Įkraunama...
Įkraunama...

Damoms, nuo 35+ ...

QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 14:43)
Jetus, ryt reiks daug vaiksčiot mieste,visa diena ant koju, kazi kuo apsiaut?  jauciu su sportbais koja susus, reik atviras basankes mautis?

Aisku kad atviras, bekulnes basutes, nes daug vaiksciosi, o ir karsta tikrai bus.
Atsakyti
Inga...nelabai suprantu,kame problema su ta terba,juk joje krūva dokumentų,ipadas,idopas,du telefonao,raktai,buteliukas vandns,drobinos krepšis pirkiniams,nes plastiko nepakenčiu,skėtis,piniginė....skubėt neskubėjau,nes moku laiką planuoti,o ir nuo to tašės dydis nepriklauso,plius kad lekcijas aš skaitau neišeidama iš namų,tai tiek wink.gif
Dėkui,pastebėjusioms smile.gif
Atsakyti
imeciau savo siandienini ofisini apsirengima prie deriniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 21, 15:06)

čia ofisinis ax.gif aš tai su tokia suknute eičiau kur nors į baliuką biggrin.gif bet šiaip gražu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 05 21, 15:06)

Mano akimis,tai ji per puosni darbui smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 13:43)
Jetus, ryt reiks daug vaiksčiot mieste,visa diena ant koju, kazi kuo apsiaut?  jauciu su sportbais koja susus, reik atviras basankes mautis?

Tik atviras basutes.As jau senai su jom lakstau,pagaliau ir sukneles galiu nesioti be pedkelniu,nekenciu ju biggrin.gif .
Atsakyti
Patrankos patiko, ypac kelnes.

Besteller suknele pamacius irgi pirma mintis, kad jinai puosni, sunkiai isivaizduoju kokiam darbe jinai tiktu.

Orchidėjos basutes puikios!

Margareta kiek ziuriu nuotraukas tokia matyta atrodai.. As is Kretingos, gal yra buve kokie nors keliai susikirte..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 21 gegužės 2014 - 16:23
Hmm,Dzeuse, net nezinau, Kretingoj niekad nebūnu, nebent Klaipėdoj kur nors..o kur tu esi Vokietijoj?

ačiū, išsitraukiau jau bekulnes atviras basutes...manau, nuo pirmadenio jau irgi pradesiu darban su sijonais eiti, bus kojos soliariume pakankamai apgeltusios..susivelinau su soliariumu šiemet... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 16:30)

ačiū, išsitraukiau jau bekulnes atviras basutes...manau, nuo pirmadenio jau irgi pradesiu darban su sijonais eiti, bus kojos soliariume pakankamai apgeltusios..susivelinau su soliariumu šiemet... biggrin.gif

Man nereikia nei soliariumo,pagulejau lauke su sortais valandele ir jau irudo kojos biggrin.gif .
Atsakyti
Bestseller, labai graži suknia, aš irgi į darbą eičiau, nieko ji ne per puošni, nu kiek čia tų progų puoštis? As kai įsigyju tokias super išeigines, tai užsidedu du sykius ir viskas, parduodu.O šita saikingai puošni. Nesiok i darba, labai fain wub.gif

As sunkiai degu, ypač kojos, o be to neturiu kur gulet, balkone neįdomu biggrin.gif
Papildyta:
Mama Gita tiek sumažinus savo fotkes, kad nieko įžiūret neina... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 21 gegužės 2014 - 16:34
Taigi, i balius su vis ta pacia suknele nesinori eiti, nuotraukos ir siaip..
As sesei perleidziu, jinai toliau su jom baliavoja.. biggrin.gif

Margareta, as prie Münsterio gyvenu tame gale.
Papildyta:
Man sia vasara degintis nenusimato, 'gandrai' ant senatves uzpuole.. biggrin.gif
Vaiksciosiu kaip suris, siaip saves baltos labai nemegstu, bet teks kentet.. doh.gif
Atsakyti
Ne, Dzeuse, nesu ten buvusi...nebent Klaipėdoj kazkas buvo kazkada bendro...
Pedikiūras padarytas, nagai raudoni, ryt šoku į basankes... biggrin.gif

Dzeuse, laukiesi???? clap.gif clap.gif
Šaunuolė tu 4u.gif clap_1.gif bis.gif

O tu vieną vaikiuką turi jau? Čia nuo pirmo vyro turbūt? smile.gif
Papildyta:
https://www.venezia....-14.17.103.html

Kokios fainos basutes..ale siuntimas 70 zlotu...kaip pigiau parsisiust?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 21 gegužės 2014 - 16:44
QUOTE(Margaretta @ 2014 05 21, 16:37)
Bestseller, labai graži suknia, aš irgi į darbą eičiau, nieko ji ne per puošni, nu kiek čia tų progų puoštis? As kai įsigyju tokias super išeigines, tai užsidedu du sykius ir viskas, parduodu.O šita saikingai puošni. Nesiok i darba, labai fain wub.gif

Kaspinukas, nerinukai ir dar sodri raudona spalva,tikrai ne darbui schmoll.gif .
Atsakyti