Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

Žūrint, koks darbas. Mano darbui tinka pilnai. galiu rengtis, kuo noriu, išskyrus šortus ir suplyšusius džinsus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 17:11)
Žūrint, koks darbas. Mano darbui tinka pilnai. galiu rengtis, kuo noriu, išskyrus šortus ir suplyšusius džinsus biggrin.gif

Nebent kokia direktore dirbi biggrin.gif ,bet jei ofisinis,nu netinkama ta suknele,dar gal butu kita spalva,bet tokia issaukianti raudona nelabai,butu bent tamsesne raudona.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 21, 15:48)
Inga...nelabai suprantu,kame problema su ta terba,juk joje krūva dokumentų,ipadas,idopas,du telefonao,raktai,buteliukas vandns,drobinos krepšis pirkiniams,nes plastiko nepakenčiu,skėtis,piniginė....skubėt neskubėjau,nes moku laiką planuoti,o ir nuo to tašės dydis nepriklauso,plius kad lekcijas aš skaitau neišeidama iš namų,tai tiek wink.gif
Dėkui,pastebėjusioms smile.gif

viskas, ok drinks_cheers.gif kad ten daug daiktų, kurie jums reikalingi smile.gif bet gali būti ji tuščia dėl stiliaus smile.gif ax.gif
ji man tokia kaip dalykinė rankinė, labai graži, na vienu žodžiu toks kontrastas aną dieną elegantiška rankinė coralinė rankinė suderinta su bateliais, o tai dėl to paklausiau čia dėl stiliaus ta rankinė dėta ar dėl praktiškumo, kurie yra reikalingi, nes dokumentams tokia nepamainoma rankinė ofisiniam darbui wub.gif wub.gif

o kodėl negali būti lektorė smile.gif būtum labai stiliova, į paskaitas eitų vien vyrai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ne direktorė, bet ir ne ofise sėdžiu biggrin.gif Aprangos kodas laisvas, neiššaukiantis.
Atsakyti
Suknelės fasonas nėra labai puošnus. Tik tie nėriniai gal puošnoki. Bet kodėl gi nepasipuošus kasdien? Gyvenimas trumpas. Laikas, kai gali nešioti tokias sukneles - dar trumpesnis. 4u.gif
Įmečiau savo šiandienį. Prieš keletą dienų sakiau, kad nesirengčiau geltonai. Betgi apsirengiau. Netyčiom. Iš ryto apsirengiau tik parsineštą suknelę iš valyklos. Taip džiaugiausi, tokia graži pati sau buvau. lotuliukas.gif dažiausi, šepetukas iš rankų, ant suknelės ir dingo mano strainumai. Susiparinau. Po valyklos vėl į valyklą.

Apžiūrėjau albumą. Patiko pengos stilius. Viską nešiočiau, jei tokią figūrą turėčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 21 gegužės 2014 - 17:42
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 17:36)
Taip džiaugiausi, tokia graži pati sau buvau. lotuliukas.gif  dažiausi, šepetukas iš rankų, ant suknelės ir dingo mano strainumai. Susiparinau. Po valyklos vėl į valyklą.

lotuliukas.gif uzjauciu. Grazu 4u.gif ir vieta kur stovit baisiai grazi smile.gif ten namuose?
Atsakyti
Kad ta suknele labiau oranzine,nei geltona biggrin.gif ,bet grazi.Man patinka geltona spalva,vat oranzine-ne,neturiu nei vieno rubo,o geltonu turiu,kabo spintoje geltona suknele,dar nebuvau uzsidejus biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 21, 18:46)
lotuliukas.gif uzjauciu. Grazu 4u.gif ir vieta kur stovit baisiai grazi smile.gif ten namuose?

Taip, vienkiemy. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 18:36)
Suknelės fasonas nėra labai puošnus. Tik tie nėriniai gal puošnoki. Bet kodėl gi nepasipuošus kasdien? Gyvenimas trumpas. Laikas, kai gali nešioti tokias sukneles - dar trumpesnis. 4u.gif
Įmečiau savo šiandienį. Prieš keletą dienų sakiau, kad nesirengčiau geltonai. Betgi apsirengiau. Netyčiom. Iš ryto apsirengiau tik parsineštą suknelę iš valyklos. Taip džiaugiausi, tokia graži pati sau buvau. lotuliukas.gif  dažiausi, šepetukas iš rankų, ant suknelės ir dingo mano strainumai. Susiparinau. Po valyklos vėl į valyklą.

Apžiūrėjau albumą. Patiko pengos stilius. Viską nešiočiau, jei tokią figūrą turėčiau.

niedulis, pakomentavau jus albume, tik būtinai pasirašykite nikus, nes kaip besteller buvo foto be veido, tai iš kur žinoti, kuri ten yra g.gif ax.gif kad nereiktų kitą sykį skaityti visos temos ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 21 gegužės 2014 - 18:19
Nieduli, labai graži suknelė wub.gif
Neturiu nieko prieš geltoną, bet turiu tik piestukini vasarini sijona ir viena ilga palaidinę, daugiau nieko. O va oranžinė- absoliučiai man netinka, nieko neturiu, bet visai nešiočiau sijoną kokį, svarbu, kad nebūtų rūbas arti veido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 17:49)
Taip, vienkiemy. ax.gif

Et....svajone musu rolleyes.gif pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
Niedulis labia gražiai atrodo thumbup.gif man patinka ryškios spalvos, ypač po žiemos, ir oranžinė labia patinka

Reikia puoštis ir į darbą, graži raudona suknelė - o kodėl gi ne? gyvenimas greitai bėga, reikia visas progas išnaudoti
Atsakyti