo, kad linas. Gerai priglunda. Tikrai drąsiai galit į darbą eiti.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 19:43)
Nematau komentarų. Ipade jų nerodo. Kas kritikuosit, tai rašykit ten, kas girsit - galit ir čia. biggrin.gif

niedulis, na labai jūsų derinukai nerealūs, skonis rafinuotas, su cinkeliu moteriškumu, jaunatviškumu, kuklumu. Kur jūs perkate tokius gražius bateliu/??? jau kelintą porą matau pas jus tokie jie gražūs, tie žali anoj foto, paksui ten berods tie kūno spavos su suknute, na vienu žodžiu dabar pagyriau, daugiau nebekartosiu, nes tikiuosi matyti tokių dar daug foto ir derinių jūsų, ačiū ( inga_)

viskas nebeomentuosiu tongue.gif tiek vargstu prie tų rašliavų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 21, 18:50)
sviesioms turetu ir raudona tikti, bet cia turbut kaip kam  g.gif

Man graziau raudona tamsioms smile.gif .

QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 18:51)
Senatvė prakalbo... Salt tikriausiai jauniausia šitoj chebroj. 4u.gif
Besteller, matyt nuotrauka tikrosios spalvos neperteikė. Tikrai neatrodo, kad linas. Gerai priglunda. Tikrai drąsiai galit į darbą eiti.

Paziurejus i mano veido rauksles,tikrai nesijauciu jauniausia blush2.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 19:32)
Ojėj, labai užjaučiu unsure.gif

Taigi.. sveiki vaikai didele laime ir turtas..
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 05 21, 19:57)
niedulis, na labai jūsų derinukai nerealūs, skonis rafinuotas, su cinkeliu moteriškumu, jaunatviškumu, kuklumu. Kur jūs perkate tokius gražius bateliu/??? jau kelintą porą matau pas jus tokie jie gražūs, tie žali anoj foto, paksui ten berods tie kūno spavos su suknute, na vienu žodžiu dabar pagyriau, daugiau nebekartosiu, nes tikiuosi matyti tokių dar daug foto ir derinių jūsų, ačiū  ( inga_)

viskas nebeomentuosiu tongue.gif  tiek vargstu prie tų rašliavų biggrin.gif

Ačiū, inga. Siunčiuosi visu batus. Bet jų pas mane labai daug. Vyrs sakė parduos ir aš jų nepasigesiu. lotuliukas.gif tiems žaliems jau 6 metai. Galvoju, jau gal reiktų atsikratyti. Žalia suknelė ir oranžinė - iš užuolaidinio audinio. biggrin.gif Va kiek priatviravau. ax.gif
Atsakyti