QUOTE(pumpica @ 2014 05 21, 18:54)
Et....svajone musu pavydziu
svajonė mano...diedo nė už ką neišvaryčiau, totalus miestietis jis...
Žalia man tinka tokia pavasario žalumos, net labai tinka, bet nieko neturiu
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 21, 17:32)
Man nereikia nei soliariumo,pagulejau lauke su sortais valandele ir jau irudo kojos .
gerai, kad yra galimybes ir laiko taip o as kai 7,30 jau darbe ir tik 18,30 po darbo, tai kada ten ta saule gaudyt? tik soliariumas per pietu pertrauka
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 21, 17:41)
Taigi, i balius su vis ta pacia suknele nesinori eiti, nuotraukos ir siaip..
As sesei perleidziu, jinai toliau su jom baliavoja..
Margareta, as prie Münsterio gyvenu tame gale.
Papildyta:
Man sia vasara degintis nenusimato, 'gandrai' ant senatves uzpuole..
Vaiksciosiu kaip suris, siaip saves baltos labai nemegstu, bet teks kentet..
As sesei perleidziu, jinai toliau su jom baliavoja..
Margareta, as prie Münsterio gyvenu tame gale.
Papildyta:
Man sia vasara degintis nenusimato, 'gandrai' ant senatves uzpuole..
Vaiksciosiu kaip suris, siaip saves baltos labai nemegstu, bet teks kentet..
senatve tu senatve ot kai pasakys jau ... daug pleskintis nereikia, bet vitaminas D tai tikrai reikalingas todel truputis saulytes gerai.
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 21, 18:04)
gerai, kad yra galimybes ir laiko taip o as kai 7,30 jau darbe ir tik 18,30 po darbo, tai kada ten ta saule gaudyt? tik soliariumas per pietu pertrauka
O savaitgalis ?Sita zada labai karsta .
As puse 8 tik keliuosi,o cia jau darbe buti turi .
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 18:36)
Suknelės fasonas nėra labai puošnus. Tik tie nėriniai gal puošnoki. Bet kodėl gi nepasipuošus kasdien? Gyvenimas trumpas. Laikas, kai gali nešioti tokias sukneles - dar trumpesnis.
Įmečiau savo šiandienį. Prieš keletą dienų sakiau, kad nesirengčiau geltonai. Betgi apsirengiau. Netyčiom. Iš ryto apsirengiau tik parsineštą suknelę iš valyklos. Taip džiaugiausi, tokia graži pati sau buvau. dažiausi, šepetukas iš rankų, ant suknelės ir dingo mano strainumai. Susiparinau. Po valyklos vėl į valyklą.
Apžiūrėjau albumą. Patiko pengos stilius. Viską nešiočiau, jei tokią figūrą turėčiau.
Įmečiau savo šiandienį. Prieš keletą dienų sakiau, kad nesirengčiau geltonai. Betgi apsirengiau. Netyčiom. Iš ryto apsirengiau tik parsineštą suknelę iš valyklos. Taip džiaugiausi, tokia graži pati sau buvau. dažiausi, šepetukas iš rankų, ant suknelės ir dingo mano strainumai. Susiparinau. Po valyklos vėl į valyklą.
Apžiūrėjau albumą. Patiko pengos stilius. Viską nešiočiau, jei tokią figūrą turėčiau.
kokia grazi ta geltona suknute ir visas derinukas visada sakiau, kad reikia kuo daugiau spalvu, o tai vis tik pastelines, juodos, pilkos. zodziu labai labai
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 21:53)
Realybe, netrink lazanku, pirmoj fotkej tu tikrai esi jaunesne, ir matosi, ten kuda visa.O siaip, mudvi panasiai vienodo storumo?
o as tryniau kazka?
mes ne vienodo storumo tikrai
nieko nesakiau,ikeliau ivairiu foto.
Toj pirmoj man 40.. Nuotrauka neseniai daryta tai ta kur susipazinimui dejau su ryzais dzinsais. Su skrybele,pernai Palangoje,su suknele pries pora metu Kroatijoj
Orchideja,basankes liuks,uzpavydejau labai
Patranka,labai graziai man,elegantiskai.
Visai nebutina tau rengtis visada kazkaip blatnai Man taip labai grazu
Melyna suknute grazi,man vien ta spalva patinka labai. Bet modelis toks man irgi netiktu.
nustebau, kad suknele puosni pasirode siaip ji visai paprasta, linine ir spalva ne raudona, o koralu (ruzavai oranzine )
niedulis - grazu. ir rubai, ir aplinka
Papildyta:
cia ne i tema, bet pumpicos vyras koks neblogas
Papildyta:
QUOTE(besteller @ 2014 05 21, 19:17)
nustebau, kad suknele puosni pasirode siaip ji visai paprasta, linine ir spalva ne raudona, o koralu (ruzavai oranzine )
Papildyta:
Papildyta:
keista, kad coralinė, man irgi raudona pasirodė per foto, oho lininė, taip gražiai priglunda o rankinė ten kokia, man per didelė tada per sunki užgožia suknutę su gražiais elegantiškais bateliais ir baltos pėdės
QUOTE(Realybe @ 2014 05 21, 19:11)
Nesupratai, norėjau pasakyt, kad pirmoj foto tu daug jaunesnė, gi ten visai, kaip 30 atrodai
Jooo, aš jau sakiau, kad Pumpicos diedas grieko vertas
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 21, 18:56)
O as nesenai nuspirkau zalia suknele ,tai mano pati nemegstamiausia spalva,bet daug kas sakydavo,kad man zalia tiktu,na ir pamaciau faina modeliuka,surizikavau apsirengti,patiko ,nusipirkau,pirmas rubas zalias.
pasirodyk
man tai netinka zalia bet labai grazu, tai kelis kartus nusipirkus buvau, bet teko sesei padovanoti, nes as toje spalvoje skestu, o sese uzsideda ir spindi... ir geltona netinka o oranzine jau normaliai
QUOTE(besteller @ 2014 05 21, 19:17)
na va kažkas vakar kalbėjo apie miegamuosius
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 21, 19:08)
O savaitgalis ?Sita zada labai karsta .
6 keliuosi, neturiu buti, oficialiai darbas nuo 9, bet ryte man lengviau kol dar zmoniu srauto nera. savaitgaliais stengiuosi ilgiau pamiegoti... na, bet reikes taikyti kazkaip vaziuot prie kokios balos, nes baltos kojos tai jau ne