Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

O as nesenai nuspirkau zalia suknele biggrin.gif ,tai mano pati nemegstamiausia spalva,bet daug kas sakydavo,kad man zalia tiktu,na ir pamaciau faina modeliuka,surizikavau apsirengti,patiko bigsmile.gif ,nusipirkau,pirmas rubas zalias.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 21, 18:54)
Et....svajone musu rolleyes.gif pavydziu biggrin.gif

svajonė mano...diedo nė už ką neišvaryčiau, totalus miestietis jis... doh.gif

Žalia man tinka tokia pavasario žalumos, net labai tinka, bet nieko neturiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 21 gegužės 2014 - 17:59
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 21, 17:32)
Man nereikia nei soliariumo,pagulejau lauke su sortais valandele ir jau irudo kojos biggrin.gif .

gerai, kad yra galimybes ir laiko taip ax.gif o as kai 7,30 jau darbe ir tik 18,30 po darbo, tai kada ten ta saule gaudyt? tik soliariumas per pietu pertrauka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2014 05 21, 17:41)
Taigi, i balius su vis ta pacia suknele nesinori eiti, nuotraukos ir siaip..
As sesei perleidziu, jinai toliau su jom baliavoja..  biggrin.gif

Margareta, as prie Münsterio gyvenu tame gale.
Papildyta:
Man sia vasara degintis nenusimato, 'gandrai' ant senatves uzpuole..  biggrin.gif
Vaiksciosiu kaip suris, siaip saves baltos labai nemegstu, bet teks kentet..  doh.gif

senatve tu senatve smile.gif ot kai pasakys jau ... daug pleskintis nereikia, bet vitaminas D tai tikrai reikalingas rolleyes.gif todel truputis saulytes gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gnulia: 21 gegužės 2014 - 18:05
QUOTE(Gnulia @ 2014 05 21, 18:04)
gerai, kad yra galimybes ir laiko taip  ax.gif  o as kai 7,30 jau darbe ir tik 18,30 po darbo, tai kada ten ta saule gaudyt? tik soliariumas per pietu pertrauka  ax.gif

O savaitgalis bigsmile.gif ?Sita zada labai karsta biggrin.gif .
As puse 8 tik keliuosi,o cia jau darbe buti turi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 18:36)
Suknelės fasonas nėra labai puošnus. Tik tie nėriniai gal puošnoki. Bet kodėl gi nepasipuošus kasdien? Gyvenimas trumpas. Laikas, kai gali nešioti tokias sukneles - dar trumpesnis. 4u.gif
Įmečiau savo šiandienį. Prieš keletą dienų sakiau, kad nesirengčiau geltonai. Betgi apsirengiau. Netyčiom. Iš ryto apsirengiau tik parsineštą suknelę iš valyklos. Taip džiaugiausi, tokia graži pati sau buvau. lotuliukas.gif  dažiausi, šepetukas iš rankų, ant suknelės ir dingo mano strainumai. Susiparinau. Po valyklos vėl į valyklą.

Apžiūrėjau albumą. Patiko pengos stilius. Viską nešiočiau, jei tokią figūrą turėčiau.

kokia grazi ta geltona suknute rolleyes.gif ir visas derinukas thumbup.gif visada sakiau, kad reikia kuo daugiau spalvu, o tai vis tik pastelines, juodos, pilkos. zodziu labai labai
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 20, 21:53)
Realybe, netrink lazanku, pirmoj fotkej tu tikrai esi jaunesne, ir matosi, ten kuda visa.O siaip, mudvi panasiai vienodo storumo?

o as tryniau kazka? blink.gif
mes ne vienodo storumo tikrai lotuliukas.gif
nieko nesakiau,ikeliau ivairiu foto.
Toj pirmoj man 40.. Nuotrauka neseniai daryta tai ta kur susipazinimui dejau su ryzais dzinsais. Su skrybele,pernai Palangoje,su suknele pries pora metu Kroatijoj mirksiukas.gif

Orchideja,basankes liuks,uzpavydejau labai wub.gif
Patranka,labai graziai man,elegantiskai.
Visai nebutina tau rengtis visada kazkaip blatnai biggrin.gif Man taip labai grazu thumbup.gif
Melyna suknute grazi,man vien ta spalva patinka labai. Bet modelis toks man irgi netiktu.
Atsakyti
nustebau, kad suknele puosni pasirode smile.gif siaip ji visai paprasta, linine ir spalva ne raudona, o koralu (ruzavai oranzine smile.gif )

niedulis - grazu. ir rubai, ir aplinka smile.gif
Papildyta:
cia ne i tema, bet pumpicos vyras koks neblogas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 21, 19:17)
nustebau, kad suknele puosni pasirode smile.gif siaip ji visai paprasta, linine ir spalva ne raudona, o koralu (ruzavai oranzine smile.gif )

niedulis - grazu. ir rubai, ir aplinka smile.gif
Papildyta:
cia ne i tema, bet pumpicos vyras koks neblogas blush2.gif  ax.gif

keista, kad coralinė, man irgi raudona pasirodė per foto, oho lininė, taip gražiai priglunda wub.gif wub.gif o rankinė ten kokia, man per didelė tada per sunki užgožia suknutę su gražiais elegantiškais bateliais ir baltos pėdės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2014 05 21, 19:11)
o as tryniau kazka?  blink.gif
mes ne vienodo storumo tikrai lotuliukas.gif

Nesupratai, norėjau pasakyt, kad pirmoj foto tu daug jaunesnė, gi ten visai, kaip 30 atrodai biggrin.gif

Jooo, aš jau sakiau, kad Pumpicos diedas grieko vertas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 21, 18:56)
O as nesenai nuspirkau zalia suknele biggrin.gif ,tai mano pati nemegstamiausia spalva,bet daug kas sakydavo,kad man zalia tiktu,na ir pamaciau faina modeliuka,surizikavau apsirengti,patiko bigsmile.gif ,nusipirkau,pirmas rubas zalias.

pasirodyk rolleyes.gif
man tai netinka zalia ax.gif bet labai grazu, tai kelis kartus nusipirkus buvau, bet teko sesei padovanoti, nes as toje spalvoje skestu, o sese uzsideda ir spindi... ir geltona netinka schmoll.gif o oranzine jau normaliai
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 21, 19:17)
cia ne i tema, bet pumpicos vyras koks neblogas blush2.gif  ax.gif

na va kažkas vakar kalbėjo apie miegamuosius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 21, 19:08)
O savaitgalis bigsmile.gif ?Sita zada labai karsta biggrin.gif .
As puse 8 tik keliuosi,o cia jau darbe buti turi biggrin.gif .

6 keliuosi, neturiu buti, oficialiai darbas nuo 9, bet ryte man lengviau kol dar zmoniu srauto nera. savaitgaliais stengiuosi ilgiau pamiegoti... na, bet reikes taikyti kazkaip vaziuot prie kokios balos, nes baltos kojos tai jau ne schmoll.gif
Atsakyti