QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 17:11)
Žūrint, koks darbas. Mano darbui tinka pilnai. galiu rengtis, kuo noriu, išskyrus šortus ir suplyšusius džinsus
Nebent kokia direktore dirbi ,bet jei ofisinis,nu netinkama ta suknele,dar gal butu kita spalva,bet tokia issaukianti raudona nelabai,butu bent tamsesne raudona.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 21, 15:48)
Inga...nelabai suprantu,kame problema su ta terba,juk joje krūva dokumentų,ipadas,idopas,du telefonao,raktai,buteliukas vandns,drobinos krepšis pirkiniams,nes plastiko nepakenčiu,skėtis,piniginė....skubėt neskubėjau,nes moku laiką planuoti,o ir nuo to tašės dydis nepriklauso,plius kad lekcijas aš skaitau neišeidama iš namų,tai tiek
Dėkui,pastebėjusioms
Dėkui,pastebėjusioms
viskas, ok kad ten daug daiktų, kurie jums reikalingi bet gali būti ji tuščia dėl stiliaus
ji man tokia kaip dalykinė rankinė, labai graži, na vienu žodžiu toks kontrastas aną dieną elegantiška rankinė coralinė rankinė suderinta su bateliais, o tai dėl to paklausiau čia dėl stiliaus ta rankinė dėta ar dėl praktiškumo, kurie yra reikalingi, nes dokumentams tokia nepamainoma rankinė ofisiniam darbui
o kodėl negali būti lektorė būtum labai stiliova, į paskaitas eitų vien vyrai
Suknelės fasonas nėra labai puošnus. Tik tie nėriniai gal puošnoki. Bet kodėl gi nepasipuošus kasdien? Gyvenimas trumpas. Laikas, kai gali nešioti tokias sukneles - dar trumpesnis.
Įmečiau savo šiandienį. Prieš keletą dienų sakiau, kad nesirengčiau geltonai. Betgi apsirengiau. Netyčiom. Iš ryto apsirengiau tik parsineštą suknelę iš valyklos. Taip džiaugiausi, tokia graži pati sau buvau. dažiausi, šepetukas iš rankų, ant suknelės ir dingo mano strainumai. Susiparinau. Po valyklos vėl į valyklą.
Apžiūrėjau albumą. Patiko pengos stilius. Viską nešiočiau, jei tokią figūrą turėčiau.
Įmečiau savo šiandienį. Prieš keletą dienų sakiau, kad nesirengčiau geltonai. Betgi apsirengiau. Netyčiom. Iš ryto apsirengiau tik parsineštą suknelę iš valyklos. Taip džiaugiausi, tokia graži pati sau buvau. dažiausi, šepetukas iš rankų, ant suknelės ir dingo mano strainumai. Susiparinau. Po valyklos vėl į valyklą.
Apžiūrėjau albumą. Patiko pengos stilius. Viską nešiočiau, jei tokią figūrą turėčiau.
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 17:36)
Taip džiaugiausi, tokia graži pati sau buvau. dažiausi, šepetukas iš rankų, ant suknelės ir dingo mano strainumai. Susiparinau. Po valyklos vėl į valyklą.
uzjauciu. Grazu ir vieta kur stovit baisiai grazi ten namuose?
QUOTE(pumpica @ 2014 05 21, 18:46)
uzjauciu. Grazu ir vieta kur stovit baisiai grazi ten namuose?
Taip, vienkiemy.
QUOTE(niedulis @ 2014 05 21, 18:36)
Suknelės fasonas nėra labai puošnus. Tik tie nėriniai gal puošnoki. Bet kodėl gi nepasipuošus kasdien? Gyvenimas trumpas. Laikas, kai gali nešioti tokias sukneles - dar trumpesnis.
niedulis, pakomentavau jus albume, tik būtinai pasirašykite nikus, nes kaip besteller buvo foto be veido, tai iš kur žinoti, kuri ten yra kad nereiktų kitą sykį skaityti visos temos
Niedulis labia gražiai atrodo man patinka ryškios spalvos, ypač po žiemos, ir oranžinė labia patinka
Reikia puoštis ir į darbą, graži raudona suknelė - o kodėl gi ne? gyvenimas greitai bėga, reikia visas progas išnaudoti
Reikia puoštis ir į darbą, graži raudona suknelė - o kodėl gi ne? gyvenimas greitai bėga, reikia visas progas išnaudoti